- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.921
yok canım bizim adanada adettir burada yok öyle şeyler ama ben yapcam çünkü kendimde çok seviyoruma o daha iyi olur tabi doğal.zor mu ki yapması.annem ben yapmayı bilmiyorum deyince uğraşmasın diye hazır aldık aktardan.kadın bi de onla uğraşmasın kıyamadım
kızlar naptınız bez olayını ya, 10 tane yeter, 2 gün kalsak günde 5-6 kez yapar zaten yeni doğan bebiş.... Özel hastanelerin çoğunda bez var zaten de onlar depolarını doldurmak için bizden de istiyorlar:)
bizde yok olmuş bu gelenek herhal :)hadi yaa ne bileyim lohusa kadehi falan da almıştım ben tadımlık ikram edilir diye düşünüyorum ama adetiniz değilse gerek yok canım zorunlu değil ya gelenek işte
Canım doktordan geldik herhangi bi sorun yok hatta bebiş başaşağı duruyo bidahaki kontrolde daha net konuşuruz ama normal doğuma engel bi durum gözükmüyo dedi doktor. Plasenta da normal ki öyle dedi yani ekstradan sormadım ama bi sorun olsa söylerdi.çok şükür, sevindim canım
maşallah bebişe aramızda 3 gün varmış bizim kerata ne kadar oldu bakalımBugün kontrolümüz vardı kilomuz 2116 gr 44 cm de boyumuz olmuşNst.ye girdik normalde herzaman içerde dans eden sıpa nst.de çok sessizdi doktor da hareketi fazla yok normalde hissediyosun dimi dedi hatta. Neyseki çok şükür fazlasıyla hissediyorum gün içinde.
Nezaman kontrolün canım. Her randevuda adrenalin tavan yapıyo nasıl olcak acaba iyimi diyemaşallah bebişe aramızda 3 gün varmış bizim kerata ne kadar oldu bakalım
Nezaman kontrolün canım. Her randevuda adrenalin tavan yapıyo nasıl olcak acaba iyimi diyemaşallah bebişe aramızda 3 gün varmış bizim kerata ne kadar oldu bakalım
bende eşimle sevgiliyken buluştuğumuzdaki gibi heyecan basıyoNezaman kontrolün canım. Her randevuda adrenalin tavan yapıyo nasıl olcak acaba iyimi diye
bakın annanemiz bize neler örmüş
part 1
Çok şükür yok, sen de durumlar neKanama falan yapıyor mu
OOo... hepsi çok çok güzel. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
canım benim öyle bi sorunum yok Allah a şükür.. benim plasenta rahimin ön duvarındaymış sadece bebişin hareketlerini biraz az hissediyordum.. Ama bebiş büyüdükçe bu sorunumda ortadan kalktıÇok şükür yok, sen de durumlar ne
çok becerikliymiş annen maşallah güle güle giysin bebişamin hepimiz güle güle giydirelim canım.bişeyler daha örecek bakalım ip aldık bir sürü bugün.bitince onları da paylaşırım.büyüyünce giyecekleri şeyler de vardı ama onları kaldırdık şimdi giyemeyecek yer kaplamasın diye.çıkardıkça çekerim resmini.belki yapmak isteyen olur
Aaa ne güzel tarihin belli olmuş. Dr bana en son renkli ultrasonda tekrar bakıp ona göre karar vereceğiz dedievet biliyorum cnm, benim de aynı değişmedi, 2 ocak sezeryan oluyorm
baya uğraşlıymış yaa mevlütte babannnem yapıcak ama doğumda uğraşmayalım şimdi çok telaş olur.ama yakın olup sizinkinden tatmak isterdim çok sevmesem de.baya faydalı şeyler var içinde süt de yaparyok canım bizim adanada adettir burada yok öyle şeyler ama ben yapcam çünkü kendimde çok seviyorum
canım tülbentin içine koyuyorsun onu bi tane tncereye koyup kaynatıyorsun suyla.. bazıları kırmızı gıda boyası koyuyormuş ama biz koymayız.. şekeri istersen kaynarken at istersen sonradan ikram ettiklerin atsın farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?