- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.321
Benim mide yanıyor da eşim başka anlayabilir tabi
Masallah masallah canım benimki çok yukarıda çok baskı yapıyor kaburgalarım özellikle otururken batıyor resmen aşağı inse birazda rahatlasamözellıkle belırt mide diye
çok söyledım ama inşallah olmaz bana da. mide yanmam olmadı benım. maşallah de
görenlerde desin
benım yemeklerden sonra ses cıkarıyor . nefes alırken oluyorMasallah masallah canım benimki çok yukarıda çok baskı yapıyor kaburgalarım özellikle otururken batıyor resmen aşağı inse birazda rahatlasam
O ne kız öyle anlamadım nasıl ses çıkıyor nerden çıkıyorbenım yemeklerden sonra ses cıkarıyor . nefes alırken oluyor
ne ola kı o
mideden ses gelıyor nefes alırken :=)O ne kız öyle anlamadım nasıl ses çıkıyor nerden çıkıyor
Cok mu kusuyosun canim? Bende ac oldugum zaman cok bulaniyorum, hatta yeni yemek yemisken bile bulanip tekrar yiyorum.Kızlar hala kusması olan var mı, kendimi çok kötü hissediyorum, benim bitmedi kusma olayı
neden yaptılar? sancıdan mı?Kızlar yatışımı yaptılar
Nasil yani dogum icin miKızlar yatışımı yaptılar
Allah allah enteresanmis sag olmasi.ama en azindan normal biseymis.ayaklarimi surekli uzatiyorum ama dedigim gibi sarkitinca daha kotu oluyo.çoğumuzun öyle sanırım.
netten de bakmıstım. şişenlerın sağ şişiyormus.
bir de sürekli ayakların sarkıtmamak lazım. sıcak da ıyı degıl tabii
çorap falan gıymıyorum hiç evde. görümceme gıttıgımız zaman ayaklarım şişiyor hep mesela.Allah allah enteresanmis sag olmasi.ama en azindan normal biseymis.ayaklarimi surekli uzatiyorum ama dedigim gibi sarkitinca daha kotu oluyo.
Bende hic giymiyom goren kiziyo ama napim ates basiyo bunaliyorum.dogumdan sonra giyerim diyorm bebelere gecmesin diyeçorap falan gıymıyorum hiç evde. görümceme gıttıgımız zaman ayaklarım şişiyor hep mesela.
sanırım evı cok sıcak oldugundan dolayı olsa gerek.
senin 2 haftan mı kalmsıtı?Bende hic giymiyom goren kiziyo ama napim ates basiyo bunaliyorum.dogumdan sonra giyerim diyorm bebelere gecmesin diye
hhah ben de daral geldignde mahsus yaniyoruummm diyorum farkli seyi kastederek hahah guluyoruz pis pisSenin bulantı devam mı hala ya ben ejderha gibi dolaşıyorum evde. Eşim soruyor ne oldu diye yanıyorum diyorum ne demekse artık adama yanıyorum denir mi hiç
Haaa bilemedimki gaz olabilir belki canımmideden ses gelıyor nefes alırken :=)
Hayırdır neden?Kızlar yatışımı yaptılar
2 hafta sonra ailemin yanına gidiyorum doğum için onların yanında ağzımdan kaçırmam inşallahhhah ben de daral geldignde mahsus yaniyoruummm diyorum farkli seyi kastederek hahah guluyoruz pis pisbirbirmize takilmasak zaman hic gecmicek..
Kızlar yatışımı yaptılar
50'yi banada verseler bende cikarim iyilesirim birdenKıZlar biraz alakasız olucak ama az önce tv de gördüm. Esra Erol doğum yapıp 3 hafta sonra nasıl programa çıkıcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?