- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.181
Amiiinnn yürekten :) inşallah canım, allah razı olsunRabbim kucağına alıp evinize gitmeyi biran önce nasip etsin canım
tesekkur ederım yardımınz ıcın arada yuruyorum ewet ama ogleden sonra yurumekte oturmakta bır ıskence gıbı :) dedıgınız gıbı dayanabılcegım yere kadar bakıcam artıkCanım zaten çalışabilir raporu aldıktan sonra illaki 5 hafta daha çalışmak zorunda değilsin, zorlandığın zaman ayrılabilirsin 34-35. haftalarda... Ama arada yürü sürekli oturma o da rahatsız eder insanı...
sabahları uyanmak cokk zor ewet hele de kıs geldıııısadece benım sabah o yatakdan kalkmak zoruma gıdıyor,oturmak cok yormuyo açıkcası.36 da bırakmayı planlıyorum 2 haftam var.
Anladım canımm bende onlardan alıcaktım ama çok büyük oldukları için vazgeçtim hacışerifinkini almaya karar verdimBenim.baktigim madlen degil.daha kalin suslulerden.800 gr 112 tl diyor ustune kargo var.ben carsida sordum hatta daha guzel suslenmisleri de vardi.bir kg 90-100 tl.
aynen benımde helekı cuma gunu surunerek gelıyorum adetaaaa bıde 32 den sonrası nasıl olur bılmıyorummCars ya kadar idare ediyor.pers pertim cikiyor
Oy oy oyyyyy sen yazıncaben heyecanlandim. Tarihi ilk belli olan sen oldun canimmmmm saglicakla kucagni alirsin insallah sende bizdeKizlar bizim doğum tarihi belli oldu.Erkenden supriz yapmazlarsa 14.12.2015 sabah 8 de Allah nasip ederse.
Bende dun gittim sikayetlerimden dolayi benmde haftalik kontrollere dondu. Sennde ole olur kesinevet, vermesı gerek artık 35. hafta olmus olucam o zaman.
Canim bugun cuma, bebegin icin bol bol dua ederiz. Insallah saglikla alip evine gotureceksin yavrunu,Rabbimin ol demesi yeterAmiiinnn yürekten :) inşallah canım, allah razı olsun
Canim benim yaaa insallah az kaldi. Cimcimeyi alip cikicaksinz baksana nekdr guclu o bunlarimi basaramicak annesi... hep dualarimdasin. 36 filan çıkarırlarmi acaba..Amin canım inşallahh :) ama çok çok edin lütfen. Hala oksijenden kurtulamadı kuzucuğum. Arada bi kapatıyolar tamamen ama zorlanınca yine açıyorlar.. Her seferinde bu son kapatış olsun, bi daha ihtiyaç duymasın diye dua ediyorum ama bi sonraki gidişimde açık bulunca hayal kırıklığı oluyo.. Rabbim koymuştur bi yola, hayırlısı artık.. Ama artık çıkarırlar inşallah
canım geceleri çatı ağrısı bende de oluyo özellikle sağa sola dönerkengünaydın kızlaaarrr :)
dün akşam çok fenaydım ya çizme giyeyim demiştim işe gelirken çalışırken farketmedim ama resmen ayaklarım havasız kalmış ve şişmiş deli gibi.. eşim masaj yaptı eve geldiğimde.. uyumuş kalmışım tv karşısında dönerken bir uyandım kaldım öle dönemiorum ağlıcaktım artık.. çok fena bi akşamdı.. tuttu kaldırdı artık beni saolsun iiki eşlerimiz var
çatı ağrısına dayanamıorum artık geceleri.. toz magnezyum vermişti taa ne zaman midemi bulandırıo kullanamıorum hap isticem bu gidişimde yoksa yattığım yerden kalkamıcam ben
Allah yardimcin olsun canim saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahInsallah canim agzin duali olsun.
benim işler güçler bitti evle ilgili. rutin işlerim kaldı. 3 haftaya doğurcam ona hazırlık yapıyorum artık. :)Aynen canım insanın içi rahat etmiyor şimdi mis gibi oldu.. ohhh ama sermicem önce bi temizlik yapmam lazım biraz ters oldu benimkisi ama olsun.. Sen ne yaptın yerleşebildin mi?
Ohh ohh maşAllah, doktorun gün verdi mi peki?benim işler güçler bitti evle ilgili. rutin işlerim kaldı. 3 haftaya doğurcam ona hazırlık yapıyorum artık. :)
pekı ucretsız ızın felan kullanmıycakmısınnnSabah kalk ise git hazirlan sac bas yap bunlar beni cok yoruyo sirtim felaket gece uyuyamiyorum ama yinede gidoyorim demekki dayNiliyor diyorum ama dogum izni 6 ay olsaydi kesin gitmezdim
Canim bugun cuma, bebegin icin bol bol dua ederiz. Insallah saglikla alip evine gotureceksin yavrunu,Rabbimin ol demesi yeter
maalesef yaa .. nolcak böle bilmiorum neise son haftalar artık sabretcez.. ne güzelmiş 4-5-6 aylıkken hamilelikkk :)canım geceleri çatı ağrısı bende de oluyo özellikle sağa sola dönerken
Günaydın kızlar. iki gündür hastanelerde serumlar iğneler ilaçlar alttan muayeneler vallahi yıldım. Oğluşum gelmek istiyor doktorlar durduruyor :) şöyle söyliim karnım aşşağıya inmişti. Afedersiniz kuşumda bi acıma hissediyodum gece. sabah işe geldiğimde kasıklarımda ve belimde ince bi sızı halinde olan ağrı akşama şiddetlendi. ben hemen acile tabii. doktor ve ebe kontrol etti rahimde yumuşama var çocuğumun kafasına dokundular o kadar aşşağıdaydı ve çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değilmiş :) nstye bağladılar sancım çıktı serum verdiler. dün tekrar nstye bağlandım ama sancım 0 çıktı. Ama söylüyorum size aralık 10dan sonra durmicak bu çocuuuk :)
Apneler olmasa emmeye başlicak aslında ama apneler dolayısıyla daha emzirmeye başlayamadım. Emdikten sonra çok kalmicak çıkacak da apneleri bekliyoruz işte.. Vardır bunda da bi hayırCanim benim yaaa insallah az kaldi. Cimcimeyi alip cikicaksinz baksana nekdr guclu o bunlarimi basaramicak annesi... hep dualarimdasin. 36 filan çıkarırlarmi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?