- 27 Ekim 2012
- 432
- 425
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.341
Bu kadar mı ihtiyacı var anlamadım50'yi banada verseler bende cikarim iyilesirim birden
Yatirim yapiyo demekkiBu kadar mı ihtiyacı var anlamadım
Bende çok değişik canım , bulantım yemek öncesi fazla yok, yemeği fln yiyorum sonrasında bulanıyor ve kusuyorumCok mu kusuyosun canim? Bende ac oldugum zaman cok bulaniyorum, hatta yeni yemek yemisken bile bulanip tekrar yiyorum.Sabahlari 2 gunde bir acken kusuyorum, uyuyunca geciyo biraz
O eski halimden eser yok simdi... Ben senin kadar bulanima girmedim ama benimde canim sikiliyo 20 kilo aldim. Hamilelik seni guzellestirdi demelerine ragmen, kendimi hic iyi hissetmiyorum. Devamli tuvalete gitmekden bebegin devamli oynamasindan vurmasindan acikcasi bende rahatsizim. Yatamiyosun kalkamiyosun oturamiyosun.az önce gittim karanlık bi odada ağladım çok sıkıldım bunaldım bol bol kıyafetler giymekten eski vücudumu özledim,çarpıntım hep var nefes darlığımdan yemek bile yiyemiyorum artık,evde otur otur yat sıkıldım istediğin yere rahatça gidemiyom yok belim ağrıyo yok bebek sertleşiyo hepsi bir işte canımı sıktı bi an önce vakti gelse doğursam diye düşünüyorum bnm gibi olan var mı
insanın parası oldukça daha fazlasını ıstıyor sanırımBu kadar mı ihtiyacı var anlamadım
kot giymeyi özledım benaz önce gittim karanlık bi odada ağladım çok sıkıldım bunaldım bol bol kıyafetler giymekten eski vücudumu özledim,çarpıntım hep var nefes darlığımdan yemek bile yiyemiyorum artık,evde otur otur yat sıkıldım istediğin yere rahatça gidemiyom yok belim ağrıyo yok bebek sertleşiyo hepsi bir işte canımı sıktı bi an önce vakti gelse doğursam diye düşünüyorum bnm gibi olan var mı
Ay cok fena ya, inan mide problemi olmasa belki 5 tane dogurabilecek cesaret vardi bende, artik kalmadi... Idrar yollari bebek kilosu yada baska bi problem varmi peki?Bende çok değişik canım , bulantım yemek öncesi fazla yok, yemeği fln yiyorum sonrasında bulanıyor ve kusuyorumbir de kahvaltı sorunum var, kahvaltı yapamıyorum ne yesem bulantım oluyor, sonuç yine kusma
Üfffff aynen ...hemen gidip yüksel bel kotlar alicimmmmmmmkot giymeyi özledım ben
yüksek bel sevmem benÜfffff aynen ...hemen gidip yüksel bel kotlar alicimmmmmmm
Hiç çalışmasa eşinin kazancı bile ömür boyu yeter ama hırs demek kiinsanın parası oldukça daha fazlasını ıstıyor sanırım
hastalık gibi bişi olsa gerek.
hem yerını de kaptırma korkusu da yaşabılır.
o evleri dizmiştir sıra sıra. kiracısı falan çokturHiç çalışmasa eşinin kazancı bile ömür boyu yeter ama hırs demek ki
Kocişin esofmanlarını giyom ...göbeğe kadar cekince hulisi kentmen oluverom yaaayüksek bel sevmem ben
dolabımı yeniliycem. o kadar özledım gıyınmeyı yani
16 gun canimsenin 2 haftan mı kalmsıtı?
aa bebe mi gelio yoksa cimcimmm.. ins skntisiz atlatirsin bu zamanları da...Kızlar yatışımı yaptılar
Bu kadar mı ihtiyacı var anlamadım
az önce gittim karanlık bi odada ağladım çok sıkıldım bunaldım bol bol kıyafetler giymekten eski vücudumu özledim,çarpıntım hep var nefes darlığımdan yemek bile yiyemiyorum artık,evde otur otur yat sıkıldım istediğin yere rahatça gidemiyom yok belim ağrıyo yok bebek sertleşiyo hepsi bir işte canımı sıktı bi an önce vakti gelse doğursam diye düşünüyorum bnm gibi olan var mı
çok heyecanlı16 gun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?