2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben 9 kilo aldım ama işte 34 beden olunca eski kıyafetlerim canı sıkılıyo insanın ben de bebek hareketlerinden oturup kalkamamaktan soldan başka tarafa yatamamaktan kabızlıktan ayy bi sürü şeyden rahatsızım bebek çıksın derdi çok diyolar da eski atikliğm ve vücudum yerins gelsin ben razıyım onun derdine ya

ya bugun ben de isyan ettm ya allahm artik dayanamiyorum diyerek agladim.. ayniyim senle artk agir geliyor ama her sey agir geliyor..
evde şükür her işi ben yapıyorum vücudum öyle ağır değil ama artık bitsin istiyorum şu süreç bir ay kaldı az diyolar ama bi de bize sorsalar günler gıdım gıdım ilerliyo sanki

Tam da aklımdan geçeni söyledin. Şöyle şık afilli zarif giyinmeyi özledim.

aslinda cok degisik bi nedenden oluyor bunlar biz bile anlamıyoruz kendimizi bebislermz dogsa da eski halimizden daha neseli olsak

evde şükür her işi ben yapıyorum vücudum öyle ağır değil ama artık bitsin istiyorum şu süreç bir ay kaldı az diyolar ama bi de bize sorsalar günler gıdım gıdım ilerliyo sanki

aynen sukur ki dedigin gbi isi gucu yapabilenlerdenmisiz..ama dedign gbi hemen gecsin bebisler gelsin canlanalim ins

Bende 34 beden idim. Simdi esimin kiyafetlerini giyiyorum tsortler ki esim kalipli bi adam yani anca oluyo

deli gibi giyinmek istiyorum
kuzenim gelmisti esiyle gecen 2gun bizde misafir oldular. carsiya ciktik kuzenim n guzel yasi var ama zayif,hareketli..kendine şık seyler bakti aldi,denedi.. gorsen mahsun kendini acindiran kediler gbi baktim ah ah dedm alpis sen dog da bi guzel giyinelim ikimiz ciks ciks.. bi magazada tam bnm zevkim kot,mont ve spor gordum. icim gtti resmen yaaa:/ kemal sunal acti hani bi filminde,ayni onun gbi hissettm senin gbi en cok da kotlarimi ozledimmmm

ay sorma yaa
magaza önünden geçmek istemıyorum bile
bildiğin giyim aşeriyorum

Su damla damla gelmezmis canim merak etme akintidir.benimde bayagi oluyodu.mantar olmus bi seferlik vajinal tablet verdi.hayatimda ilk defa oluyo daha neler gorecez
damla sayisi verirken miktari belirtmek istedim damla halinde mi geldi direkt mi geldi bilmiyorum. Camaşirimin orta kismi islakti. Devami gelmedi ama. Ya benim gebelikten once akintim oluyodu gebelikte olmadı pek. Daha ne gorecez doguralim hayırlısıyla
Durumlar nasıl sende? Zorlaniyosundur ağirlaştın mi iyice

ya hem uzuldum haline hem kizdm buna izin verenlere. cnm sen hem bedenen hem ruhen yoruluyosun zaten,kimse nasil dusunmuyo senin halini. esin izin vermese keske buna ama Allah yardimcin olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…