- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.941
Bugün kontrolümüz vardı kilomuz 2116 gr 44 cm de boyumuz olmuşNst.ye girdik normalde herzaman içerde dans eden sıpa nst.de çok sessizdi doktor da hareketi fazla yok normalde hissediyosun dimi dedi hatta. Neyseki çok şükür fazlasıyla hissediyorum gün içinde.
Kızlar selam dr dan gelıyoruz
Kızım 2735 gr olmuş
Tüm şikayetlerimi söyledim ama hiç bişey demedi,sadece akıntın varmı gıbı bağdaşlaştıramadıgım bı soru sordu.
Akşamları sancı ve kasılmaları olanlar mutlaka magnezyumu içmeleri gerekiyormuş,sancıları önlüyormuş.
Ben midemi rahatsz edıyor dıye bı kac gundur ıcmıyordum,son zamanlarda doğuma yakınken magnezyumu kesmelerinin sebebide doğum sancılarını engellediği içinmiş.
Nst yi sordum 36. haftadan ıtıbaren alıcam dedi,şaşırdım.
ÇAtı muayenesını de sordum o da 39. haftada dedi. İçimden ya daha erken doğurrsam dedim
Kısacası her dr un muayene haftaları farklı anladıgım kadarıyla...
canım ikram ederken üstüne dövülmüş cevizde atıyoruz. beklerim ben bodrumdayımbaya uğraşlıymış yaa mevlütte babannnem yapıcak ama doğumda uğraşmayalım şimdi çok telaş olur.ama yakın olup sizinkinden tatmak isterdim çok sevmesem de.baya faydalı şeyler var içinde süt de yapar
canım ikram ederken üstüne dövülmüş cevizde atıyoruz. beklerim ben bodrumdayım
Loğusa şekeri diye kırmızı kalıp şeklinde bi şeker satılıyo canım,katralarda.Onu alıp annem şeker çubuk tarçın ve karanfılle kaynatacak.Şişeye koyup hastaneye götürmeyi düşünüyoruz.Loğusa şerbeti kadehleri aldım ayaklı pembiş pembiş,öyle ıkram ederiz diye düşündük.ayy kızlar lohusa şerbetini aldınız mı yaa ben aktardan konsantre şişe aldım su ilave ediyomuşuz sadece.farklı bişey yapacak olan var mı fikir edineyim
yakınmışız ya geneçam fıstığı badem falan da konuyo galiba.ahh keşke gelebilsem canım.ben de izmire beklerim
evet farklı modeller var. eminim görüp yaptıracaklar olacaktır. :)amin hepimiz güle güle giydirelim canım.bişeyler daha örecek bakalım ip aldık bir sürü bugün.bitince onları da paylaşırım.büyüyünce giyecekleri şeyler de vardı ama onları kaldırdık şimdi giyemeyecek yer kaplamasın diye.çıkardıkça çekerim resmini.belki yapmak isteyen olur
bizim orda özel hastanede sezeryan 1230 normal 500Kızlar bu arada hastane odalrını gezmek ıstıyorum dedim,yatak katına çıktım.Özel has. ama odaları gerçekden tahmınımden daha ufakmışDoğru düzgün bir masa bile yok odada fiskos gıbı birşey vardı.
Hasta yatış bolumunden doğum fiyatlarınıda sorduk.
Sezeryan 1500,normal 1000 tl dediler.
Sizin hastanelerde ne civarda,yazın bi kıyas edelim.Normalle sezeryan arasında pek fark olmayışı şaşırttı beni.
Masallah demek 3kiloya yaklasmislar artik hic korkma benim drda 36da aldi nstye cati falan da muayne etmedi heralde bebegin gelisiminden anliyorlar dogum aninda yapildi cati muaynesiKızlar selam dr dan gelıyoruz
Kızım 2735 gr olmuş
Tüm şikayetlerimi söyledim ama hiç bişey demedi,sadece akıntın varmı gıbı bağdaşlaştıramadıgım bı soru sordu.
Akşamları sancı ve kasılmaları olanlar mutlaka magnezyumu içmeleri gerekiyormuş,sancıları önlüyormuş.
Ben midemi rahatsz edıyor dıye bı kac gundur ıcmıyordum,son zamanlarda doğuma yakınken magnezyumu kesmelerinin sebebide doğum sancılarını engellediği içinmiş.
Nst yi sordum 36. haftadan ıtıbaren alıcam dedi,şaşırdım.
ÇAtı muayenesını de sordum o da 39. haftada dedi. İçimden ya daha erken doğurrsam dedim
Kısacası her dr un muayene haftaları farklı anladıgım kadarıyla...
Loğusa şekeri diye kırmızı kalıp şeklinde bi şeker satılıyo canım,katralarda.Onu alıp annem şeker çubuk tarçın ve karanfılle kaynatacak.Şişeye koyup hastaneye götürmeyi düşünüyoruz.Loğusa şerbeti kadehleri aldım ayaklı pembiş pembiş,öyle ıkram ederiz diye düşündük.
yakınmışız ya gene
ay ne fenasın... Ama oyle abartmazsak taktıkları yok... Ben ilk baslarda mide bulantıları çok kullandım... Kendimi hep kahvaltıya çagırtmıştım...kaynanam minnak beşiğin içine pamuk yatak yapmış.. hemen yapmışsın gözlerim yaşardı ben 4-5 aysonra yaparsın diye bekliyordum dedimcevap veremedi.. sonra ağrıların var mı dedi.. bende abartarak olmaz mı her gün ağlıyorum resmen ağrılardan dedim.. o zaman işten ayrıl buraya gel ben sana bakarım dedi.. gelmem oraya benim evim var illa bakmak istiyorsan buraya gel dedim . yine cevap yok.. pişman değilim
Canım yaptığın iş ve başındaki amirin/müdürünle alakalı bir durum...merhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
bende masabası calısıyorum ama otururken bazen o kadar zorlanıyorum kııı agrı oluyor bazende acaba dayanırmıyım dıye dusunuyorum bende amırın anlayıslı olması cok onemlı dedıgınız gıbıCanım yaptığın iş ve başındaki amirin/müdürünle alakalı bir durum...
Benim amirim bayan olduğu için halden çok çok iyi anlıyor, pek fazla iş yapmıyorum sadece yerime bakacak olan arkadaşa işi öğretiyorum artık o kadar... oturarak çalıştığım için arada sırada kalkıyorum şöyle bi koridorda turluyorum... Evde olsam inan daha çok yorulurdum kesin :))) Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama bendeki böyle...
Canım zaten çalışabilir raporu aldıktan sonra illaki 5 hafta daha çalışmak zorunda değilsin, zorlandığın zaman ayrılabilirsin 34-35. haftalarda... Ama arada yürü sürekli oturma o da rahatsız eder insanı...bende masabası calısıyorum ama otururken bazen o kadar zorlanıyorum kııı agrı oluyor bazende acaba dayanırmıyım dıye dusunuyorum bende amırın anlayıslı olması cok onemlı dedıgınız gıbı
benik gittigim hastanede normal de sezeryan da 1000 tlKızlar bu arada hastane odalrını gezmek ıstıyorum dedim,yatak katına çıktım.Özel has. ama odaları gerçekden tahmınımden daha ufakmışDoğru düzgün bir masa bile yok odada fiskos gıbı birşey vardı.
Hasta yatış bolumunden doğum fiyatlarınıda sorduk.
Sezeryan 1500,normal 1000 tl dediler.
Sizin hastanelerde ne civarda,yazın bi kıyas edelim.Normalle sezeryan arasında pek fark olmayışı şaşırttı beni.
Canım yaptığın iş ve başındaki amirin/müdürünle alakalı bir durum...
Benim amirim bayan olduğu için halden çok çok iyi anlıyor, pek fazla iş yapmıyorum sadece yerime bakacak olan arkadaşa işi öğretiyorum artık o kadar... oturarak çalıştığım için arada sırada kalkıyorum şöyle bi koridorda turluyorum... Evde olsam inan daha çok yorulurdum kesin :))) Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama bendeki böyle...
sadece benım sabah o yatakdan kalkmak zoruma gıdıyor,oturmak cok yormuyo açıkcası.36 da bırakmayı planlıyorum 2 haftam var.merhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?