- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.121
Ohhh yan gel yat kız senin kayinvalide kafaydi dinlen azcık....merak ettim yoksun bayadirCimcim imm kayınvalidemler geldi. Onlarla ilgileniyorum çok giremiyorum bu aralar
Benim yanimsa sogu iciyorum kesiyo.birinden duymustum ama
Ayy evet yaa cogunu okuyamayacaz belkide.hele ben 2 tane bebeyle kendimi unutmazsam iyidir
Kiyamam yaa Allah yardimcin olsun tez zamanda geçsin insallahhhhMide bulantım geçsin ne olursa olsun diyodum. Beterin beteri varmış :)
Evet olabilir benimki az yaninca fayda veriyor zaten.O anlik soguk oldugu icin.. ama uzun sureli mideye iyi gelmiyor.ya da yandikca ikiser yudum icilebilir cnm. Bir bardak degil. Onun ki cok yaniyor belli. Onu daha kotu yapar.
Benim.baktigim madlen degil.daha kalin suslulerden.800 gr 112 tl diyor ustune kargo var.ben carsida sordum hatta daha guzel suslenmisleri de vardi.bir kg 90-100 tl.Ne kadar daha uygun? Yarım kilosu 35 lira ve içinde 60-70 tane falan oluyor sanırım yanlış olmasın ama ben bebek görmeye giderken hep yaptırıyorum çünkü
Evet az yanmada gecirir cnm.ama ben onu anliyorum bende cok cektim bi ara ya.sutu de denedim refluye dondurdu.dr sut daha kotu yapar zamanla dedi.Evet olabilir benimki az yaninca fayda veriyor zaten.
Insallah canim yaa.3 ay sikinti olur diyolar.bakalim kendmi hep kotuye alistirdim bakalmmm ne olacakilk zamanlar düzeni oturtana kadar öyle olur da bi süre sonra rayına girer canım merak etme
Uff yaa cok kotu butun biyolojimiz yerle bir oldu.az kaldi artikk bu zamana kadar geldik cok sukurEvet az yanmada gecirir cnm.ama ben onu anliyorum bende cok cektim bi ara ya.sutu de denedim refluye dondurdu.dr sut daha kotu yapar zamanla dedi.
Aynen benimde ellerim öyle ve şişti özellikle sabahları sürahiden su alırken zorlanıyorumBende de çok oluyor yanmalar bende gaviscon iciyorum biraz kesiliyor sonra yine başlıyor. Ben asıl ellerimin ağrısından çok cekiyorum bardak bile tutamıyorum o derece. Ah su günler bir bitse artık bedenimiz azad olsa
Bende baktim haci serife bana pahali geldi.pastanelerdedr cok guzelleri ve uygunlari var.Benim.baktigim madlen degil.daha kalin suslulerden.800 gr 112 tl diyor ustune kargo var.ben carsida sordum hatta daha guzel suslenmisleri de vardi.bir kg 90-100 tl.
ah o dert bende de var yedğim şeyle hiç alakası yok ne yesem oluyo ben biraz da kan ilacına magnezyuma bağlıyorum bunları içmeye başladıktan sonra arttı benim şikayetlerim.yıllarca gastrit ve reflüden çok çektim ama bu başka bişey yaa ben böyle bi yanma görmedim.soğuk süt bir süre geçiriyo ama yine başlıyo.çam sakızı çiğniyom bazen o da fena değil.maden suyu da içiyom ama hepsi geçici çözümler inşallah çok uzun sürmez
Uff yaa cok kotu butun biyolojimiz yerle bir oldu.az kaldi artikk bu zamana kadar geldik cok sukur
Insallah canim yaa.3 ay sikinti olur diyolar.bakalim kendmi hep kotuye alistirdim bakalmmm ne olacak
Evet kan ilaci icsem tekrar baslar benmde.dr keciboynuzu pekmezi ic o zaman dedi.tabi kanim dusuk olmadigi icin..
iyi düşünelim iyi olsun tatlım.evlat için hepsi çekilir yaa rabbim sabır versin hepimize....
benim de sınırda canım bebeğin tam kana ihtiyacı olduğu dönemdeyiz doğumda da kan kaybedicez içmek istiyorum o yüzden napalım neler atlattık bu da geçer inşallah
Ay vallaha ben penguenmi desem.surahi ninemi vallaha artik cati kemigimin agrisindan yuruyeyimde ne olursa olsn diyorummAz kaldi ha gayret:) su hareket kisitlamasi beni deli ediyor:) bugun e bebege girdik indirim var belki donence aliriz diye.. bi kadin gordum penguen gibi yuruyordu.hemen kendime baktm bende olemi yuruyorum ya dedim esime hayir dedi.ins dogru soyluyordur:)
Aynen canim Allahin emanetleri onlar.herseye katlanilir yeterki saglikli olsunlariyi düşünelim iyi olsun tatlım.evlat için hepsi çekilir yaa rabbim sabır versin hepimize....
benim de sınırda canım bebeğin tam kana ihtiyacı olduğu dönemdeyiz doğumda da kan kaybedicez içmek istiyorum o yüzden napalım neler atlattık bu da geçer inşallah
Beni sen anlarsın ozaman kimsede denk gelmedim çünkü. Benim gün boyu agriyor sanki kırık var gibi. Sen doktoruna konustunmu birşey onerdimiAynen benimde ellerim öyle ve şişti özellikle sabahları sürahiden su alırken zorlanıyorum
O kadar kotu mu? Benimde bi ara oyleydi.simdi iyi yururken acimiyor.yatakta donerken aciyor birtek. Ayy o kadin hizli penguen gibiydi hic ole gormedimAy vallaha ben penguenmi desem.surahi ninemi vallaha artik cati kemigimin agrisindan yuruyeyimde ne olursa olsn diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?