2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu hacı şerifı cokduyuyorum,nerden almışlar,okuduysan yaz bize,eminönü taraflarından mı?Bende alıp bebegın ısmınde amblaj tasarlayıp ikram edicemde..
ıntten de sipariş verebiliyorsun.ama çikolatalar çok ince geliyor daha güzel bişey düşünülebilir ben öyle yapıcam.hatta çikolatalı lokum alıcam ama sunumu nasıl yaparım karar veremedim?

Kızlar meraba ben 33haftalık hamileyim bazen ayaklarımda tek taraflı şişlik oluyor uzanınca falan geçiyor ağrı veya kızarıklık yok böyle bi sorun yaşayan varmı acaba

zaten ben aralık 15 de baslıycam yürüyüşe o da yarım saat falan yine de doktoruma sorucam. dönmesi için yardımcı olmaz, demişti. normal doguma yardımcı olur sezaryene de olmaz demişti. ben niyeyse içim rahat etsin yine de diye yürümek istiyorum.yarım saat aksam sabah günde. suyuna normal dedi doktor ya nerden anlıyolar bitiğini biz anlayabilir miyiz. ama enfeksiyon oldugu için bende bol su iç en az 2 şt dedi.ben de zaten 2 litre içiyorum hep.yine de idrarda çıktı. okuldan mı acaba?

döner dönmez yazarım . bi da aralık 14 de gitcem kontrole zaten.

sen de bana yaz dönerse.

canım dualarımız seninle inşallah hep beraber bebişinin evine geldiği günü de göreceğiz hiç sıkma canını sağlıgına kavussun da sonunda hepsi unutulacak

Kızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
canım ya hemen moralini bozma durdururlar inşallah merak etme kaç cıktı sancın

alt komsum burdaydi,cayimizi cok seviyor ikram ettm falan. kadin cok seviniyor hamileligme,tek kaldik cnm.yazik patladi en sonunda. normalde doktor,isten ayrildim demisti hollandali..agustosta 10 hftalik bebegini kaybetmis meger ondan ayrilmis isten. nasil agladi ya hemen annelik duygusunu almis ta o zamandan.. anneligin yabancisi turku hicbiseyi olmuyor iste,benimle moral buluyor biraz dedim dua ediyorum edicem sana.. uzuldm de..

Kızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum

cimcimim kontrol altina alirlar sancini ins,hastanede guvendesin yine ki.. canini skma ins bebis oyle aceleci oldgndan dgl de normal bu zmnlarda cikabilen sanci degeridir..duamizdasn sen de..

Yazarm canm ben hafta gidiyorum hatta bazen doktor 3gunde bi cagiriyo suya bakiyodur zaten ultrasyonda sen merak etme sknti olsa solerdi ilk baktıkları şey suyu..bende aralık annesnde okudm bayan yürümüş dönmüş 38de ondan mi bilmiym dedi ama inş ondandr döner bizim kizlar

Pardon minnoslar yazcaktim erkekti sanrm senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…