2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun chichonun mutlu dusler donencesini almayi dusunduk.cocuk dedi ki fisher price inkinden daha memnum herkes.turkce ninni de varmis.fikri olan var mi?
Banada tiny love marka donenceleri onerdiler, arastirinca yorumlarda da en cok ondan memnun kalindigini gordum. Bide bebegin gelisimine katkiyla ilgili odulleri varmis. Bi incele istersen.

O ne öyle her sene düzenli misafirlik

Annişler aralik anneleri topiğinde hacı şerif çikolatalrından bahsetmişler ...siteye baktim harikâaaaaaa tadida güzelmiş
Canım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bizde bügün kontorola gittik 2400 gr bebiş az geldı kilosu sizinkilere göre nedersiniz?
Canım hiç azmış gibi düşünme bende pazartesi gitmiştim 2100 gramdı, sağlıklı olsunlar o yeterli... Bende çok takıyordum zayıf mı diye ama doktorum herşey yolunda dedi çok şükür ki...

Oy oy oyyyyy masallahhh. Okurken duygulandim. Cok sukur. Insallah kucagina alip evine de gidersin bian evvel
Amin canım inşallahh :) ama çok çok edin lütfen. Hala oksijenden kurtulamadı kuzucuğum. Arada bi kapatıyolar tamamen ama zorlanınca yine açıyorlar.. Her seferinde bu son kapatış olsun, bi daha ihtiyaç duymasın diye dua ediyorum ama bi sonraki gidişimde açık bulunca hayal kırıklığı oluyo.. Rabbim koymuştur bi yola, hayırlısı artık.. Ama artık çıkarırlar inşallah

Canım ne mutlu sana her geçen gün herşey yoluna giriyor. En kısa zamanda kuzucuğunu koynuna alırsın inşallah
Çok şükür canım.. İnşallah en kısa zamanda emziricem de yavrumu.. Heyecanla o günü bekliyorum.. Apnelerinin tamamen bitmesini bekliyorlar, oksijenden bi kurtulsa allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…