2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben de dun baktım hiç bi sey anlamadım.
Ama baska bi marka var adı "medela calma 150 ml". anne memesiyle aynıymış. Olur da sütüm az olursa ya da memikler yara olursa sağarım. Veyahut mama vermek zorunda olursam. O biberondan almayı düşünüyorum. Memeye dönüşte sıkıntı olmuyomuş. Çalışanlara özellikle cok iyi olur gündüz sağıp verseler de aksam yine memeyi tutar bebişler.

emzirme önlüğü alsammı çok gerekli mi şuan bilmiorum zaten kışa denk geldiği için öle saatlerce dışardada durulmaz ki..

ben aldım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsin canım eninde sonunda kullanıcaz nasılsa ben insan içinde utanırım öyle açık açık emziremem : )

Canim 33+lar 34. Hafta sayılıyor kkda. 33+1 de olsan 34. Hafta içindesin diyor.
Bu arada nasılsın nası gidiyo gebelik ? yerleştin mi evine

evet,ben esime misal diyorum 31.haftadayim su an. ebe diyo hmmm 30.hafta.. tabi ben anliyorum olayi da adam garip bilmedignden soruo ama nuye o boyle dio die.. benm ebenin hesabina gore 1 hatta 2 subat son gunum. ama bnm hesap 30 ocak.. sdce 3 gun fln geriden onlara gore,cok da sknti dgl tabii. . sen girmion artk eskisi gbi ne oldu sen de hesap ver cibukkk

Doğursak da bu hesaplardan kurtulsak
Ben mi eee ımmm şeyy kem küm
vaktim olmuyo ya pek

ya onuda gördüm ama şekli şemali bi tuhaf geldi bana onun gerçi sen biberonunu diosun dimi bir de kaşıklı biberon gibi bir şeyi var onun.. ben dr.browns biberon aldım , mamayı biberonla vermeyin kaşıkla yedirin diolar ya silikon kaşık almıştım ama bu kaşıklı biberon çok mantıklı gelmişti hem biberon gbi deil hemde kaşıklı falan bilemedim ayyy kafayı yicem artıkkk

Doğursak da bu hesaplardan kurtulsak
Ben mi eee ımmm şeyy kem küm
vaktim olmuyo ya pek

bnm gbilerde de vakitten cok sey yok o kadar bol ki seda sayanin evlilik programina bile bakiyorum dusun artik iyiysen sorun yok ztn,bebise iyi bak kendine de tabimm

ben aldım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsin canım eninde sonunda kullanıcaz nasılsa ben insan içinde utanırım öyle açık açık emziremem : )
ayy yok bende emziremem zaten ama geçen gün forum bornovada mothercare gezerken bi kadın gördüm hem gezio hemde kucağında bebeği emzire emzire gidio ne önlük var ne bişi aa dedim manyakk :)

Selam kizlar hastaneden geliyorum sabah cok degisik bi sancim tuttu nst ye fln bagladilar cok sukur yanlis alarmmis. Bu arada sesim gitti bogazim agriyo acayip halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…