- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.381
nilgün belgin çok iyi bir kadındırVallaha sormaa.haeca harca nereye kadar.nasil bi duygu acaba.tabi 40 ini cikarmadan donmez.bide yerini kaptirmayacak gibi birini getirmis.
Yokmu annen yada kayınvaliden canım ya kendileri düşünemiyolarsa yapamıyorum artık de sen dürt onları yada eşini dikkat et kendine hiçbiri yoksa çağır bir temizlikçi sana yazık bebeğine yazıkKızlar taşınıyorum. Perişan oldum. Bi babam yardımcı oldu. Herkes sen halledersin modunda. Bugün koskaca mutfağın dolaplarını sildim, eğil kalk mahfoldum. Bi yandan hala çalışıyorum. Master yapıyorum okul devam ediyo akşamları. Galiba ben kızımda olduğu gibi 36. Haftada doğurucam bu gidişle. Bi de ev 5. Katta resmen dağ gibi geliyo merdivenler çıkarken yaşlanıyorum
İlk haftalara gore daha iyiyim şükür. Ama hala istifra ediyorum. 13. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi. 2 hafta sonra kontrolün var o zaman kesinleşecek.şükür iyi gidiyor
senın nasıl gidiyor? cinsiyet kız mıydı?
Peki bi anda boyle 5 6 damla su normal mi? Koku da yok. Herhalde artik akintilar bende de başlıyor. Suyum gelse devamı gelirdi herhal :/bazen sulu, bazen beyaz akıntı şeklinde
Canım sakin ol serum iyi geliyorKızlar sancım çıktı nst de serum bağlandı...dua edin ne olur çok kotuyum
Iyi o zaman cok sukur bebitolara yansimasinda biz zaten cektik sonuna kadar bitti sayilir artikAynen gözümü korkuttu bu bulantılar.. Allaha şükür bebeğe yansımıyor bebeğin kilosu gayet ii diyor Dr, işte aynı sıkıntılar normal yani.. Tek normal olmayan kusmalarım maalesef
en zor süreçler; ilk ve son zamanlarmıs :=)İlk haftalara gore daha iyiyim şükür. Ama hala istifra ediyorum. 13. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi. 2 hafta sonra kontrolün var o zaman kesinleşecek.
benımde oluyor ara sıra. bence normalPeki bi anda boyle 5 6 damla su normal mi? Koku da yok. Herhalde artik akintilar bende de başlıyor. Suyum gelse devamı gelirdi herhal :/
Kıyamam yaaa Allah kolaylık versin canımKızlar hala kusması olan var mı, kendimi çok kötü hissediyorum, benim bitmedi kusma olayı
Emekleyince donuyo dediler canım ama dönmedi canım benim makinem bozuldu nasi havucun suyunu sikablrm rendeliyrm ama yine dişler curudu araya giriyo
Ayy eet bunu gördümde bi tuhaf geldi bana ya kullanımı nasıldır bilmiorum, ucuz bişide deil alıp beğenmesek boşa para..Canim boyle bisey dusunuyorsan medelaninkini al, ben dun aksam yazmistim ama fotosunu atamadim. Simdi ekliycem. Biraz pahali ama deger, ben ondan aldim. Arkadasim kullandi cok memnun kalmis. Yeni dogan bebegin icebilcegi miktarda akitiyormus.
Evet yaa uzun zamandır görmüodumm seni :) iim ben herşey yolunda aynı devam şişmeyeEvde pinekleyip duruyorum canım ne olsun sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik arada geliyorum ama karşılaşmıyoruz seninle
Kadinin pek kalmaya niyeti yok.esraninda arkasi saglamm kaptirmazznilgün belgin çok iyi bir kadındır
kaparsa o kapar bence
Yuh artık o kadar da değilayy yok bende emziremem zaten ama geçen gün forum bornovada mothercare gezerken bi kadın gördüm hem gezio hemde kucağında bebeği emzire emzire gidio ne önlük var ne bişi aa dedim manyakk :)
Canımmmmm haberdiz bırakma biziKızlar yatışımı yaptılar
Su damla damla gelmezmis canim merak etme akintidir.benimde bayagi oluyodu.mantar olmus bi seferlik vajinal tablet verdi.hayatimda ilk defa oluyo daha neler gorecezPeki bi anda boyle 5 6 damla su normal mi? Koku da yok. Herhalde artik akintilar bende de başlıyor. Suyum gelse devamı gelirdi herhal :/
2 civarı 3 gün sonra gidicem bakalım ne çıkacak? burda 34. haftadayım görünüyo hamilelik takvimini açınca 33 diyo hangisi doğru ki
Icin rahat olsun sulu akinti normalmis bende de oluyo arada siradaAkıntısı olanlar sulu mu oluyo bu akıntı? Aniden bi islaklık oldu şeffaf bikac damla 5 6 damla vardır Su gibi ıslandım. Idrar değil eminim. Sabah dr.a gidecem ama icim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?