2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar daha uygun? Yarım kilosu 35 lira ve içinde 60-70 tane falan oluyor sanırım yanlış olmasın ama ben bebek görmeye giderken hep yaptırıyorum çünkü
Benim.baktigim madlen degil.daha kalin suslulerden.800 gr 112 tl diyor ustune kargo var.ben carsida sordum hatta daha guzel suslenmisleri de vardi.bir kg 90-100 tl.

Bende de çok oluyor yanmalar bende gaviscon iciyorum biraz kesiliyor sonra yine başlıyor. Ben asıl ellerimin ağrısından çok cekiyorum bardak bile tutamıyorum o derece. Ah su günler bir bitse artık bedenimiz azad olsa
Aynen benimde ellerim öyle ve şişti özellikle sabahları sürahiden su alırken zorlanıyorum

Evet kan ilaci icsem tekrar baslar benmde.dr keciboynuzu pekmezi ic o zaman dedi.tabi kanim dusuk olmadigi icin..

Uff yaa cok kotu butun biyolojimiz yerle bir oldu.az kaldi artikk bu zamana kadar geldik cok sukur

Az kaldi ha gayret:) su hareket kisitlamasi beni deli ediyor:) bugun e bebege girdik indirim var belki donence aliriz diye.. bi kadin gordum penguen gibi yuruyordu.hemen kendime baktm bende olemi yuruyorum ya dedim esime hayir dedi.ins dogru soyluyordur:)

Insallah canim yaa.3 ay sikinti olur diyolar.bakalim kendmi hep kotuye alistirdim bakalmmm ne olacak

iyi düşünelim iyi olsun tatlım.evlat için hepsi çekilir yaa rabbim sabır versin hepimize....

Evet kan ilaci icsem tekrar baslar benmde.dr keciboynuzu pekmezi ic o zaman dedi.tabi kanim dusuk olmadigi icin..

benim de sınırda canım bebeğin tam kana ihtiyacı olduğu dönemdeyiz doğumda da kan kaybedicez içmek istiyorum o yüzden napalım neler atlattık bu da geçer inşallah

Bugun chichonun mutlu dusler donencesini almayi dusunduk.cocuk dedi ki fisher price inkinden daha memnum herkes.turkce ninni de varmis.fikri olan var mi?

Ay bilmiyorum ben icemiyorum acaip oluyorum.bakalim neler olcak kan takviyesi mi yaparlar ne yaparlarsa artik :) umarim dusmez kanim

Ay vallaha ben penguenmi desem.surahi ninemi vallaha artik cati kemigimin agrisindan yuruyeyimde ne olursa olsn diyorumm

Aynen canim Allahin emanetleri onlar.herseye katlanilir yeterki saglikli olsunlar

Ay vallaha ben penguenmi desem.surahi ninemi vallaha artik cati kemigimin agrisindan yuruyeyimde ne olursa olsn diyorumm
O kadar kotu mu? Benimde bi ara oyleydi.simdi iyi yururken acimiyor.yatakta donerken aciyor birtek. Ayy o kadin hizli penguen gibiydi hic ole gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…