2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay 3 haftam kaldı zorla gidiyorum işe ayrilayim gitmeyeyim desem hem bu Haftalara ihtiyacım olacak hemde napcam bütün gün evde yatarak pişman olurum diye çalışıyorum hala zamanda geçiyor hem böyle ama araba sürüyorum is yerine giderken yarım saat gidiş yarım saat geliş valla tirsmiyor da değilim çok arada kaldım bi de 4 yaş çocukları öğrencilerim çok hareketliler akşam da kızım geliyor okuldan o da 4 yaş o uyuyana kadar kafayı yiyorum gerçi bu arada haftaya kayinvalidemler bize gelecekler memleketten her sene gelip nisana kadar kalırlar işten izne ayrilsam da onlarla evde oturacam yani offf aklım çok karışık

kaçıncı haftadasınız ki canım Siz kılosu gayet iyi gibi bizde 31+ 5 te 2022 gr gelmiştik doktorumuz gayet iyi demişti hem sağlıklı olsunlar da doğumdan sonra da alırlar inşallah
32 yi bitirdiğim gün 1705 gramdı ve daha önceki kontrollerde çok daha küçük pşduğu için ve gelişim gösterdiği için havalara uçtum resmen sevinçten:) sağlıklı olsunlarda kilo aldırırız dışarda:):):) kuzularim

aynen canım sağlıklı olsunlarda alırlar bi şekilde kilo sorun deil bence de cünkü her bebek farklı oluo cok kiloya takılmamak lazım zaten dr da tahmini bunlar oynama olabilir dıo

Bende de çok oluyor yanmalar bende gaviscon iciyorum biraz kesiliyor sonra yine başlıyor. Ben asıl ellerimin ağrısından çok cekiyorum bardak bile tutamıyorum o derece. Ah su günler bir bitse artık bedenimiz azad olsa
Benim elimdeki damarlar çok şişiyor. Mavi mavi görüyorum derinin altından

Ben az önce 2 kaşık gaviscon içtim ama deli gibi yanıyor

ah o dert bende de var yedğim şeyle hiç alakası yok ne yesem oluyo ben biraz da kan ilacına magnezyuma bağlıyorum bunları içmeye başladıktan sonra arttı benim şikayetlerim.yıllarca gastrit ve reflüden çok çektim ama bu başka bişey yaa ben böyle bi yanma görmedim.soğuk süt bir süre geçiriyo ama yine başlıyo.çam sakızı çiğniyom bazen o da fena değil.maden suyu da içiyom ama hepsi geçici çözümler inşallah çok uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…