- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.821
Ben alcam tatlım arabada dursun hastaneninkini kullanmak istemedim bunun dışında hemşire göğüs ucu çıkarıcısı getireblrsn dediGünaydın annişler siz hastane çantasının içine süt sağma makinesini koydunuz mu? Birde bebeğe kaç tane bez koydunuz?
ben 10 tane bez koydum yeter mi bilmiyorumGünaydın annişler siz hastane çantasının içine süt sağma makinesini koydunuz mu? Birde bebeğe kaç tane bez koydunuz?
bebeğin posizyonu baş aşağı mı makat mıGunaydinlar tatli göbüşler :) Benimde hic iyi bi gece gecirdigim soylenemez. Oglum zaten hep asagidaydida, simdi sanki cikcak gibi vurup duruyor Allah korusun. Ne var su asagida anlamadim, gobek deligiminden yukari hic cikmadi nerdeyse
Bebek 22. Haftadan beri bas asagi duruyor, bas basisi varmis rahim agzina,surekli yatiyom zaten o yuzden canim.bebeğin posizyonu baş aşağı mı makat mı
tombik olcak sanırım seninki :) boyunu soruoırum hep sölemio ama yaptığımız yöntem doğrumu onu sorcam bakalım :)31+6 idim hatırladıgım kadarıyla cunku 32 haftalık raporu almaya gitmiştim. boyunu sor sen doktora :))en azından yöntemimizi sor dogru mu? göğsünün altında boşluk var mı? benim yok aşagıda da değil top gb yukarda .. sen de gidince yaz bize merak ederim.
bi arkadasımında makat gelişiydi o da ben gb iri değildi.iç karnıda dar oldugu için sezaryen cok zor olmus. seninki inş öyle olmaz dedi ama ben bayagı korktum(
netten arastırcam bakalım dönmesi için yapılcak bişey var mı?hayır oyle agır kanlı biri de değilim her yere kostur kosturum ama onla alakası yok diyo doktor
senin randevun ne zaman .. bir de en son ne zaman kan idrar tahlili yaptırdın dıye sordu. çok oldu dedim. onu da yapalım dedi. aslında yapmları gerekmiş ama özellerde hep ihmal ediyorlar anlamıyorum
Ben paketin birini alırımben 10 tane bez koydum yeter mi bilmiyorum
50 li amaBen paketin birini alırım
Benim doktorum da fl yi 7 ile çarparsan boyunun yaklaşık değerini verir demiştitombik olcak sanırım seninki :) boyunu soruoırum hep sölemio ama yaptığımız yöntem doğrumu onu sorcam bakalım :)
en son fl yi ölçüodu kemiğini yani eşim dediki heh flyi ölçtünüz boyunu bulabiliriz dedi doktorumda ooo sen çözmüşsün işi hocam dedi :)
ya benim göğsümün hemen altı dolu deil öle ama hep öleydi ztn doktora sorduğumda da senin boyun uzun oradaki alan geniş oyüzden demişti bilmiorum artık :)
bidahaki randevum salı günü o zaman bakıcak boy kilosuna bakalım ne çıkcak haber veririm sana canım..
ben kan ilk hamile olduğumda verdim idrar vermedim hiç.. ama salı günü sabah saülık ocağüına gidip vericem
hımm anladım benim ki de 27. haftada yukarıya çıkmıştı..Bebek 22. Haftadan beri bas asagi duruyor, bas basisi varmis rahim agzina,surekli yatiyom zaten o yuzden canim.
Canım 70*130 değil mi yinede ölçüleri belki kalitesi iyidir o yüzden de anca sığıyor olabilir. gerçi bende hiç denemedim bizede beşikle beraber verdiler ama bakalım benimki sığacak mı :))) Bizim burda güneş yok mecburen evin için kurutucam birde zaten çalışıyorum akşama anca gidiyorum başında nöbet tutmam lazımBen astim kurumaya basladi bile hem ruzgar hem gunes olunca iyi oluyor yarindan itibaren yagmur varmis burada bigun yikayip kurutayim dedim onlari benimki buyuyen besiklerden besikle birlikte verdiler uyku setini yan korumalik bile tek tek sigiyor makinaya
Can'ım kasık ağrısı bende de var sanırsam bebekler büyüdükçe bu tür ağrılar yapıyor olsa gerek daha doktorlada görüşmedimGünaydın kızlar kasıklarım cok agrıyor yürüyünceyataktan kalktım iki adım atmakta zorlandım bir de işe git şimdi
Ayyy bende 10 tane koyayım eğer yetmezse Babişler markete giderben 10 tane bez koydum yeter mi bilmiyorum
Gunaydinlar tatli göbüşler :) Benimde hic iyi bi gece gecirdigim soylenemez. Oglum zaten hep asagidaydida, simdi sanki cikcak gibi vurup duruyor Allah korusun. Ne var su asagida anlamadim, gobek deligiminden yukari hic cikmadi nerdeyse
Günaydın canım, dün akşam uyku setini yan korumalıkları yıkattım... 2 postada anca yıkandı, hatta 3 bile olabilirmiş çünkü çok doldurduğum için deterjan kalıntıları kalmış, ekstra durulamada yaptırmak lazım ayrıca.. Onun dışında deforme olmadı çok şükür ki... 40 derecede, 600 devirde, yorgan programında 1,5 saat yıkattım... 30 derecesi yoktu ama bişey olmadı :)hımm anladım benim ki de 27. haftada yukarıya çıkmıştı..
en fazla 2 gün kalırız yetmezse zaten sürekli eve gidip gelen olacaktır bi 10 tane daha getirtiriz diye düşünüyorum benAyyy bende 10 tane koyayım eğer yetmezse Babişler markete gider
sağol canım.. benim bebek odasında sandığım duruyor onu depoya kaldırtacam eşime odayı iyice temizledikten sonra yıkayacam uyku setini.. peki yorgan ve cibinliği de attın mıGünaydın canım, dün akşam uyku setini yan korumalıkları yıkattım... 2 postada anca yıkandı, hatta 3 bile olabilirmiş çünkü çok doldurduğum için deterjan kalıntıları kalmış, ekstra durulamada yaptırmak lazım ayrıca.. Onun dışında deforme olmadı çok şükür ki... 40 derecede, 600 devirde, yorgan programında 1,5 saat yıkattım... 30 derecesi yoktu ama bişey olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?