- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.281
Canim ben de dun baktım hiç bi sey anlamadım.kızlarrr bu nasıl olur sizce yaa.?
http://www.hepsiburada.com/nuby-dogal-dokunus-kasikli-silikon-biberon-150-ml-pm-oyunnub67275
Canim çok gećmiş olsun nedir son durumunKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
İlk defa gördüm ama yorumlarında çok kullanışlı olmadığı yazıyorkızlarrr bu nasıl olur sizce yaa.?
http://www.hepsiburada.com/nuby-dogal-dokunus-kasikli-silikon-biberon-150-ml-pm-oyunnub67275
Istanbuldayim tatlim fotografciya dogumhanede izin vermiyorlar sadece kendi fotografcilari girebikirmis hatta esleri bile dogumhaneye almiyorlarmissen hangi ildesin bende medicale gidiyorum... Bende fotoğraf işini soracağım dışarıdan fotoğrafçı gelebilir mi diye...
emzirme önlüğü alsammı çok gerekli mi şuan bilmiorum zaten kışa denk geldiği için öle saatlerce dışardada durulmaz ki..
Canim 33+lar 34. Hafta sayılıyor kkda. 33+1 de olsan 34. Hafta içindesin diyor.
Bu arada nasılsın nası gidiyo gebelik ? yerleştin mi evine
senin bebis aceleci cikti diyoruz ya,bana da bnmki de acele etcek gbi gelio nedense.. cok hareketli ondan belki de. seninki de oyle miCuma bitsin artıkevimi özledim..
Doğursak da bu hesaplardan kurtulsakevet,ben esime misal diyorum 31.haftadayim su an. ebe diyo hmmm 30.hafta.. tabi ben anliyorum olayi da adam garip bilmedignden soruo ama nuye o boyle dio die.. benm ebenin hesabina gore 1 hatta 2 subat son gunum. ama bnm hesap 30 ocak.. sdce 3 gun fln geriden onlara gore,cok da sknti dgl tabii. . sen girmion artk eskisi gbi ne oldu sen de hesap ver cibukkk
ya onuda gördüm ama şekli şemali bi tuhaf geldi bana onun gerçi sen biberonunu diosun dimi bir de kaşıklı biberon gibi bir şeyi var onun.. ben dr.browns biberon aldım , mamayı biberonla vermeyin kaşıkla yedirin diolar ya silikon kaşık almıştım ama bu kaşıklı biberon çok mantıklı gelmişti hem biberon gbi deil hemde kaşıklı falan bilemedim ayyy kafayı yicem artıkkkCanim ben de dun baktım hiç bi sey anlamadım.
Ama baska bi marka var adı "medela calma 150 ml". anne memesiyle aynıymış. Olur da sütüm az olursa ya da memikler yara olursa sağarım. Veyahut mama vermek zorunda olursam. O biberondan almayı düşünüyorum. Memeye dönüşte sıkıntı olmuyomuş. Çalışanlara özellikle cok iyi olur gündüz sağıp verseler de aksam yine memeyi tutar bebişler.
Doğursak da bu hesaplardan kurtulsak
Ben mi eee ımmm şeyy kem küm
vaktim olmuyo ya pek
alma bence lazım olursa 10-15 tl bişey alırsın gerekirse sonraemzirme önlüğü alsammı çok gerekli mi şuan bilmiorum zaten kışa denk geldiği için öle saatlerce dışardada durulmaz ki..
kızzz sen nerelerdesin.?İlk defa gördüm ama yorumlarında çok kullanışlı olmadığı yazıyor
ayy yok bende emziremem zaten ama geçen gün forum bornovada mothercare gezerken bi kadın gördüm hem gezio hemde kucağında bebeği emzire emzire gidio ne önlük var ne bişi aa dedim manyakk :)ben aldım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsin canım eninde sonunda kullanıcaz nasılsa ben insan içinde utanırım öyle açık açık emziremem : )
Canim 33 bitmis 34 ten gun aliyor oluyorsun2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru ki
sen bilirsin. çok övdüler ben denemek ıstedım :=)Tamam canim bende biyere sordm 35 dediler.alsammi bilemedim chicodan emzik almistim zaten.olmadi alayim yedekde dursun
canım dualarımız seninle inşallah hep beraber bebişinin evine geldiği günü de göreceğiz hiç sıkma canını sağlıgına kavussun da sonunda hepsi unutulacak
ben daha gitmedim doktora :=)Hayırlı akşamlar arkadaşlar bizde bügün kontorola gittik 2400 gr bebiş az geldı kilosu sizinkilere göre nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?