2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar kasıklarım cok agrıyor yürüyünce yataktan kalktım iki adım atmakta zorlandım bir de işe git şimdi

Gunaydinlar tatli göbüşler :) Benimde hic iyi bi gece gecirdigim soylenemez. Oglum zaten hep asagidaydida, simdi sanki cikcak gibi vurup duruyor Allah korusun. Ne var su asagida anlamadim, gobek deligiminden yukari hic cikmadi nerdeyse

tombik olcak sanırım seninki :) boyunu soruoırum hep sölemio ama yaptığımız yöntem doğrumu onu sorcam bakalım :)
en son fl yi ölçüodu kemiğini yani eşim dediki heh flyi ölçtünüz boyunu bulabiliriz dedi doktorumda ooo sen çözmüşsün işi hocam dedi :)
ya benim göğsümün hemen altı dolu deil öle ama hep öleydi ztn doktora sorduğumda da senin boyun uzun oradaki alan geniş oyüzden demişti bilmiorum artık :)
bidahaki randevum salı günü o zaman bakıcak boy kilosuna bakalım ne çıkcak haber veririm sana canım..
ben kan ilk hamile olduğumda verdim idrar vermedim hiç.. ama salı günü sabah saülık ocağüına gidip vericem

Benim doktorum da fl yi 7 ile çarparsan boyunun yaklaşık değerini verir demişti

Canım 70*130 değil mi yinede ölçüleri belki kalitesi iyidir o yüzden de anca sığıyor olabilir. gerçi bende hiç denemedim bizede beşikle beraber verdiler ama bakalım benimki sığacak mı :))) Bizim burda güneş yok mecburen evin için kurutucam birde zaten çalışıyorum akşama anca gidiyorum başında nöbet tutmam lazım [/QUOTE]
Canim bizim ki 80x130 yan korumalarin sungerleri tek tek sigdi makinaya dort posta da bitirdim anca sigdi bizede mobilya aldigimiz yer verdi canim insallah sende rahat bir sekilde halledersin[/QUOTE]
Canım yıkadım dün akşam dediğin gibi sığmadı bende 2 posta attım ama 3 bile olabilirmiş :)))
Neyse ki bişey olmadı ama heralde sıkıştırdığım için biraz deterjan kalıntıları oldu onu da sildim ne yapayım ya da ekstra durulama yapmam lazımdı sanırım... Bir dahakine öyle yaparım :))

Gunaydinlar tatli göbüşler :) Benimde hic iyi bi gece gecirdigim soylenemez. Oglum zaten hep asagidaydida, simdi sanki cikcak gibi vurup duruyor Allah korusun. Ne var su asagida anlamadim, gobek deligiminden yukari hic cikmadi nerdeyse

kiyamam cnmm cok acitiyo demek.. ama her pozisyon farkli aci veriyor galiba,benimki gobegim ve ust kismini cok seviyor 3saattir uyanigim ve o da uyanik.. icerde dokunmadik tekmelemedik yer kalmadi ozellikle gobegimle oyle bi ugrasio ki nefesimi kesiyo..hepsi ayi ayrı demek ki..

hımm anladım benim ki de 27. haftada yukarıya çıkmıştı..
Günaydın canım, dün akşam uyku setini yan korumalıkları yıkattım... 2 postada anca yıkandı, hatta 3 bile olabilirmiş çünkü çok doldurduğum için deterjan kalıntıları kalmış, ekstra durulamada yaptırmak lazım ayrıca.. Onun dışında deforme olmadı çok şükür ki... 40 derecede, 600 devirde, yorgan programında 1,5 saat yıkattım... 30 derecesi yoktu ama bişey olmadı :)

sağol canım.. benim bebek odasında sandığım duruyor onu depoya kaldırtacam eşime odayı iyice temizledikten sonra yıkayacam uyku setini.. peki yorgan ve cibinliği de attın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…