- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.241
Yaa sirf kargo ucretide olsa bide havale eft ucretide olacak 50 yi gececek heralde.gitti gidiyorda varsa ordan bakayim ozaman en azindan kredi kartiyla alinabilir30TLye aldım canım ben instagramdan kargo ücreti var tabi ekstra.. gittigidiyor dada 30TL bildiğim kadarıyla..
Canim gittigidiyordaki tek adet fiyati oyle sanirim.genelde pakette 2 li oluyodu ama burda anlayamadim30TLye aldım canım ben instagramdan kargo ücreti var tabi ekstra.. gittigidiyor dada 30TL bildiğim kadarıyla..
Bazi buyuk eczanelerde oluyor soorhie emzik yada getirtoyorlar. Oralardanda sorun bence.Yaa sirf kargo ucretide olsa bide havale eft ucretide olacak 50 yi gececek heralde.gitti gidiyorda varsa ordan bakayim ozaman en azindan kredi kartiyla alinabilir
ıntten de sipariş verebiliyorsun.ama çikolatalar çok ince geliyor daha güzel bişey düşünülebilir ben öyle yapıcam.hatta çikolatalı lokum alıcam ama sunumu nasıl yaparım karar veremedim?Canım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
korkma canım durdururlar inşallah dualarımız seninle Ya mübdi çek canımKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
zaten ben aralık 15 de baslıycam yürüyüşe o da yarım saat falan yine de doktoruma sorucam. dönmesi için yardımcı olmaz, demişti. normal doguma yardımcı olur sezaryene de olmaz demişti. ben niyeyse içim rahat etsin yine de diye yürümek istiyorum.yarım saat aksam sabah günde. suyuna normal dedi doktor ya nerden anlıyolar bitiğini biz anlayabilir miyiz. ama enfeksiyon oldugu için bende bol su iç en az 2 şt dedi.ben de zaten 2 litre içiyorum hep.yine de idrarda çıktı. okuldan mı acaba?Bende yürümek istiyorum canım ama rahmim açık yürümek yasak bana evet kordon dolanma riski çok yüksek benimde nst de durmuyosn cadı ben 29.haftamdan beri hep nst ye giriyorm çünkü çk aşağıda ve ayakları allta DİE hareketi farkedemioz doktor heemn kalp atışına bakio inş döner minnoslar dönerse bana soler MSN kuzum olmadı bende bisekilde yururum doğuma az kala
Kızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Canim moralini hic bozma ins.biraz daha durur bebis dualarimiz seninleKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
canım dualarımız seninle inşallah hep beraber bebişinin evine geldiği günü de göreceğiz hiç sıkma canını sağlıgına kavussun da sonunda hepsi unutulacakAmin canım inşallahh :) ama çok çok edin lütfen. Hala oksijenden kurtulamadı kuzucuğum. Arada bi kapatıyolar tamamen ama zorlanınca yine açıyorlar.. Her seferinde bu son kapatış olsun, bi daha ihtiyaç duymasın diye dua ediyorum ama bi sonraki gidişimde açık bulunca hayal kırıklığı oluyo.. Rabbim koymuştur bi yola, hayırlısı artık.. Ama artık çıkarırlar inşallah
canım ya hemen moralini bozma durdururlar inşallah merak etme kaç cıktı sancınKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Canım korkma Rabbim yanında dualar seninleKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Allah kolaylık sabır versin sana da bebişine de. Çok bişey kalmamış ama anlayabiliyorum zor oluyo ağırlaştıkça:):)) canımm inşallah daa artık ben duramıyorum. Depresyon var bu işin sonunda. Gece uykuları 0. bakalım nasıl olcak.
Yazarm canm ben hafta gidiyorum hatta bazen doktor 3gunde bi cagiriyo suya bakiyodur zaten ultrasyonda sen merak etme sknti olsa solerdi ilk baktıkları şey suyu..bende aralık annesnde okudm bayan yürümüş dönmüş 38de ondan mi bilmiym dedi ama inş ondandr döner bizim kizlarzaten ben aralık 15 de baslıycam yürüyüşe o da yarım saat falan yine de doktoruma sorucam. dönmesi için yardımcı olmaz, demişti. normal doguma yardımcı olur sezaryene de olmaz demişti. ben niyeyse içim rahat etsin yine de diye yürümek istiyorum.yarım saat aksam sabah günde. suyuna normal dedi doktor ya nerden anlıyolar bitiğini biz anlayabilir miyiz. ama enfeksiyon oldugu için bende bol su iç en az 2 şt dedi.ben de zaten 2 litre içiyorum hep.yine de idrarda çıktı. okuldan mı acaba?
döner dönmez yazarım . bi da aralık 14 de gitcem kontrole zaten.
sen de bana yaz dönerse.
Pardon minnoslar yazcaktim erkekti sanrm seninzaten ben aralık 15 de baslıycam yürüyüşe o da yarım saat falan yine de doktoruma sorucam. dönmesi için yardımcı olmaz, demişti. normal doguma yardımcı olur sezaryene de olmaz demişti. ben niyeyse içim rahat etsin yine de diye yürümek istiyorum.yarım saat aksam sabah günde. suyuna normal dedi doktor ya nerden anlıyolar bitiğini biz anlayabilir miyiz. ama enfeksiyon oldugu için bende bol su iç en az 2 şt dedi.ben de zaten 2 litre içiyorum hep.yine de idrarda çıktı. okuldan mı acaba?
döner dönmez yazarım . bi da aralık 14 de gitcem kontrole zaten.
sen de bana yaz dönerse.
Ben bise yapmadım bebegm 36yi devirirsem yapcam:))devirmezsem artık etrafmdakiler yapcak ama besigi aldık odayı daha almadikOooo cnm benim saol senin bittimi işler ;D pink in kayınvalide gelmiş onunla ilgileniyor
Canım Allah Yar ve Yardımcın olsun inşallah. Hayırlı zamanda gelsin kuzun.. Bizi habersiz bırakmaKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?