- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.261
Serumdayım cnm çok hareketli bebişcimcim16 nasıl oldun canm
Yazarm canm ben hafta gidiyorum hatta bazen doktor 3gunde bi cagiriyo suya bakiyodur zaten ultrasyonda sen merak etme sknti olsa solerdi ilk baktıkları şey suyu..bende aralık annesnde okudm bayan yürümüş dönmüş 38de ondan mi bilmiym dedi ama inş ondandr döner bizim kizlar
Yok canım şöyle oluyo suya ultrasyondan bakiyo soluyo rakam olarak sonra orda aşağı rahim ağzına bakiyo açılmış mi boyutu nasıl diye ona gore acilmana bakiyo yanı durduk yere degil için ferah olsun acilman olsa doktor solerdi benim akintim oldu kahve sonra su geldi biara ben anlamstm terslik olduğunu yanı rahat ol kuzumcanım suyunun azaldıgını ultrasondan anlar ama bana alttan bakmadı hiç. acaba acılmayı ordan mı anlıyor sadece?sana alttan bakıp mı acılma var dedi ?
canım bak aşağıdaki linkte var..zaten hiçbir soothie tek satılamaz yazıoCanim gittigidiyordaki tek adet fiyati oyle sanirim.genelde pakette 2 li oluyodu ama burda anlayamadim
kuzucum ben kötü olma inşallah kötü bişi olmucakk.. ne kadar çıktı sancın kaçlarda çıktı..dualarımızdasın..Kızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Canim Allah yardimcin olsn.sanci degerin kac.dua ediyorum senin icinKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Yok canım şöyle oluyo suya ultrasyondan bakiyo soluyo rakam olarak sonra orda aşağı rahim ağzına bakiyo açılmış mi boyutu nasıl diye ona gore acilmana bakiyo yanı durduk yere degil için ferah olsun acilman olsa doktor solerdi benim akintim oldu kahve sonra su geldi biara ben anlamstm terslik olduğunu yanı rahat ol kuzum
bnm suyum yeterli Ama dediğin gibi akıntı problemi var azıcık hareket edeyim akıntı geliyo bıktım valla ıslak ıslakEvet canım ayakta diramiyoz mesala biz fazla sonra hareketleri normal hamilelerde gibi degl vuruncada canımız çok aciyo ve benim ayaklarıyla rahmimi aciyo suyum azaliyo akintimiz fazla oluyo canım benim sürekli döndüğü için biliyorum suyum az dönmez gibi gelio ama Rabbim buyuk
2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru kiHmm anladım canım sende aralık annesi oluyorsun demek.. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi:) Bizde pek sınırdayız.. Şekerden dolayı bebişin kilosu nasıl canım?
Hmm.. Ben zaten burdakileri anlamıyorum, benim kafamı da allak bullak ettiler, burda 35. hafta görünüyor doktorda daha küçük çıkıyo ama buranın 1 hafta önde gittiğini düşünüyorum :))2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru ki
Aldim canim burdan.tesekkur ederimmcanım bak aşağıdaki linkte var..zaten hiçbir soothie tek satılamaz yazıo
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...Gwod_aMEjg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
güle güle kullan canım :) pembeli morlu mu aldın :)Aldim canim burdan.tesekkur ederimm
Evet canim tesekkurlergüle güle kullan canım :) pembeli morlu mu aldın :)
bizimkide öle çok şirinler :)Evet canim tesekkurler
Canim 33+lar 34. Hafta sayılıyor kkda. 33+1 de olsan 34. Hafta içindesin diyor.2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?