- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.881
ilk başlarda çok üzmüştü.. şimdi sağolsun akıllandıSenin bebiş akıllıymış üzmüyor annesini
ben böyle değildim aslında çok sessiz sakin bi insandım.. baktım yararlanmaya çalışıyolar dişimi gösterdim.. evet şimdi çok fenasın diyolar.. benim boyum 1,57 .. hatta kayınbabam o kadar da yerin dibinde var demiş çok takmıştım kafama ama artık takmıyorum .. yapcak bişe yok onlar öyle olduğu sürece bende böyleyim üzüleceğime üzerimÇok fenasın kız
Kanama falan yapıyor muCanım ben de varım plesantacıbenimki aynı bi değişiklik yok
Benim bildiğim kadarıyla tam 32 dolduğunda yanı 33+0da alınıyor çalışabilir raporuKızlar 32. hafta çalışabilir raporu için doktorum tam 32+0 ken gününde çağırdı, bende öğretmenim ama sisteme giriş yapmamız lazım diye özellikle o gün istedi, hastane sgk nın sistemine direk giriş yapıyormuş. Hatta benim hastanemde parmak iziyle giriş yapılıyor, eşim ben gelsem alsam olmaz mı dedi, doktor eşinizin parmak izi gerekiyor diyerek uyarmıştı.
Artık ders çıkışı koştur koştur yetişmeye çalışacağız.
Birde hastanede ilk gün kim kalacak demişsiniz, ben eşlerin kalmasından yanayım. Annemlerde gelecekler şehir dışından ama ben onları eve gönderip dinlendirmeyi düşünüyorum, özellikle hastaneden eve çıkıldığında asıl iş başlıyor, annemi o zaman devreye sokacağım. Hastanede zaten hemşireler falan yardımcı oluyorlar
kıııızzz bizimki nişanlıyken yapacaktı bebiş için yorgan, hala yapacakbenim hiiiççç ümidim yok o yüzden kendim aldım, ona kaldıysam kara güne kaldım demektir... davet etmişsin gelir mi ki acaba?
ben böyle değildim aslında çok sessiz sakin bi insandım.. baktım yararlanmaya çalışıyolar dişimi gösterdim.. evet şimdi çok fenasın diyolar.. benim boyum 1,57 .. hatta kayınbabam o kadar da yerin dibinde var demiş çok takmıştım kafama ama artık takmıyorum .. yapcak bişe yok onlar öyle olduğu sürece bende böyleyim üzüleceğime üzerim
evet biliyorum cnm, benim de aynı değişmedi, 2 ocak sezeryan oluyormCanım ben de varım plesantacıbenimki aynı bi değişiklik yok
çok şükür, sevindim canımBenim en son düzelmişti canım bi problem yoktu bugün kontrolüm var bakalım ne dicek.
Evet biz ağzımızla kuş tutsak yaranamayızgelinler hep oyle olur zaten,kendileri melek ya basimiza
heee sen gelmeyeceğini bildiğinden söyledin iyi o zaman birde kazara gelir falanyok kız o kocasını bırakıp bi yere gidemiyor.. gelmez yani..14 haftalık hamileyken 3 gün hastanede yattım.. başımda kaldı.. kafamı ütüledi yok adam ne yedi yok ne giydi.. o zaman da gidebilirsin ben iyiyim dedim başına kakacağımı bildiği için gidemedibizimkide bebeğin A dan Z ye herşeyini alacağım demişti.. almadı.. bende istemiyorum hiçbişeyini alma dedim .. ben aldım herşeyini dedim
ben söyleyince çok rahatlıyorum vallaheee sen gelmeyeceğini bildiğinden söyledin iyi o zaman birde kazara gelir falanAyy valla benimde dilim çok kaşınıyor laf söylesem diye Sanki vakti geldi gibi biraz..:)
Ayyy canım almıyorsun/yapmıyorsun bari edebinle sus değil mi, ya da yapılana haksızlık etme... hepsi tek elden çıkmış gibi aynılar ya.... Bizimkide bebişi rüyasında görüyormuş hep eşime onu anlatıyor, eşimde ahh babaannesi ne kadarda merak ediyor hevesli kızım bir an önce gel diyor... Ayy meraklı olan biraz kolunu kaldırır, ama bir iğnesini bile görmedim.. Sağolsun hep annem aldı ama çekemiyorlar...kiz guldurdun beniben de turkiyeye gttgmde annemlerkn aldigi bebek esyalarina fesatlikla bakmisti yandan yandan. dedi bn de soyle bi yorgan oluomus ondan yapmaya caliscm yapabilirsm dedi. normalde annemi getircektm yanima vazgectm de simdi. biseler alip yapip da paralarina kiyip kargoya da vermezler ztn onlar. yani bn d bi ignesini gormedm gorcegmi de sanmiom fasa fiso zaten
Canım insan söylemek istemiyor ama bi saatten sonra cidden hakediyorlar... sınırları zorluyorlar.. Henüz o aşamaya geçemedim ama geçmek üzereyimben söyleyince çok rahatlıyorum vallageleceğini bilsem söylemem ki kocadan çok tırsıyo gelmez.
Ayyy canım almıyorsun/yapmıyorsun bari edebinle sus değil mi, ya da yapılana haksızlık etme... hepsi tek elden çıkmış gibi aynılar ya.... Bizimkide bebişi rüyasında görüyormuş hep eşime onu anlatıyor, eşimde ahh babaannesi ne kadarda merak ediyor hevesli kızım bir an önce gel diyor... Ayy meraklı olan biraz kolunu kaldırır, ama bir iğnesini bile görmedim.. Sağolsun hep annem aldı ama çekemiyorlar...
Aynen bizimki de tav'a hemen gider zatenresmen şov yapiyor yani,yazik oglanlar da genelde yiyor bunu.. cunku her seyi biz goruyoruz bizzat,onlar anca isle ya da bizle..ne diyim valla ne dusunuyolarsa aynini kendileri yasasin bizzat.bnm gorumce skntilar cekti nasil dillendi dillendi,ama biz sesimizi cikarmadik zamaninda kendine.. kaynar kazana atcen bunlari yav
Aynen bizimki de tav'a hemen gider zatenCanım etme bulma dünyası bir şekilde ya kendilerinden, kızlarından vs çıkıyor... Bende Allah'a havale ettim.. Ayy valla bu işte bi gariplik var, ya biz ters anlıyoruz herşeyi ya da onlar cidden kazanlık
Bende bir kere yoğun bakımda kalmıştı nasıl perişan etmiştim kendimi parçalamıştım resmen ağlar ağlar , o zamanda hamileymişim haberim yok... Şimdi gülüyorum kendime... Ama vicdanlı insanlarız çok şükür o yüzden byle davranıyoruz. Rabbim onlar gibi kv yapmasın bizi yaaa...yapsa yapiyo deriz biz yaa,ben bazen aciyorum hallerine ya da bise yapio diyorum esime bak yazik fln die.. sonra kadin bambaska bise dio sinrmi zıplatıyo acıdığıma kiziyorum..of ben uzagim ins da hep uzak kalirim ama yine de eli kolu dili uzun oluo bunlarin hahahaah
Dün gene sinirlendim eşim ağzından kaçırdı.. eşimle konuşurken inşallah gözleri sana benzer demiş .. sanane yaa sanane kadın ... ne söyleseler batıyo bana o kadar soğumuşum kiCanım insan söylemek istemiyor ama bi saatten sonra cidden hakediyorlar... sınırları zorluyorlar.. Henüz o aşamaya geçemedim ama geçmek üzereyimGelemezse iyi o zaman canım, benimki de gelemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?