2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

a o daha iyi olur tabi doğal.zor mu ki yapması.annem ben yapmayı bilmiyorum deyince uğraşmasın diye hazır aldık aktardan.kadın bi de onla uğraşmasın kıyamadım
yok canım bizim adanada adettir burada yok öyle şeyler ama ben yapcam çünkü kendimde çok seviyorum
canım tülbentin içine koyuyorsun onu bi tane tncereye koyup kaynatıyorsun suyla.. bazıları kırmızı gıda boyası koyuyormuş ama biz koymayız.. şekeri istersen kaynarken at istersen sonradan ikram ettiklerin atsın farketmez.

çok şükür, sevindim canım
Canım doktordan geldik herhangi bi sorun yok hatta bebiş başaşağı duruyo bidahaki kontrolde daha net konuşuruz ama normal doğuma engel bi durum gözükmüyo dedi doktor. Plasenta da normal ki öyle dedi yani ekstradan sormadım ama bi sorun olsa söylerdi.

Bugün kontrolümüz vardı kilomuz 2116 gr 44 cm de boyumuz olmuş Nst.ye girdik normalde herzaman içerde dans eden sıpa nst.de çok sessizdi doktor da hareketi fazla yok normalde hissediyosun dimi dedi hatta. Neyseki çok şükür fazlasıyla hissediyorum gün içinde.

maşallah bebişe aramızda 3 gün varmış bizim kerata ne kadar oldu bakalım

OOo... hepsi çok çok güzel. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.

amin hepimiz güle güle giydirelim canım.bişeyler daha örecek bakalım ip aldık bir sürü bugün.bitince onları da paylaşırım.büyüyünce giyecekleri şeyler de vardı ama onları kaldırdık şimdi giyemeyecek yer kaplamasın diye.çıkardıkça çekerim resmini.belki yapmak isteyen olur

çok becerikliymiş annen maşallah güle güle giysin bebiş

Kızlar selam dr dan gelıyoruz
Kızım 2735 gr olmuş
Tüm şikayetlerimi söyledim ama hiç bişey demedi,sadece akıntın varmı gıbı bağdaşlaştıramadıgım bı soru sordu.
Akşamları sancı ve kasılmaları olanlar mutlaka magnezyumu içmeleri gerekiyormuş,sancıları önlüyormuş.
Ben midemi rahatsz edıyor dıye bı kac gundur ıcmıyordum,son zamanlarda doğuma yakınken magnezyumu kesmelerinin sebebide doğum sancılarını engellediği içinmiş.
Nst yi sordum 36. haftadan ıtıbaren alıcam dedi,şaşırdım.
ÇAtı muayenesını de sordum o da 39. haftada dedi. İçimden ya daha erken doğurrsam dedim
Kısacası her dr un muayene haftaları farklı anladıgım kadarıyla...

baya uğraşlıymış yaa mevlütte babannnem yapıcak ama doğumda uğraşmayalım şimdi çok telaş olur.ama yakın olup sizinkinden tatmak isterdim çok sevmesem de.baya faydalı şeyler var içinde süt de yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…