- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.141
Hahaha yok ben yavas penguenlerdenim.vallaha aciyor.karnim taş gibi oluyo yururken yamuluyor falan.artik baskidan ne sinyal verecegini sasirdi vucudum.15 gunum kaldi artik buna sukurO kadar kotu mu? Benimde bi ara oyleydi.simdi iyi yururken acimiyor.yatakta donerken aciyor birtek. Ayy o kadin hizli penguen gibiydi hic ole gormedim
Hahaha yok ben yavas penguenlerdenim.vallaha aciyor.karnim taş gibi oluyo yururken yamuluyor falan.artik baskidan ne sinyal verecegini sasirdi vucudum.15 gunum kaldi artik buna sukur
Saģlıkla hayirla huzurla bereketleriyle gelsinler insallahhhhAayy evet resmen artik karnimiz burnumuzdabenimde en fazla bir ay
Amiinnnnn cnm.Saģlıkla hayirla huzurla bereketleriyle gelsinler insallahhhh
Konuştum normal dedi bol su ic dedi....ama tansiyona düzenli baktır sen yinede birde aile hekimine söylemiştim oda kan testi yaptı ama hangi testler olduğunu hatırlamıyorum. ...çunku benim neredeyse 2 aydır böyle şiştigi için daha çok agrı yapıyor masaj yapıyorum hep kendime esimde yapıyor sürekliBeni sen anlarsın ozaman kimsede denk gelmedim çünkü. Benim gün boyu agriyor sanki kırık var gibi. Sen doktoruna konustunmu birşey onerdimi
net hatırlamıyorum 35 sanırım. o kadar cok şey aldım kı netten ..Canim sen avent soothie emzigi nekadara almistin
miden mi yanıyor?Yangııın vaar içimdeuyuyamıyorum
Hadi gözün aydın 2 gün falan full dinlen ama hepsini birden yaptın çünküütüleri hallettım
bel, kalça çevrem agrıdı.
az az iş yapamıyorum nedense. yaptım mı hepsı cıkacak illa aradan.
allah daha yapmayanların yardımcısı olsun
Vücut yamıyor galiba bende şuan çıkardım herşeyi don atlet geziyomm yandımm birdennnnmiden mi yanıyor?
sağ olHadi gözün aydın 2 gün falan full dinlen ama hepsini birden yaptın çünkü
ben yazın bile üstüme bişi örtmeden yatamazdım.Vücut yamıyor galiba bende şuan çıkardım herşeyi don atlet geziyomm yandımm birdennnn
Utu dun bitti ama askılar birde kutular var eldiven ağız mendili için onlar temizlenecek birde pusettt yapmıyorum ki bitsinsağ ol
senin bitti mi?
Kan oranı arttığı için böyle oluyoruz dimi bir surahi su aldım yanıma habire içiyorum ama yangın devamben yazın bile üstüme bişi örtmeden yatamazdım.
soyunmuyorum senın gibi ama üzerimde öyle kalın şeyler de olmuyor
bilmem.. belkı de adet olmadıgımız için, belkı de başka bişi.Kan oranı arttığı için böyle oluyoruz dimi bir surahi su aldım yanıma habire içiyorum ama yangın devam
ayy agız mendıllerı ütüle ütüle bıtıremedım.Utu dun bitti ama askılar birde kutular var eldiven ağız mendili için onlar temizlenecek birde pusettt yapmıyorum ki bitsin
Ben ağız mendili 12 tane aldım bebitof tan esnek değil çok beğendim kumasini utulemeside güzel yumuşacık olduayy agız mendıllerı ütüle ütüle bıtıremedım.
bir de hepsını aynı yerden almadıgım için cinsleri de farklıymıs. mesela esnek olanda var olmayan da.. olmayan bana göre daha ıyı.. esnek olanlar kalın.
pusetın kılıfını yıkamıstım
bugun taktım, posetledım. arabanın bagajında duruyor
ben bebişin deterjanını artık bize de kullanıyorumBen ağız mendili 12 tane aldım bebitof tan esnek değil çok beğendim kumasini utulemeside güzel yumuşacık oldubenim pusetin kılıfı cikiyordur inş daha hic bakmadım bende yikarim diğer yerleride sileyim ama acep sirkeylemi yoksa bebisin deterjaniylami yada ikisini karistirayim daha iyi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?