- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.401
ben 9 kilo aldım ama işte 34 beden olunca eski kıyafetlerim canı sıkılıyo insanınO eski halimden eser yok simdi... Ben senin kadar bulanima girmedim ama benimde canim sikiliyo 20 kilo aldim. Hamilelik seni guzellestirdi demelerine ragmen, kendimi hic iyi hissetmiyorum. Devamli tuvalete gitmekden bebegin devamli oynamasindan vurmasindan acikcasi bende rahatsizim. Yatamiyosun kalkamiyosun oturamiyosun.
evet ben de en çok elbiselerimi eteklerimi kilotlu çorabımı bile özledimmmmkot giymeyi özledım ben
evde şükür her işi ben yapıyorum vücudum öyle ağır değil ama artık bitsin istiyorum şu süreç bir ay kaldı az diyolar ama bi de bize sorsalar günler gıdım gıdım ilerliyo sankiya bugun ben de isyan ettm ya allahmartik dayanamiyorum diyerek agladim.. ayniyim senle artk agir geliyor ama her sey agir geliyor..
deli gibi giyinmek istiyorumevet ben de en çok elbiselerimi eteklerimi kilotlu çorabımı bile özledimmmm
Tam da aklımdan geçeni söyledin. Şöyle şık afilli zarif giyinmeyi özledim.az önce gittim karanlık bi odada ağladım çok sıkıldım bunaldım bol bol kıyafetler giymekten eski vücudumu özledim,çarpıntım hep var nefes darlığımdan yemek bile yiyemiyorum artık,evde otur otur yat sıkıldım istediğin yere rahatça gidemiyom yok belim ağrıyo yok bebek sertleşiyo hepsi bir işte canımı sıktı bi an önce vakti gelse doğursam diye düşünüyorum bnm gibi olan var mı
eveeet ayağıma hafif topuklu botlarımı ayakkabılarımı da giymeyi özledim boy kısa zaten bnm 157 spor aykkbı giymekten skkıldım bücür gibi kalıuom kocişin yanındaTam da aklımdan geçeni söyledin. Şöyle şık afilli zarif giyinmeyi özledim.
inşallah kırkımız çıkınca evdeki kıyafetlerimizi rahatça giyebiliriz şimdilik tek temennim budeli gibi giyinmek istiyorum
Var canım artık herşey ağır geliyo bende önümüzdeki hafta fotoğraf çekimin olacağı için röfle yaptırmaya gittim kuaföre ama ne mümkün sıcak basıyo,oturamıyorum bebek batıyo,belim ağrıyo derken hem benim burnumdan geldi hem kuaförün burnundan getirdim 4 paket atıldıktan sonra yıkattım kafamı boyatmadan döndüm eve allahın gücüne gitmesin ağladım.
o kadar erken olacagını sanmıyoruminşallah kırkımız çıkınca evdeki kıyafetlerimizi rahatça giyebiliriz şimdilik tek temennim bu
evde şükür her işi ben yapıyorum vücudum öyle ağır değil ama artık bitsin istiyorum şu süreç bir ay kaldı az diyolar ama bi de bize sorsalar günler gıdım gıdım ilerliyo sanki
Bende 34 beden idim.ben 9 kilo aldım ama işte 34 beden olunca eski kıyafetlerim canı sıkılıyo insanınben de bebek hareketlerinden oturup kalkamamaktan soldan başka tarafa yatamamaktan kabızlıktan ayy bi sürü şeyden rahatsızım bebek çıksın derdi çok diyolar da eski atikliğm ve vücudum yerins gelsin ben razıyım onun derdine ya
kuzenim gelmisti esiyle gecen 2gun bizde misafir oldular. carsiya ciktik kuzenim n guzel yasi var ama zayif,hareketli..kendine şık seyler bakti aldi,denedi.. gorsen mahsun kendini acindiran kediler gbi baktimdeli gibi giyinmek istiyorum
ay sorma yaakuzenim gelmisti esiyle gecen 2gun bizde misafir oldular. carsiya ciktik kuzenim n guzel yasi var ama zayif,hareketli..kendine şık seyler bakti aldi,denedi.. gorsen mahsun kendini acindiran kediler gbi baktimah ah dedm alpis sen dog da bi guzel giyinelim ikimiz ciks ciks.. bi magazada tam bnm zevkim kot,mont ve spor gordum. icim gtti resmen yaaa:/ kemal sunal acti hani bi filminde,ayni onun gbi hissettm senin gbi en cok da kotlarimi ozledimmmm
damla sayisi verirken miktari belirtmek istedim damla halinde mi geldi direkt mi geldi bilmiyorum. Camaşirimin orta kismi islakti. Devami gelmedi ama. Ya benim gebelikten once akintim oluyodu gebelikte olmadı pek. Daha ne gorecez doguralim hayırlısıylaSu damla damla gelmezmis canim merak etme akintidir.benimde bayagi oluyodu.mantar olmus bi seferlik vajinal tablet verdi.hayatimda ilk defa oluyo daha neler gorecez
O biraz zor ama inşallah öyle olurinşallah kırkımız çıkınca evdeki kıyafetlerimizi rahatça giyebiliriz şimdilik tek temennim bu
Kızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Umarım herşey yolunda gider. İçini ferah tut, hepimizin duaları seninleKızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Canım gecmiş olsun inşallah gecicidir sancılar az daha dursun bebişinKızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Kızlar taşınıyorum. Perişan oldum. Bi babam yardımcı oldu. Herkes sen halledersin modunda. Bugün koskaca mutfağın dolaplarını sildim, eğil kalk mahfoldum. Bi yandan hala çalışıyorum. Master yapıyorum okul devam ediyo akşamları. Galiba ben kızımda olduğu gibi 36. Haftada doğurucam bu gidişle. Bi de ev 5. Katta resmen dağ gibi geliyo merdivenler çıkarken yaşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?