2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh maşallah bebişlere biz de iki kiloyu göreydik bi

canım ikram ederken üstüne dövülmüş cevizde atıyoruz. beklerim ben bodrumdayım

ayy kızlar lohusa şerbetini aldınız mı yaa ben aktardan konsantre şişe aldım su ilave ediyomuşuz sadece.farklı bişey yapacak olan var mı fikir edineyim
Loğusa şekeri diye kırmızı kalıp şeklinde bi şeker satılıyo canım,katralarda.Onu alıp annem şeker çubuk tarçın ve karanfılle kaynatacak.Şişeye koyup hastaneye götürmeyi düşünüyoruz.Loğusa şerbeti kadehleri aldım ayaklı pembiş pembiş,öyle ıkram ederiz diye düşündük.

evet farklı modeller var. eminim görüp yaptıracaklar olacaktır. :)
Amin.. Amin..

Kızlar bu arada hastane odalrını gezmek ıstıyorum dedim,yatak katına çıktım.Özel has. ama odaları gerçekden tahmınımden daha ufakmış Doğru düzgün bir masa bile yok odada fiskos gıbı birşey vardı.
Hasta yatış bolumunden doğum fiyatlarınıda sorduk.
Sezeryan 1500,normal 1000 tl dediler.
Sizin hastanelerde ne civarda,yazın bi kıyas edelim.Normalle sezeryan arasında pek fark olmayışı şaşırttı beni.

bizim orda özel hastanede sezeryan 1230 normal 500

Bursa sezeryan 2100 normal 1800 anestezi olursa 300de ona aliyorlarmis valla normal icin 1800 cokkk cok cok ama elimiz mahkum napalim

Masallah demek 3kiloya yaklasmislar artik hic korkma benim drda 36da aldi nstye cati falan da muayne etmedi heralde bebegin gelisiminden anliyorlar dogum aninda yapildi cati muaynesi

evet kızamık şekeri mi neymiş öyle bi şey gördük canım ama şişede hazırı olunca o daha cazip geldi.olmadı ondan da yaparız zaten az aldık yetmeyebilir.süslü süslü dağıtırız artık

yakınmışız ya gene

evet yazın geldik zaten ama bu halimizle şurdan şuraya zor gidiyoz bebek olunca da bi süre bi yere gidilmez ki canım

ay ne fenasın... Ama oyle abartmazsak taktıkları yok... Ben ilk baslarda mide bulantıları çok kullandım... Kendimi hep kahvaltıya çagırtmıştım...

merhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl

merhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
Canım yaptığın iş ve başındaki amirin/müdürünle alakalı bir durum...
Benim amirim bayan olduğu için halden çok çok iyi anlıyor, pek fazla iş yapmıyorum sadece yerime bakacak olan arkadaşa işi öğretiyorum artık o kadar... oturarak çalıştığım için arada sırada kalkıyorum şöyle bi koridorda turluyorum... Evde olsam inan daha çok yorulurdum kesin :))) Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama bendeki böyle...

bende masabası calısıyorum ama otururken bazen o kadar zorlanıyorum kııı agrı oluyor bazende acaba dayanırmıyım dıye dusunuyorum bende amırın anlayıslı olması cok onemlı dedıgınız gıbı

Canım zaten çalışabilir raporu aldıktan sonra illaki 5 hafta daha çalışmak zorunda değilsin, zorlandığın zaman ayrılabilirsin 34-35. haftalarda... Ama arada yürü sürekli oturma o da rahatsız eder insanı...

benik gittigim hastanede normal de sezeryan da 1000 tl

Bende 32 de çalışabilir raporu alıcam da şuanlık bnde de birşey yok gibi sırt ağrılarını saymazsak ama merak ettm sen benden hafta olarak öndesin sürekli oturduğun için ayaklarında şişlik oluşuyor mu?

merhaba ocak annelerı
sadece benım sabah o yatakdan kalkmak zoruma gıdıyor,oturmak cok yormuyo açıkcası.36 da bırakmayı planlıyorum 2 haftam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…