- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.961
Canım ayaklarımı sallandırmıyorum, masanın altında ağzı kapaklı çöp kovası var ona uzatıyorum, o şişliği biraz daha engelliyor sanırım.. O yüzden benim ayaklarım şişmedi de kilo aldığım için bacaklarım şiştiBende 32 de çalışabilir raporu alıcam da şuanlık bnde de birşey yok gibi sırt ağrılarını saymazsak ama merak ettm sen benden hafta olarak öndesin sürekli oturduğun için ayaklarında şişlik oluşuyor mu?
Canım ayaklarımı sallandırmıyorum, masanın altında ağzı kapaklı çöp kovası var ona uzatıyorum, o şişliği biraz daha engelliyor sanırım.. O yüzden benim ayaklarım şişmedi de kilo aldığım için bacaklarım şiştiBirde şişlik için tuzu ve hamur işini azaltmak lazım...
Ebebek te satiliyor canim, guzel oluyormus bende hic denemedim ama tarifi falanda var. Bende ordan alip yapmayi dusunuyorum. Serbet bardagi almayi dusunenler icinde instagramda buluttasarim var, 1.75 den veriyorlar. En uygun orayi buldum. Suslemeside guzel. Ordan siparis vercem sanirim.a o daha iyi olur tabi doğal.zor mu ki yapması.annem ben yapmayı bilmiyorum deyince uğraşmasın diye hazır aldık aktardan.kadın bi de onla uğraşmasın kıyamadım
Evet o yüzden şişebilir canım, ama dediğim gibi duruma göre 32'den sonra rapor alsan bile istediğin zaman izne ayrılabilirsin... Benim botların fermuarı kapanmıyor bile doğru düzgünBen ayaklarımı hiç uzatamıyorum hep askıda kalıyor korkuyorum zaman ılerledıkce sısebılır dıye ..çok kılo almadıgım halde benımde olanlar masallah dırek bacakalra gidiyor yapısal sanırım botlarım bilekten hafıften sıkmaya basladı bılegenetık yuksek tansıyon rıskım vardı onun korkusuna tuzu baya baya azalmıstım zaten ama hamur ısı yıyorum valla
Canm benim bebiste fl si geriydi genelde 1 hafta ki dier olcumler suan 3 hafta onde dusun ama masallah bu hafta fl de normale donmus haftasiyla uyumluMerhaba bayanlar ben Mart annelerindenim . Size birsey sormak istiyorum yardımci olursaniz çok sevinirim. Bebeğimin fl boyu 1 hafta geride çıkıyor hep doktorum önemli değil dedi. Ama kafama takılıyor siz de aynı durumda olan var mı. Doktorunuz ne diyor
Kızlar bu arada hastane odalrını gezmek ıstıyorum dedim,yatak katına çıktım.Özel has. ama odaları gerçekden tahmınımden daha ufakmışDoğru düzgün bir masa bile yok odada fiskos gıbı birşey vardı.
Hasta yatış bolumunden doğum fiyatlarınıda sorduk.
Sezeryan 1500,normal 1000 tl dediler.
Sizin hastanelerde ne civarda,yazın bi kıyas edelim.Normalle sezeryan arasında pek fark olmayışı şaşırttı beni.
Eveto yüzden şişebilir canım, ama dediğim gibi duruma göre 32'den sonra rapor alsan bile istediğin zaman izne ayrılabilirsin... Benim botların fermuarı kapanmıyor bile doğru düzgün
Evet o yüzden şişebilir canım, ama dediğim gibi duruma göre 32'den sonra rapor alsan bile istediğin zaman izne ayrılabilirsin... Benim botların fermuarı kapanmıyor bile doğru düzgün
Cars ya kadar idare ediyor.pers pertim cikiyormerhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
Valla canım hava soğuk o yüzden mecburen giyiyorum yoksa donarım benBen babetle geziyorumbirde spor ayakkabi.botla ugrasmak zor degil mi ya
Yok yok hepimiz aynıyız canım dert etme :)Bi şansımı denicem artık nereye kadar giderseAma tek ben değilmişim ona sevindim
Valla canım hava soğuk o yüzden mecburen giyiyorum yoksa donarım ben
Ben sislide kadioglu na gidiyorum. Dr adi oguzhan daver. Sezaryende normalde 1500 tl. Odalara baktim kocaman piril piril. Refakatci icin acilir koltukda vardi. Ben begendim vallaKızlar bu arada hastane odalrını gezmek ıstıyorum dedim,yatak katına çıktım.Özel has. ama odaları gerçekden tahmınımden daha ufakmışDoğru düzgün bir masa bile yok odada fiskos gıbı birşey vardı.
Hasta yatış bolumunden doğum fiyatlarınıda sorduk.
Sezeryan 1500,normal 1000 tl dediler.
Sizin hastanelerde ne civarda,yazın bi kıyas edelim.Normalle sezeryan arasında pek fark olmayışı şaşırttı beni.
Ben sislide kadioglu na gidiyorum. Dr adi oguzhan daver. Sezaryende normalde 1500 tl. Odalara baktim kocaman piril piril. Refakatci icin acilir koltukda vardi. Ben begendim valla
Hic sormadim inan, kardesim ceker fotograflari maharetlidir o konuda diye. Ama sanmiyorum herhalde fotograf falan dahil degildir, p.tesi kontrolum var sorarim yinede neler dahil diyeDogum fotografi da var mi icinde.bende 1500 vericem de.dedigin gibi refakatci koltugu var kocaman guzeldi odalar..
Ayyy şu hamilelikte yanarım diye düşünüyordum o zamanda üşüdüm hep bi yanamadım gitti... MaşAllah sana imrendim şimdiBen yaniyorum
Ebebek te satiliyor canim, guzel oluyormus bende hic denemedim ama tarifi falanda var. Bende ordan alip yapmayi dusunuyorum. Serbet bardagi almayi dusunenler icinde instagramda buluttasarim var, 1.75 den veriyorlar. En uygun orayi buldum. Suslemeside guzel. Ordan siparis vercem sanirim.
Evet guzel olmus gercektenBen lohusa şerbeti için bardaklarımı kullanatmarket.com'dan aldım. Tanesi 1 tl ye geliyor. 50 ve üzeri alırsanız da baya bir indirim uyguluyorlar. Sonradan da üzerine sticker bastırdım..güzel oldu bence..
Eki Görüntüle 1701184
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?