2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar kotu mu? Benimde bi ara oyleydi.simdi iyi yururken acimiyor.yatakta donerken aciyor birtek. Ayy o kadin hizli penguen gibiydi hic ole gormedim
Hahaha yok ben yavas penguenlerdenim.vallaha aciyor.karnim taş gibi oluyo yururken yamuluyor falan.artik baskidan ne sinyal verecegini sasirdi vucudum.15 gunum kaldi artik buna sukur

Beni sen anlarsın ozaman kimsede denk gelmedim çünkü. Benim gün boyu agriyor sanki kırık var gibi. Sen doktoruna konustunmu birşey onerdimi
Konuştum normal dedi bol su ic dedi....ama tansiyona düzenli baktır sen yinede birde aile hekimine söylemiştim oda kan testi yaptı ama hangi testler olduğunu hatırlamıyorum. ...çunku benim neredeyse 2 aydır böyle şiştigi için daha çok agrı yapıyor masaj yapıyorum hep kendime esimde yapıyor sürekli

Utu dun bitti ama askılar birde kutular var eldiven ağız mendili için onlar temizlenecek birde pusettt yapmıyorum ki bitsin
ayy agız mendıllerı ütüle ütüle bıtıremedım.
bir de hepsını aynı yerden almadıgım için cinsleri de farklıymıs. mesela esnek olanda var olmayan da.. olmayan bana göre daha ıyı.. esnek olanlar kalın.
pusetın kılıfını yıkamıstım
bugun taktım, posetledım. arabanın bagajında duruyor

Ben ağız mendili 12 tane aldım bebitof tan esnek değil çok beğendim kumasini utulemeside güzel yumuşacık oldu benim pusetin kılıfı cikiyordur inş daha hic bakmadım bende yikarim diğer yerleride sileyim ama acep sirkeylemi yoksa bebisin deterjaniylami yada ikisini karistirayim daha iyi olur sanırım

ben bebişin deterjanını artık bize de kullanıyorum
elde yıkamaya atıp yıkayabılır, ya da varsa sadece durulama sıkma yapabılırsın. durulama sıkma yaparsan sirke koy yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…