- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.101
Ben az önce 2 kaşık gaviscon içtim ama deli gibi yanıyorLansor en iyisi.ac karnina bir tane iciyorum.birdaha yanmiyor.sonra yancak gibi olursa tekrar iciyorum.
arkadaşım. Yaptırdı tadı da güzel ben beğendim ☺Annişler aralik anneleri topiğinde hacı şerif çikolatalrından bahsetmişler ...siteye baktim harikâaaaaaatadida güzelmiş
pinkperest cnm neredesin sen
32 yi bitirdiğim gün 1705 gramdı ve daha önceki kontrollerde çok daha küçük pşduğu için ve gelişim gösterdiği için havalara uçtum resmen sevinçten:) sağlıklı olsunlarda kilo aldırırız dışarda:):):)kaçıncı haftadasınız ki canım Siz kılosu gayet iyi gibi bizde 31+ 5 te 2022 gr gelmiştik doktorumuz gayet iyi demiştihem sağlıklı olsunlar da doğumdan sonra da alırlar inşallah
Canim soguk sut denedinmiBen az önce 2 kaşık gaviscon içtim ama deli gibi yanıyor
Bende de çok oluyor yanmalar bende gaviscon iciyorum biraz kesiliyor sonra yine başlıyor. Ben asıl ellerimin ağrısından çok cekiyorum bardak bile tutamıyorum o derece. Ah su günler bir bitse artık bedenimiz azad olsaBen az önce 2 kaşık gaviscon içtim ama deli gibi yanıyor
O kesmiyor canim iste.yanmaya baslamadan ilac icmek lazim.renni emme hapi daha iyi suruptan birde.ama en iyisi ac karnina sabah o ilaci icmek.bende cok cektim bi ara.cok sukur kurtuldum.Ben az önce 2 kaşık gaviscon içtim ama deli gibi yanıyor
Insallah canimm hep birlikde saglikla atlatiriz insallah.dogumdan firsat buldugum herzaman yazacam.sonrasinda daha cok ihtiyacimiz olacak birbirimize
Sut daha kotu gelir mide yanmasina.Canim soguk sut denedinmi
aynen canım sağlıklı olsunlarda alırlar bi şekilde kilo sorun deil bence de cünkü her bebek farklı oluo cok kiloya takılmamak lazım zaten dr da tahmini bunlar oynama olabilir dıo32 yi bitirdiğim gün 1705 gramdı ve daha önceki kontrollerde çok daha küçük pşduğu için ve gelişim gösterdiği için havalara uçtum resmen sevinçten:) sağlıklı olsunlarda kilo aldırırız dışarda:):):)kuzularim
Ayy evet yaa cogunu okuyamayacaz belkide.hele ben 2 tane bebeyle kendimi unutmazsam iyidiray evet asıl o zaman lazımız birbirimize.bebişlerden fırsat oldukça gireriz inşallah.tabi böyle uzun uzun olmaz kanımca
Evet cnm soğuk süt soda hepsini denedim ama geceleri çok kötü yanmayla uyanıyorumCanim soguk sut denedinmi
Benim yanimsa sogu iciyorum kesiyo.birinden duymustum amaSut daha kotu gelir mide yanmasina.
Biraz pahali ama..ben carsida en iyi pastaneye ayni modeli sordum daha uygun.cikolatalari da superdir oraninarkadaşım. Yaptırdı tadı da güzel ben beğendim ☺
Cok kotu canim biliyorm.hele bir gun mahvoldum yapmadigim bise kalmadi.yasitiginida yuksek tut.simdi arada hafiften oluyor.onuda sutle geciriyorum.herkesin bunyesi farkli tabiEvet cnm soğuk süt soda hepsini denedim ama geceleri çok kötü yanmayla uyanıyorum
Benim elimdeki damarlar çok şişiyor. Mavi mavi görüyorum derinin altındanBende de çok oluyor yanmalar bende gaviscon iciyorum biraz kesiliyor sonra yine başlıyor. Ben asıl ellerimin ağrısından çok cekiyorum bardak bile tutamıyorum o derece. Ah su günler bir bitse artık bedenimiz azad olsa
Mide bulantım geçsin ne olursa olsun diyodum. Beterin beteri varmış :)Cok kotu canim biliyorm.hele bir gun mahvoldum yapmadigim bise kalmadi.yasitiginida yuksek tut.simdi arada hafiften oluyor.onuda sutle geciriyorum.herkesin bunyesi farkli tabi
Ben az önce 2 kaşık gaviscon içtim ama deli gibi yanıyor
Ne kadar daha uygun? Yarım kilosu 35 lira ve içinde 60-70 tane falan oluyor sanırım yanlış olmasın ama ben bebek görmeye giderken hep yaptırıyorum çünküBiraz pahali ama..ben carsida en iyi pastaneye ayni modeli sordum daha uygun.cikolatalari da superdir oranin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?