2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yok bende emziremem zaten ama geçen gün forum bornovada mothercare gezerken bi kadın gördüm hem gezio hemde kucağında bebeği emzire emzire gidio ne önlük var ne bişi aa dedim manyakk :)

sürekli emziren anneler çok rahat oluyo yaa direk açıp emziriolar.napsınlar bıkmışlardır artık aç kapa : ) biz de mi öyle olcaz acaba diye düşünüyorum ama ben o kadar rahat olamam yaaa

geçmiş olsun
saglıkla gelsın inşallah. allah yardımcın olsun

Yaa sirf kargo ucretide olsa bide havale eft ucretide olacak 50 yi gececek heralde.gitti gidiyorda varsa ordan bakayim ozaman en azindan kredi kartiyla alinabilir
instagram kullanıyor musun? kullanıyorsan verecegım adresten alabılırsın.

alınmıs zaten

Son düzenleme:

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-26-22-11-42-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 86
İyi bari yardımcı oluyorlarmış. Ama kpederle lohusalık zor olur. Sürekli emziricen sütün akacak sütyen falan ince oluyor genelde rahatsız olur insan.

selamlar,
uykunun dibine vurdugum zaman mide bulantım olmuyor. bunu keşfettım yaa doguma kadar cılkı çıkar
Senin bulantı devam mı hala ya ben ejderha gibi dolaşıyorum evde. Eşim soruyor ne oldu diye yanıyorum diyorum ne demekse artık adama yanıyorum denir mi hiç

Senin bulantı devam mı hala ya ben ejderha gibi dolaşıyorum evde. Eşim soruyor ne oldu diye yanıyorum diyorum ne demekse artık adama yanıyorum denir mi hiç
gündüzleri olmaya başladı. 2 gündür uykunun cılkını cıkardım, bulantı kesıldı gibi.
inşallah olmaz artık.
miden mi yanıyor, yoksa başka yerin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…