- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.361
Ben gittigidiyordan kargo dahil 35 e aldım tatlımmmYaa sirf kargo ucretide olsa bide havale eft ucretide olacak 50 yi gececek heralde.gitti gidiyorda varsa ordan bakayim ozaman en azindan kredi kartiyla alinabilir
ayy çok komık oluyor öyleKocişin esofmanlarını giyom ...göbeğe kadar cekince hulisi kentmen oluverom yaaaay biktim ay
Ayy canim oyle demeyin yaa.keske oynasin vursun saglikli olsunda.gecici donemler az kaldi kizlar.beni dusunun 2 bebek artik tekmeler nefesimi bile kesiyo her taraftan ayri.ama hep sukurO eski halimden eser yok simdi... Ben senin kadar bulanima girmedim ama benimde canim sikiliyo 20 kilo aldim. Hamilelik seni guzellestirdi demelerine ragmen, kendimi hic iyi hissetmiyorum. Devamli tuvalete gitmekden bebegin devamli oynamasindan vurmasindan acikcasi bende rahatsizim. Yatamiyosun kalkamiyosun oturamiyosun.
Ayyy bende olamam öle rahat nedir o ya herkese göğsünü aç :))sürekli emziren anneler çok rahat oluyo yaa direk açıp emziriolar.napsınlar bıkmışlardır artık aç kapa : ) biz de mi öyle olcaz acaba diye düşünüyorum ama ben o kadar rahat olamam yaaa
bende yapamam.Ayyy bende olamam öle rahat nedir o ya herkese göğsünü aç :))
Haklisin tabi sukretmek lazim. utaniyorum boyle konusuncada ama napiyim bazen tutamiyorum kendimiAyy canim oyle demeyin yaa.keske oynasin vursun saglikli olsunda.gecici donemler az kaldi kizlar.beni dusunun 2 bebek artik tekmeler nefesimi bile kesiyo her taraftan ayri.ama hep sukur
Ayda 1 milyon 200 bin aliyomussssso evleri dizmiştir sıra sıra. kiracısı falan çoktur
eşine bile ihtiyaç duymaz .. ee az kazanmıyor tabii
Evet canim bazen bende oflanip puflaniyom.sonra yerimde olmak isteyen okadar cok insan varki onlari dusundukce kiziyorum kendime.analik iste rahme dusunce basliyor fedakarliklar sikintilar.Allahim saglikla kucagimiza versin.yerim hepsinin totislerini yaaaHaklisin tabi sukretmek lazim. utaniyorum boyle konusuncada ama napiyim bazen tutamiyorum kendimisenin isin daha zor dusunemiyorum bile o tekmeleri, yerim onlari
Evet yaa gun sayiyorum artikkçok heyecanlı
Alici odemeli aldim kargo nekadar isteyecek bilmiyorm.30 tl idi.instagramdan hem kargo hem eft havale derken bide 35 tl idi daha cok olacakti.bu daha ekonomik olduBen gittigidiyordan kargo dahil 35 e aldım tatlımmm
Ayda 1 milyon 200 bin aliyomusssss
Vallaha sormaa.haeca harca nereye kadar.nasil bi duygu acaba.tabi 40 ini cikarmadan donmez.bide yerini kaptirmayacak gibi birini getirmis.şaka gibi
Aynen gözümü korkuttu bu bulantılar.. Allaha şükür bebeğe yansımıyor bebeğin kilosu gayet ii diyor Dr, işte aynı sıkıntılar normal yani.. Tek normal olmayan kusmalarım maalesefAy cok fena ya, inan mide problemi olmasa belki 5 tane dogurabilecek cesaret vardi bende, artik kalmadi... Idrar yollari bebek kilosu yada baska bi problem varmi peki?
Var canım artık herşey ağır geliyo bende önümüzdeki hafta fotoğraf çekimin olacağı için röfle yaptırmaya gittim kuaföre ama ne mümkün sıcak basıyo,oturamıyorum bebek batıyo,belim ağrıyo derken hem benim burnumdan geldi hem kuaförün burnundan getirdim 4 paket atıldıktan sonra yıkattım kafamı boyatmadan döndüm eve allahın gücüne gitmesin ağladım.ya bugun ben de isyan ettm ya allahmartik dayanamiyorum diyerek agladim.. ayniyim senle artk agir geliyor ama her sey agir geliyor..
Sor nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?şaka gibi
şükür iyi gidiyorSor nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?
bazen sulu, bazen beyaz akıntı şeklindeAkıntısı olanlar sulu mu oluyo bu akıntı? Aniden bi islaklık oldu şeffaf bikac damla 5 6 damla vardır Su gibi ıslandım. Idrar değil eminim. Sabah dr.a gidecem ama icim rahat değil
ayy çok yorulmussundur. dolapları silecek başka kimse yok muydu?Kızlar taşınıyorum. Perişan oldum. Bi babam yardımcı oldu. Herkes sen halledersin modunda. Bugün koskaca mutfağın dolaplarını sildim, eğil kalk mahfoldum. Bi yandan hala çalışıyorum. Master yapıyorum okul devam ediyo akşamları. Galiba ben kızımda olduğu gibi 36. Haftada doğurucam bu gidişle. Bi de ev 5. Katta resmen dağ gibi geliyo merdivenler çıkarken yaşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?