- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.221
Amin canim insallahh.hep birlikde sagliklaAllah yardimcin olsun canim saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Geçmiş olsun inşallah bişey olmaz, hem sonuna kadar durur deme öyle, şartlama kendini :) hayırlısıyla vaktini bekler inşallahGünaydın kızlar. iki gündür hastanelerde serumlar iğneler ilaçlar alttan muayeneler vallahi yıldım. Oğluşum gelmek istiyor doktorlar durduruyor :) şöyle söyliim karnım aşşağıya inmişti. Afedersiniz kuşumda bi acıma hissediyodum gece. sabah işe geldiğimde kasıklarımda ve belimde ince bi sızı halinde olan ağrı akşama şiddetlendi. ben hemen acile tabii. doktor ve ebe kontrol etti rahimde yumuşama var çocuğumun kafasına dokundular o kadar aşşağıdaydı ve çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değilmiş :) nstye bağladılar sancım çıktı serum verdiler. dün tekrar nstye bağlandım ama sancım 0 çıktı. Ama söylüyorum size aralık 10dan sonra durmicak bu çocuuuk :)
Evt cnm şimdi nst ye gidiyorum heyecanlıyım çokkkkkkcanım seninde sezeryan olcak dimi :)
Canım gorumcem de var burda biraz onda biraz bende kalıyorlar memlekette soba yakiyorlar bide burda doktora gidiyorlar hep istanbuldaki üniversite hastanelerinde kontrolleri oluyor bir sürü hastalıkları var da normalde pek şikayetçi değilim çalıştığım için işime de geliyor evde birilerinin olmasi işler yemekler geçen senelerde kızıma da bakiyorlardi çok karismazlar da yani memnun bir gelinim:))) ama kayinvalide ve kayinpeder beraber evde oluyorlar ve bu sene bende hep evde olacağım ya her emzirme de odaya gitmek zor olacak ve lohusalik falan bu sene biraz bunalabilirim diye düşünüyorum da umarım bunaldikca gorumceme geçerler çaktırmadanO ne öyle her sene düzenli misafirlik
3 ocak pazar ama cnm nasıl olacaksın?Günlerimiz aynı sayılır banada 3 ocak dedi doktor
İnternet sitesiCanım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
:)) canımm inşallah daa artık ben duramıyorum. Depresyon var bu işin sonunda. Gece uykuları 0. bakalım nasıl olcak.Geçmiş olsun inşallah bişey olmaz, hem sonuna kadar durur deme öyle, şartlama kendini :) hayırlısıyla vaktini bekler inşallah
Sabah kalk ise git hazirlan sac bas yap bunlar beni cok yoruyo sirtim felaket gece uyuyamiyorum ama yinede gidoyorim demekki dayNiliyor diyorum ama dogum izni 6 ay olsaydi kesin gitmezdimmerhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
Benim dun elime gecti tadi guzel ambalajlar fena degil 70 adetini 35e aldim daha ne olsun instagramda bakiyorum tanesi 2lira diyolar ben begendim fiyatina gore internetten siparis vermistimCanım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
alacak bişi kalmadı ki yaw :)
Yok cnm rapor ve mazaret izni hakkimi kullanicam 1 ayda heyet alicam o yuzden dayanmaya calisiyorum ya sobra zaten haziran 15 seminerlerimiz basliyo o zaman basliycam 2 ayda yaz tatili kismetse bebis 9 aylik olucak basladigimda ins.pekı ucretsız ızın felan kullanmıycakmısınnn
Bende yürümek istiyorum canım ama rahmim açık yürümek yasak bana evet kordon dolanma riski çok yüksek benimde nst de durmuyosn cadı ben 29.haftamdan beri hep nst ye giriyorm çünkü çk aşağıda ve ayakları allta DİE hareketi farkedemioz doktor heemn kalp atışına bakio inş döner minnoslar dönerse bana soler MSN kuzum olmadı bende bisekilde yururum doğuma az kalabende bi yerden okudum onu canım. ama makat duruşu için netten bi sürü kotu sey okudum Allah korusun.Kordon dolanma riski fazla falan yazıyor bazı sitelerde.Canım çok sıkıldı. Benim oğlum cok hareketli nstyi bile zor cekiyor hemşire. o hareketine ragmen neden dönmüyor anlamıyorum.Dönmezse kesinlikle sezaryen dedi doktor.Aralık sonuna alırım beklemeyiz ocağı dedi. Hayırlısı artık.Akışına bıraktım.okuldan ayrılıncada yürüyüşe başlıycam artık.Okul bana yetiyor diye yapmıyordum yürüyüş.
Hmm anladım canım sende aralık annesi oluyorsun demek.. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi:) Bizde pek sınırdayız.. Şekerden dolayı bebişin kilosu nasıl canım?canım 23 aralık gibi görünüyo şu an. tabi değişirmi bilmiyorum. 38. haftaya geçirmicem şekerden dolayı dedi.
Canin dogum tarihin belli olmus hayirli olsun bu arada nukun slikon emziklerinide tavsiye ederim ben ilkinde denemedigim emzik kalmamisti nuku her cocuk aliyor dediler gercektende etrafimdaki arkadaslarimin bebiskeri fakan hep aldilar aklinda bulunsun ben n11den saklama kutulu 18emi ne aldimTamam canim bende biyere sordm 35 dediler.alsammi bilemedim chicodan emzik almistim zaten.olmadi alayim yedekde dursun
30TLye aldım canım ben instagramdan kargo ücreti var tabi ekstra.. gittigidiyor dada 30TL bildiğim kadarıyla..Tamam canim bende biyere sordm 35 dediler.alsammi bilemedim chicodan emzik almistim zaten.olmadi alayim yedekde dursun
ayyy yaaa benimde salı kontrolüm var gün geçmio sanki :) bakalım bize ne zamana tam tarih vercek..Evt cnm şimdi nst ye gidiyorum heyecanlıyım çokkkkkk
emzirme önlüğü alsammı çok gerekli mi şuan bilmiorum zaten kışa denk geldiği için öle saatlerce dışardada durulmaz ki..hakkaten kalmadı yaa bi ara hiç bitmicek sanmıştım
Ben emerse eger dogumdan sonra alicam simdi den gerek yok benceemzirme önlüğü alsammı çok gerekli mi şuan bilmiorum zaten kışa denk geldiği için öle saatlerce dışardada durulmaz ki..
Oooo cnm benim saol senin bittimi işler ;D pink in kayınvalide gelmiş onunla ilgileniyorKolay gelsin dunur:))@pinkperest nerdesn kuzm
Evet canim belli oldu hayirlisiyla gelirler insallah.onda duymustum evet bakayim netten onada .bu soothie olanida hepsi aliyo demislerdi cifti 35 mis.nukada bakayim hemen sagol canimCanin dogum tarihin belli olmus hayirli olsun bu arada nukun slikon emziklerinide tavsiye ederim ben ilkinde denemedigim emzik kalmamisti nuku her cocuk aliyor dediler gercektende etrafimdaki arkadaslarimin bebiskeri fakan hep aldilar aklinda bulunsun ben n11den saklama kutulu 18emi ne aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?