2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım suyunun azaldıgını ultrasondan anlar ama bana alttan bakmadı hiç. acaba acılmayı ordan mı anlıyor sadece?sana alttan bakıp mı acılma var dedi ?

canım suyunun azaldıgını ultrasondan anlar ama bana alttan bakmadı hiç. acaba acılmayı ordan mı anlıyor sadece?sana alttan bakıp mı acılma var dedi ?
Yok canım şöyle oluyo suya ultrasyondan bakiyo soluyo rakam olarak sonra orda aşağı rahim ağzına bakiyo açılmış mi boyutu nasıl diye ona gore acilmana bakiyo yanı durduk yere degil için ferah olsun acilman olsa doktor solerdi benim akintim oldu kahve sonra su geldi biara ben anlamstm terslik olduğunu yanı rahat ol kuzum

Allah razı olsun içimi ferahlattın. yoksa durduk yere bana alttan niye bakamdın acıklık oldguna diye atarlancaktım doktora:))
iyi ki bu forum ve sizler varsınız .

evet cnm benimki erkek. dünürün olabilirim her an

bnm suyum yeterli Ama dediğin gibi akıntı problemi var azıcık hareket edeyim akıntı geliyo bıktım valla ıslak ıslak inşallah dönerler son ana kadar umudumu kaybetmiyorum kimisinin doğuma girerken bile dönüp doğum şeklini değiştiriyomuş kısmet yani canım

anacim bana kim aralik annislerini takip et dedi4 ay psikolojim zatn iyi degildi,simdi tam allak bullak oldu. doguran dogurana,gunu azalan azalana. kafayi oynatcam bakmam bida oraya ztn dayanmiyorum iyce tez canli ettiler beni

Hmm anladım canım sende aralık annesi oluyorsun demek.. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi:) Bizde pek sınırdayız.. Şekerden dolayı bebişin kilosu nasıl canım?
2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru ki

2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru ki
Hmm.. Ben zaten burdakileri anlamıyorum, benim kafamı da allak bullak ettiler, burda 35. hafta görünüyor doktorda daha küçük çıkıyo ama buranın 1 hafta önde gittiğini düşünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…