- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.301
ayy yok bende emziremem zaten ama geçen gün forum bornovada mothercare gezerken bi kadın gördüm hem gezio hemde kucağında bebeği emzire emzire gidio ne önlük var ne bişi aa dedim manyakk :)
Gittigidiyordan aldim bende canim.deneyecem vallaha iki tane olunca emzik vermem şartsen bilirsin. çok övdüler ben denemek ıstedım :=)
ayy ne tatlı olur onlarGittigidiyordan aldim bende canim.deneyecem vallaha iki tane olunca emzik vermem şart
geçmiş olsunGünaydın kızlar. iki gündür hastanelerde serumlar iğneler ilaçlar alttan muayeneler vallahi yıldım. Oğluşum gelmek istiyor doktorlar durduruyor :) şöyle söyliim karnım aşşağıya inmişti. Afedersiniz kuşumda bi acıma hissediyodum gece. sabah işe geldiğimde kasıklarımda ve belimde ince bi sızı halinde olan ağrı akşama şiddetlendi. ben hemen acile tabii. doktor ve ebe kontrol etti rahimde yumuşama var çocuğumun kafasına dokundular o kadar aşşağıdaydı ve çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değilmiş :) nstye bağladılar sancım çıktı serum verdiler. dün tekrar nstye bağlandım ama sancım 0 çıktı. Ama söylüyorum size aralık 10dan sonra durmicak bu çocuuuk :)
özensiz derken nasıl mesela?Canlarim hastahane cantam hazr 28haftadan beri ama çok özensiz sizi okuyorumda bisuru eksigm varms hastaym kaynanamn yaptığı çanta bise yapamadm ben ama dediklerini de lazm bi liste varms banada atar misiniz lütfen hastahane çantası için
instagram kullanıyor musun? kullanıyorsan verecegım adresten alabılırsın.Yaa sirf kargo ucretide olsa bide havale eft ucretide olacak 50 yi gececek heralde.gitti gidiyorda varsa ordan bakayim ozaman en azindan kredi kartiyla alinabilir
benımde sag ayak oluyor o sekılde bazen..Kızlar meraba ben 33haftalık hamileyim bazen ayaklarımda tek taraflı şişlik oluyor uzanınca falan geçiyor ağrı veya kızarıklık yok böyle bi sorun yaşayan varmı acaba
sancı cıkınca serum mu baglıyorlar yani?Kızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Allah yardımcınız olsun canım, rabbim hayırlısını versin inşallah, vaktinde gelsin :)Serumdayım cnm çok hareketli bebiş
Canım benimki rahim ağzının yarısını kapatmış. Senin be durumda
Canim boyle bisey dusunuyorsan medelaninkini al, ben dun aksam yazmistim ama fotosunu atamadim. Simdi ekliycem. Biraz pahali ama deger, ben ondan aldim. Arkadasim kullandi cok memnun kalmis. Yeni dogan bebegin icebilcegi miktarda akitiyormus.kızlarrr bu nasıl olur sizce yaa.?
http://www.hepsiburada.com/nuby-dogal-dokunus-kasikli-silikon-biberon-150-ml-pm-oyunnub67275
İyi bari yardımcı oluyorlarmış. Ama kpederle lohusalık zor olur. Sürekli emziricen sütün akacak sütyen falan ince oluyor genelde rahatsız olur insan.C
Canım gorumcem de var burda biraz onda biraz bende kalıyorlar memlekette soba yakiyorlar bide burda doktora gidiyorlar hep istanbuldaki üniversite hastanelerinde kontrolleri oluyor bir sürü hastalıkları var da normalde pek şikayetçi değilim çalıştığım için işime de geliyor evde birilerinin olmasi işler yemekler geçen senelerde kızıma da bakiyorlardi çok karismazlar da yani memnun bir gelinim:))) ama kayinvalide ve kayinpeder beraber evde oluyorlar ve bu sene bende hep evde olacağım ya her emzirme de odaya gitmek zor olacak ve lohusalik falan bu sene biraz bunalabilirim diye düşünüyorum da umarım bunaldikca gorumceme geçerler çaktırmadan
Evde pinekleyip duruyorum canım ne olsun sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik arada geliyorum ama karşılaşmıyoruz seninlekızzz sen nerelerdesin.?
Aynen canim bu tur urunler genelde hep 2 adet oluyo iyi oldu vallahaayy ne tatlı olur onlar
hem bak karda sayılıcaksın
2 tane var ıcınde
Senin bulantı devam mı hala ya ben ejderha gibi dolaşıyorum evde. Eşim soruyor ne oldu diye yanıyorum diyorum ne demekse artık adama yanıyorum denir mi hiçselamlar,
uykunun dibine vurdugum zaman mide bulantım olmuyor. bunu keşfettım yaa doguma kadar cılkı çıkar
Aldim canim sagol.gittigidiyordan kargoya bile verilmisinstagram kullanıyor musun? kullanıyorsan verecegım adresten alabılırsın.
alınmıs zaten
gündüzleri olmaya başladı. 2 gündür uykunun cılkını cıkardım, bulantı kesıldı gibi.Senin bulantı devam mı hala ya ben ejderha gibi dolaşıyorum evde. Eşim soruyor ne oldu diye yanıyorum diyorum ne demekse artık adama yanıyorum denir mi hiç
Benimde hep sağ ayagim şişiyo anlam ne alaka anlamadimbenımde sag ayak oluyor o sekılde bazen..
çoğumuzun öyle sanırım.Benimde hep sağ ayagim şişiyo anlam ne alaka anlamadim
Benim mide yanıyor da eşim başka anlayabilir tabigündüzleri olmaya başladı. 2 gündür uykunun cılkını cıkardım, bulantı kesıldı gibi.
inşallah olmaz artık.
miden mi yanıyor, yoksa başka yerin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?