2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok fenasın kız
ben böyle değildim aslında çok sessiz sakin bi insandım.. baktım yararlanmaya çalışıyolar dişimi gösterdim.. evet şimdi çok fenasın diyolar.. benim boyum 1,57 .. hatta kayınbabam o kadar da yerin dibinde var demiş çok takmıştım kafama ama artık takmıyorum .. yapcak bişe yok onlar öyle olduğu sürece bende böyleyim üzüleceğime üzerim

Benim bildiğim kadarıyla tam 32 dolduğunda yanı 33+0da alınıyor çalışabilir raporu

kiz guldurdun beni ben de turkiyeye gttgmde annemlerkn aldigi bebek esyalarina fesatlikla bakmisti yandan yandan. dedi bn de soyle bi yorgan oluomus ondan yapmaya caliscm yapabilirsm dedi. normalde annemi getircektm yanima vazgectm de simdi. biseler alip yapip da paralarina kiyip kargoya da vermezler ztn onlar. yani bn d bi ignesini gormedm gorcegmi de sanmiom fasa fiso zaten

gelinler hep oyle olur zaten,kendileri melek ya basimiza

heee sen gelmeyeceğini bildiğinden söyledin iyi o zaman birde kazara gelir falan Ayy valla benimde dilim çok kaşınıyor laf söylesem diyeSanki vakti geldi gibi biraz..:)

heee sen gelmeyeceğini bildiğinden söyledin iyi o zaman birde kazara gelir falan Ayy valla benimde dilim çok kaşınıyor laf söylesem diyeSanki vakti geldi gibi biraz..:)
ben söyleyince çok rahatlıyorum valla geleceğini bilsem söylemem ki kocadan çok tırsıyo gelmez.

Ayyy canım almıyorsun/yapmıyorsun bari edebinle sus değil mi, ya da yapılana haksızlık etme... hepsi tek elden çıkmış gibi aynılar ya.... Bizimkide bebişi rüyasında görüyormuş hep eşime onu anlatıyor, eşimde ahh babaannesi ne kadarda merak ediyor hevesli kızım bir an önce gel diyor... Ayy meraklı olan biraz kolunu kaldırır, ama bir iğnesini bile görmedim.. Sağolsun hep annem aldı ama çekemiyorlar...

ben söyleyince çok rahatlıyorum valla geleceğini bilsem söylemem ki kocadan çok tırsıyo gelmez.
Canım insan söylemek istemiyor ama bi saatten sonra cidden hakediyorlar... sınırları zorluyorlar.. Henüz o aşamaya geçemedim ama geçmek üzereyim Gelemezse iyi o zaman canım, benimki de gelemez

resmen şov yapiyor yani,yazik oglanlar da genelde yiyor bunu.. cunku her seyi biz goruyoruz bizzat,onlar anca isle ya da bizle..ne diyim valla ne dusunuyolarsa aynini kendileri yasasin bizzat.bnm gorumce skntilar cekti nasil dillendi dillendi,ama biz sesimizi cikarmadik zamaninda kendine.. kaynar kazana atcen bunlari yav

Aynen bizimki de tav'a hemen gider zaten Canım etme bulma dünyası bir şekilde ya kendilerinden, kızlarından vs çıkıyor... Bende Allah'a havale ettim.. Ayy valla bu işte bi gariplik var, ya biz ters anlıyoruz herşeyi ya da onlar cidden kazanlık

yapsa yapiyo deriz biz yaa,ben bazen aciyorum hallerine ya da bise yapio diyorum esime bak yazik fln die.. sonra kadin bambaska bise dio sinrmi zıplatıyo acıdığıma kiziyorum..of ben uzagim ins da hep uzak kalirim ama yine de eli kolu dili uzun oluo bunlarin hahahaah

Bende bir kere yoğun bakımda kalmıştı nasıl perişan etmiştim kendimi parçalamıştım resmen ağlar ağlar , o zamanda hamileymişim haberim yok... Şimdi gülüyorum kendime... Ama vicdanlı insanlarız çok şükür o yüzden byle davranıyoruz. Rabbim onlar gibi kv yapmasın bizi yaaa...
Canım ne kadar uzak olursan ol yapmak istedikten sonra telefonda yeter... Ama hakkını yemeyim, salçamı, turşumu, eriştemi yapar Allah razı olsun.... Ama işte bazı sözleri batıyo resmen insana sonuçta kaynana

merhabalar güzel anneler :)
değişik rüyalardan bahsetmişsiniz. ben rüyamda işte benim stilime final yaptırdım. beren saati hamile gördüm..
benim uyku sorunum yok ama sabaha karşı balgam nefes almamı zorlaştırıyor. uyuyamıyorum. burnumda tıkanıyor bazen.
yoksa beni bırak, uyurum yani. :)))
ütü işim duruyor hala.. çok tembelim çok...

Canım insan söylemek istemiyor ama bi saatten sonra cidden hakediyorlar... sınırları zorluyorlar.. Henüz o aşamaya geçemedim ama geçmek üzereyim Gelemezse iyi o zaman canım, benimki de gelemez
Dün gene sinirlendim eşim ağzından kaçırdı.. eşimle konuşurken inşallah gözleri sana benzer demiş .. sanane yaa sanane kadın ... ne söyleseler batıyo bana o kadar soğumuşum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…