2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

33+3 üm bnm de ters keşke dönse normal doğum istiyorum çünkü. bi de dönünce anne de daha rahatlıyomuş dimi öyle duydum
Evet canım ayakta diramiyoz mesala biz fazla sonra hareketleri normal hamilelerde gibi degl vuruncada canımız çok aciyo ve benim ayaklarıyla rahmimi aciyo suyum azaliyo akintimiz fazla oluyo canım benim sürekli döndüğü için biliyorum suyum az dönmez gibi gelio ama Rabbim buyuk

Evet canım sürekli kusuyorum doktorlar cozemiyo neden sanrm ters diye baskı mi yapiyo mideme anlamafik geçmiş olsun kordonu mu boynunda üzülme hiç kuzum ya bizim bi ablada oleydi şimdi oğlu 1bucuk yasnda inş kordonu çıkar kuzum benimkide döner inşallah

Hakikaten biraz nasip işi... sağlıkla gelsinler. Suyuna normal dedi bana .ama zaman gectikçe azalıyor mu bilmiuorum ..
Canım ya inş benim gibi olmaz benim ayakları aşağıda rahmim açık diye suyumda azaldı ama benim rahmim açıktı 5cm cadida ayaklarıyla daha ck aciyodu şimdi durdu biraz ama dönmedi bi turlu cadı buarada bahsettiğim hareketleri yaptım canın dönmedi doktor bana dedi cokda zorlama kordonu dolanmasn haberm olsn canm

aşşağıya indiğini göbeğimden anladım ama o kadar aşşağıda olduğunu tahmin etmiyodum. Yok yok korkma :) hemencik bitiyo zaten

oyy kuzucum kıyamam senin oğlanda aceleci çıktı desene.. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsin yavrucaklarımız inşallahhh..

Canlarim hastahane cantam hazr 28haftadan beri ama çok özensiz sizi okuyorumda bisuru eksigm varms hastaym kaynanamn yaptığı çanta bise yapamadm ben ama dediklerini de lazm bi liste varms banada atar misiniz lütfen hastahane çantası için

Korkma canım tam 6kere alttan muayane olmuş biri olarak korkacak bise yok:)

Oy oy oyyyyy sen yazıncaben heyecanlandim. Tarihi ilk belli olan sen oldun canimmmmm saglicakla kucagni alirsin insallah sende bizde
Sagol canimm bide bana sor.ilk 11 i dedi.sonra haftasonuda dursunlar biraz daha buyurler dedik.bende heycan tavan tabi.saglikla gelsinler insallah butun kuzularimizzz.

bende bi yerden okudum onu canım. ama makat duruşu için netten bi sürü kotu sey okudum Allah korusun.Kordon dolanma riski fazla falan yazıyor bazı sitelerde.Canım çok sıkıldı. Benim oğlum cok hareketli nstyi bile zor cekiyor hemşire. o hareketine ragmen neden dönmüyor anlamıyorum.Dönmezse kesinlikle sezaryen dedi doktor.Aralık sonuna alırım beklemeyiz ocağı dedi. Hayırlısı artık.Akışına bıraktım.okuldan ayrılıncada yürüyüşe başlıycam artık.Okul bana yetiyor diye yapmıyordum yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…