- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.201
Eminonunde yeri var ben gordum havuzlu hana giderken gormustumCanım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
o zamanları hiç hatırlamıyorum niyeysemaalesef yaa .. nolcak böle bilmiorum neise son haftalar artık sabretcez.. ne güzelmiş 4-5-6 aylıkken hamilelikkk :)
Evet canım ayakta diramiyoz mesala biz fazla sonra hareketleri normal hamilelerde gibi degl vuruncada canımız çok aciyo ve benim ayaklarıyla rahmimi aciyo suyum azaliyo akintimiz fazla oluyo canım benim sürekli döndüğü için biliyorum suyum az dönmez gibi gelio ama Rabbim buyuk33+3 üm bnm de ters keşke dönse normal doğum istiyorum çünkü. bi de dönünce anne de daha rahatlıyomuş dimi öyle duydum
Evet canım sürekli kusuyorum doktorlar cozemiyo neden sanrm ters diye baskı mi yapiyo mideme anlamafik geçmiş olsun kordonu mu boynunda üzülme hiç kuzum ya bizim bi ablada oleydi şimdi oğlu 1bucuk yasnda inş kordonu çıkar kuzum benimkide döner inşallahSeninde bebek benimki gibi fazla oynuyodu degilmi? Ondan mi agri yapiyo omuzlara acaba? Ne alaka dersen uydurdum iste hemen
kusma varmiydi peki? Ben bulandikca tikiyorum azima biseyler oyle kusmuyorumda... Yani en azindan 2 gundur kusmadim. Elektrolit kaybinda falan serum takarlar sanirsam. Insallah bebegin doner biran evvel benimki cok erken donmustu p.tesi kontrolum insallah degismemistir deee, bende boynundaki kordonlari cozsun diye dua ediyorum... Cok gecmis olsun.
Emekleyince donuyo dediler canım ama dönmedi canım benim makinem bozuldu nasi havucun suyunu sikablrm rendeliyrm ama yine dişler curudu araya giriyosöylerim canım dönerse, canım onların suyunu sıkıpta içebilirsin, bu arada emekleme ne canım
canım 23 aralık gibi görünüyo şu an. tabi değişirmi bilmiyorum. 38. haftaya geçirmicem şekerden dolayı dedi.Ohh ohh maşAllah, doktorun gün verdi mi peki?
Canım ya inş benim gibi olmaz benim ayakları aşağıda rahmim açık diye suyumda azaldı ama benim rahmim açıktı 5cm cadida ayaklarıyla daha ck aciyodu şimdi durdu biraz ama dönmedi bi turlu cadı buarada bahsettiğim hareketleri yaptım canın dönmedi doktor bana dedi cokda zorlama kordonu dolanmasn haberm olsn canmHakikaten biraz nasip işi... sağlıkla gelsinler. Suyuna normal dedi bana .ama zaman gectikçe azalıyor mu bilmiuorum ..
aşşağıya indiğini göbeğimden anladım ama o kadar aşşağıda olduğunu tahmin etmiyodum. Yok yok korkma :) hemencik bitiyo zatenay cnm çok geçmiş olsun, aceleci demek ki. bir de alttan muayene için güzel seyler söylemişsin canm. korkulu rüyamdı cunku. asagı indiğini sen mi anladın? benim cok hareketli ama bi turlu dogum pozisyonuna dönmüyor.
tekrar geçmiş olsun.
Sağol bitanemGeçmiş olsun canım
haklısın canım sağlıklı olsunlarda inşallah biz herşeye katlanırız onlar içino zamanları hiç hatırlamıyorum niyeyseama ben ağrılara razıyım o sağlıklı olsun yeter
Kolay gelsin dunur:))@pinkperest nerdesn kuzmŞükür ütü olayım tamamen bitti çoraplar eldivenler patikler hepsi utulendi tek tekaskılar ve puset temizliği var sırada inş yarında onları yapıcam
oyy kuzucum kıyamam senin oğlanda aceleci çıktı desene.. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsin yavrucaklarımız inşallahhh..Günaydın kızlar. iki gündür hastanelerde serumlar iğneler ilaçlar alttan muayeneler vallahi yıldım. Oğluşum gelmek istiyor doktorlar durduruyor :) şöyle söyliim karnım aşşağıya inmişti. Afedersiniz kuşumda bi acıma hissediyodum gece. sabah işe geldiğimde kasıklarımda ve belimde ince bi sızı halinde olan ağrı akşama şiddetlendi. ben hemen acile tabii. doktor ve ebe kontrol etti rahimde yumuşama var çocuğumun kafasına dokundular o kadar aşşağıdaydı ve çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değilmiş :) nstye bağladılar sancım çıktı serum verdiler. dün tekrar nstye bağlandım ama sancım 0 çıktı. Ama söylüyorum size aralık 10dan sonra durmicak bu çocuuuk :)
amin canıım. Sorma. Hemde ne aceleciii :)oyy kuzucum kıyamam senin oğlanda aceleci çıktı desene.. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsin yavrucaklarımız inşallahhh..
Tamam canim bende biyere sordm 35 dediler.alsammi bilemedim chicodan emzik almistim zaten.olmadi alayim yedekde dursunnet hatırlamıyorum 35 sanırım. o kadar cok şey aldım kı netten ..
Korkma canım tam 6kere alttan muayane olmuş biri olarak korkacak bise yok:)ay cnm çok geçmiş olsun, aceleci demek ki. bir de alttan muayene için güzel seyler söylemişsin canm. korkulu rüyamdı cunku. asagı indiğini sen mi anladın? benim cok hareketli ama bi turlu dogum pozisyonuna dönmüyor.
tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kuzum aceleci bizim kız gibi senimkide desene:))amin canıım. Sorma. Hemde ne aceleciii :)
Insallah canimm hepsi insallahhanammmm azıcıkkk kalmışşş :) sağlıkla gelsinler inşallahhh
Sagol canimm bide bana sor.ilk 11 i dedi.sonra haftasonuda dursunlar biraz daha buyurler dedik.bende heycan tavan tabi.saglikla gelsinler insallah butun kuzularimizzz.Oy oy oyyyyy sen yazıncaben heyecanlandim. Tarihi ilk belli olan sen oldun canimmmmm saglicakla kucagni alirsin insallah sende bizde
Canım ya inş benim gibi olmaz benim ayakları aşağıda rahmim açık diye suyumda azaldı ama benim rahmim açıktı 5cm cadida ayaklarıyla daha ck aciyodu şimdi durdu biraz ama dönmedi bi turlu cadı buarada bahsettiğim hareketleri yaptım canın dönmedi doktor bana dedi cokda zorlama kordonu dolanmasn haberm olsn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?