2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ayaklarımı sallandırmıyorum, masanın altında ağzı kapaklı çöp kovası var ona uzatıyorum, o şişliği biraz daha engelliyor sanırım.. O yüzden benim ayaklarım şişmedi de kilo aldığım için bacaklarım şişti Birde şişlik için tuzu ve hamur işini azaltmak lazım...

Ben ayaklarımı hiç uzatamıyorum hep askıda kalıyor korkuyorum zaman ılerledıkce sısebılır dıye ..çok kılo almadıgım halde benımde olanlar masallah dırek bacakalra gidiyor yapısal sanırım botlarım bilekten hafıften sıkmaya basladı bıle genetık yuksek tansıyon rıskım vardı onun korkusuna tuzu baya baya azalmıstım zaten ama hamur ısı yıyorum valla

a o daha iyi olur tabi doğal.zor mu ki yapması.annem ben yapmayı bilmiyorum deyince uğraşmasın diye hazır aldık aktardan.kadın bi de onla uğraşmasın kıyamadım
Ebebek te satiliyor canim, guzel oluyormus bende hic denemedim ama tarifi falanda var. Bende ordan alip yapmayi dusunuyorum. Serbet bardagi almayi dusunenler icinde instagramda buluttasarim var, 1.75 den veriyorlar. En uygun orayi buldum. Suslemeside guzel. Ordan siparis vercem sanirim.

Evet o yüzden şişebilir canım, ama dediğim gibi duruma göre 32'den sonra rapor alsan bile istediğin zaman izne ayrılabilirsin... Benim botların fermuarı kapanmıyor bile doğru düzgün

Canm benim bebiste fl si geriydi genelde 1 hafta ki dier olcumler suan 3 hafta onde dusun ama masallah bu hafta fl de normale donmus haftasiyla uyumlu

Bizim odalar cok guzel.normal 2500 mus.sezeryan 2300. Yalniz bu paranin icinde dogum fotografciligi da var.ve sen hicbisey dusunme biberon temizlgi hasta bezine kdr herseyi ayarliyoruz dediler.bana yine de pahali geldi.esimin isyerinden indirimi var da allahtan 1500 felan alcaklarmis bizden..

Evet o yüzden şişebilir canım, ama dediğim gibi duruma göre 32'den sonra rapor alsan bile istediğin zaman izne ayrılabilirsin... Benim botların fermuarı kapanmıyor bile doğru düzgün

Bi şansımı denicem artık nereye kadar giderse Ama tek ben değilmişim ona sevindim

Ben sislide kadioglu na gidiyorum. Dr adi oguzhan daver. Sezaryende normalde 1500 tl. Odalara baktim kocaman piril piril. Refakatci icin acilir koltukda vardi. Ben begendim valla

Ben sislide kadioglu na gidiyorum. Dr adi oguzhan daver. Sezaryende normalde 1500 tl. Odalara baktim kocaman piril piril. Refakatci icin acilir koltukda vardi. Ben begendim valla

Dogum fotografi da var mi icinde.bende 1500 vericem de.dedigin gibi refakatci koltugu var kocaman guzeldi odalar..

Ben lohusa şerbeti için bardaklarımı kullanatmarket.com'dan aldım. Tanesi 1 tl ye geliyor. 50 ve üzeri alırsanız da baya bir indirim uyguluyorlar. Sonradan da üzerine sticker bastırdım.. güzel oldu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…