2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım yardımınz ıcın arada yuruyorum ewet ama ogleden sonra yurumekte oturmakta bır ıskence gıbı :) dedıgınız gıbı dayanabılcegım yere kadar bakıcam artık
sadece benım sabah o yatakdan kalkmak zoruma gıdıyor,oturmak cok yormuyo açıkcası.36 da bırakmayı planlıyorum 2 haftam var.
sabahları uyanmak cokk zor ewet hele de kıs geldıııı

Canim benim yaaa insallah az kaldi. Cimcimeyi alip cikicaksinz baksana nekdr guclu o bunlarimi basaramicak annesi... hep dualarimdasin. 36 filan çıkarırlarmi acaba..

günaydın kızlaaarrr :)
dün akşam çok fenaydım ya çizme giyeyim demiştim işe gelirken çalışırken farketmedim ama resmen ayaklarım havasız kalmış ve şişmiş deli gibi.. eşim masaj yaptı eve geldiğimde.. uyumuş kalmışım tv karşısında dönerken bir uyandım kaldım öle dönemiorum ağlıcaktım artık.. çok fena bi akşamdı.. tuttu kaldırdı artık beni saolsun iiki eşlerimiz var
çatı ağrısına dayanamıorum artık geceleri.. toz magnezyum vermişti taa ne zaman midemi bulandırıo kullanamıorum hap isticem bu gidişimde yoksa yattığım yerden kalkamıcam ben

canım geceleri çatı ağrısı bende de oluyo özellikle sağa sola dönerken

Aynen canım insanın içi rahat etmiyor şimdi mis gibi oldu.. ohhh ama sermicem önce bi temizlik yapmam lazım biraz ters oldu benimkisi ama olsun.. Sen ne yaptın yerleşebildin mi?
benim işler güçler bitti evle ilgili. rutin işlerim kaldı. 3 haftaya doğurcam ona hazırlık yapıyorum artık. :)

Günaydın kızlar. iki gündür hastanelerde serumlar iğneler ilaçlar alttan muayeneler vallahi yıldım. Oğluşum gelmek istiyor doktorlar durduruyor :) şöyle söyliim karnım aşşağıya inmişti. Afedersiniz kuşumda bi acıma hissediyodum gece. sabah işe geldiğimde kasıklarımda ve belimde ince bi sızı halinde olan ağrı akşama şiddetlendi. ben hemen acile tabii. doktor ve ebe kontrol etti rahimde yumuşama var çocuğumun kafasına dokundular o kadar aşşağıdaydı ve çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değilmiş :) nstye bağladılar sancım çıktı serum verdiler. dün tekrar nstye bağlandım ama sancım 0 çıktı. Ama söylüyorum size aralık 10dan sonra durmicak bu çocuuuk :)

ay cnm çok geçmiş olsun, aceleci demek ki. bir de alttan muayene için güzel seyler söylemişsin canm. korkulu rüyamdı cunku. asagı indiğini sen mi anladın? benim cok hareketli ama bi turlu dogum pozisyonuna dönmüyor.

tekrar geçmiş olsun.

Canim benim yaaa insallah az kaldi. Cimcimeyi alip cikicaksinz baksana nekdr guclu o bunlarimi basaramicak annesi... hep dualarimdasin. 36 filan çıkarırlarmi acaba..
Apneler olmasa emmeye başlicak aslında ama apneler dolayısıyla daha emzirmeye başlayamadım. Emdikten sonra çok kalmicak çıkacak da apneleri bekliyoruz işte.. Vardır bunda da bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…