2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim oyle demeyin yaa.keske oynasin vursun saglikli olsunda.gecici donemler az kaldi kizlar.beni dusunun 2 bebek artik tekmeler nefesimi bile kesiyo her taraftan ayri.ama hep sukur

Ayy canim oyle demeyin yaa.keske oynasin vursun saglikli olsunda.gecici donemler az kaldi kizlar.beni dusunun 2 bebek artik tekmeler nefesimi bile kesiyo her taraftan ayri.ama hep sukur
Haklisin tabi sukretmek lazim. utaniyorum boyle konusuncada ama napiyim bazen tutamiyorum kendimi senin isin daha zor dusunemiyorum bile o tekmeleri, yerim onlari

Haklisin tabi sukretmek lazim. utaniyorum boyle konusuncada ama napiyim bazen tutamiyorum kendimi senin isin daha zor dusunemiyorum bile o tekmeleri, yerim onlari
Evet canim bazen bende oflanip puflaniyom.sonra yerimde olmak isteyen okadar cok insan varki onlari dusundukce kiziyorum kendime.analik iste rahme dusunce basliyor fedakarliklar sikintilar.Allahim saglikla kucagimiza versin.yerim hepsinin totislerini yaaa

Ay cok fena ya, inan mide problemi olmasa belki 5 tane dogurabilecek cesaret vardi bende, artik kalmadi... Idrar yollari bebek kilosu yada baska bi problem varmi peki?
Aynen gözümü korkuttu bu bulantılar.. Allaha şükür bebeğe yansımıyor bebeğin kilosu gayet ii diyor Dr, işte aynı sıkıntılar normal yani.. Tek normal olmayan kusmalarım maalesef

ya bugun ben de isyan ettm ya allahm artik dayanamiyorum diyerek agladim.. ayniyim senle artk agir geliyor ama her sey agir geliyor..
Var canım artık herşey ağır geliyo bende önümüzdeki hafta fotoğraf çekimin olacağı için röfle yaptırmaya gittim kuaföre ama ne mümkün sıcak basıyo,oturamıyorum bebek batıyo,belim ağrıyo derken hem benim burnumdan geldi hem kuaförün burnundan getirdim 4 paket atıldıktan sonra yıkattım kafamı boyatmadan döndüm eve allahın gücüne gitmesin ağladım.

Kızlar taşınıyorum. Perişan oldum. Bi babam yardımcı oldu. Herkes sen halledersin modunda. Bugün koskaca mutfağın dolaplarını sildim, eğil kalk mahfoldum. Bi yandan hala çalışıyorum. Master yapıyorum okul devam ediyo akşamları. Galiba ben kızımda olduğu gibi 36. Haftada doğurucam bu gidişle. Bi de ev 5. Katta resmen dağ gibi geliyo merdivenler çıkarken yaşlanıyorum

Akıntısı olanlar sulu mu oluyo bu akıntı? Aniden bi islaklık oldu şeffaf bikac damla 5 6 damla vardır Su gibi ıslandım. Idrar değil eminim. Sabah dr.a gidecem ama icim rahat değil

ayy çok yorulmussundur. dolapları silecek başka kimse yok muydu?
bence bişi yapma artık. keşke birini tutsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…