- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.161
Banada tiny love marka donenceleri onerdiler, arastirinca yorumlarda da en cok ondan memnun kalindigini gordum. Bide bebegin gelisimine katkiyla ilgili odulleri varmis. Bi incele istersen.Bugun chichonun mutlu dusler donencesini almayi dusunduk.cocuk dedi ki fisher price inkinden daha memnum herkes.turkce ninni de varmis.fikri olan var mi?
benimde ara ara oluo canım normal sanırım tırsmaselam anneler, dün hafif adet agrısı seklınde agrım oldu
bir de sırtım agrıdı. tırstım gercekten
annem der hep ama ben pek inanmam, kız da 1 ay önceden bu sekılde hafıf sancılar olurmuş.
alacak bişi kalmadı ki yaw :)şimdi mesaj geldi ebebekte 29 kasıma kadar 150 tl ye 50 tl indirim çeki varmış alışveriş yapacaklara duyrulur
anammmm azıcıkkk kalmışşş :) sağlıkla gelsinler inşallahhhKizlar bizim doğum tarihi belli oldu.Erkenden supriz yapmazlarsa 14.12.2015 sabah 8 de Allah nasip ederse.
O ne öyle her sene düzenli misafirlikAy 3 haftam kaldı zorla gidiyorum işe ayrilayim gitmeyeyim desem hem bu Haftalara ihtiyacım olacak hemde napcam bütün gün evde yatarak pişman olurum diye çalışıyorum hala zamanda geçiyor hem böyle ama araba sürüyorum is yerine giderken yarım saat gidiş yarım saat geliş valla tirsmiyor da değilim çok arada kaldım bi de 4 yaş çocukları öğrencilerim çok hareketliler akşam da kızım geliyor okuldan o da 4 yaş o uyuyana kadar kafayı yiyorum gerçi bu arada haftaya kayinvalidemler bize gelecekler memleketten her sene gelip nisana kadar kalırlar işten izne ayrilsam da onlarla evde oturacam yani offf aklım çok karışık
Canım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..Annişler aralik anneleri topiğinde hacı şerif çikolatalrından bahsetmişler ...siteye baktim harikâaaaaaatadida güzelmiş
oluyo canım hem de çok sık oluyo yatakta yön değiştirirken bile oluyo yani.kızlar ben yataktan kalkınca bi 10 sn kadar karnım taş gibi oluyo sizde de öyle oluyor mu
canım seninde sezeryan olcak dimi :)Günlerimiz aynı sayılır banada 3 ocak dedi doktor
ay evet aynen.. normal o zamanoluyo canım hem de çok sık oluyo yatakta yön değiştirirken bile oluyo yani.
Canım hiç azmış gibi düşünme bende pazartesi gitmiştim 2100 gramdı, sağlıklı olsunlar o yeterli... Bende çok takıyordum zayıf mı diye ama doktorum herşey yolunda dedi çok şükür ki...Hayırlı akşamlar arkadaşlar bizde bügün kontorola gittik 2400 gr bebiş az geldı kilosu sizinkilere göre nedersiniz?
Ben de bi karar veremedim dönenceyeBugun chichonun mutlu dusler donencesini almayi dusunduk.cocuk dedi ki fisher price inkinden daha memnum herkes.turkce ninni de varmis.fikri olan var mi?
AmiiiiinnnnnnnnnnSaģlıkla hayirla huzurla bereketleriyle gelsinler insallahhhh
İnternetten sipariş veriyorsun. Onlar üstüne yazı isim yazıyorlar.Canım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
aa baktım şimdi istediğin amblajıda secıyosun kargoda ucretsızmış,saol canımİnternetten sipariş veriyorsun. Onlar üstüne yazı isim yazıyorlar.
internet sitesi var... Oradan şipariş veriyorsun...Canım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
Amin canım inşallahh :) ama çok çok edin lütfen. Hala oksijenden kurtulamadı kuzucuğum. Arada bi kapatıyolar tamamen ama zorlanınca yine açıyorlar.. Her seferinde bu son kapatış olsun, bi daha ihtiyaç duymasın diye dua ediyorum ama bi sonraki gidişimde açık bulunca hayal kırıklığı oluyo.. Rabbim koymuştur bi yola, hayırlısı artık.. Ama artık çıkarırlar inşallahOy oy oyyyyy masallahhh. Okurken duygulandim. Cok sukur. Insallah kucagina alip evine de gidersin bian evvel
Çok şükür canım.. İnşallah en kısa zamanda emziricem de yavrumu.. Heyecanla o günü bekliyorum.. Apnelerinin tamamen bitmesini bekliyorlar, oksijenden bi kurtulsa allahın izniyleCanım ne mutlu sana her geçen gün herşey yoluna giriyor. En kısa zamanda kuzucuğunu koynuna alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?