- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.421
Ayy yatiyom hep canim.yarin annem geliyor artik dahada yatarim.alttaki bebis bas asagi durumda.cati kemigim cok agriyorr.bi supriz yapmazlarsa 14 aralik da sezeryan olacam canim insallah.sen gorunmuyosun bu siralar pek.damla sayisi verirken miktari belirtmek istedim damla halinde mi geldi direkt mi geldi bilmiyorum. Camaşirimin orta kismi islakti. Devami gelmedi ama. Ya benim gebelikten once akintim oluyodu gebelikte olmadı pek. Daha ne gorecez doguralim hayırlısıyla
Durumlar nasıl sende? Zorlaniyosundur ağirlaştın mi iyice
Insallah canim.benimSagol canimm bide bana sor.ilk 11 i dedi.sonra haftasonuda dursunlar biraz daha buyurler dedik.bende heycan tavan tabi.saglikla gelsinler insallah butun kuzularimizzz.
Canım iyi haberlrini bekliyoruz.geçmiş olsun :)Kızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Canim hayirdir ne oldu... ben bu araalr girip okuyamiom is yerindeki yogunluktan. Sayfalara bakncada ilerlemis gorunce useniyorum. Iyimisin sancin mi oldu cok gecmis olsn dualarim sennleKızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Yat canım tabi az kaldı. Ay cok kötü o çatı kemiği ağrısı benim de cok ağrıyo bi taneyle ben böyleysem seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin sağlıkla gelsinler inşallah canım.Ayy yatiyom hep canim.yarin annem geliyor artik dahada yatarim.alttaki bebis bas asagi durumda.cati kemigim cok agriyorr.bi supriz yapmazlarsa 14 aralik da sezeryan olacam canim insallah.sen gorunmuyosun bu siralar pek.
Benim var emzirme onlugüm lazım olacagını düşünüyorum. Özellikle yanında birileri olunca..her yerini kapatıyoalma bence lazım olursa 10-15 tl bişey alırsın gerekirse sonra
Allab bagislasin canım benim olabilir:))yok yok için ferah olsun kuzum ultrasyonda rahim ağzı açılmış görmediyse nie baksın normal olan bakmamasi ama benimkinin açık gormustu iyiki varsın sende canım saglicakla alicaz kucağınıza inşallah donvek minnoslar inşallah pıt diye dogacaklar:))Allah razı olsun içimi ferahlattın. yoksa durduk yere bana alttan niye bakamdın acıklık oldguna diye atarlancaktım doktora:))
iyi ki bu forum ve sizler varsınız .
evet cnm benimki erkek. dünürün olabilirim her an
Evet canım oleymis bugün ebeyle konuşmuş annem demiş bise yapmasin 15gun kala en geç döner demiş inşallah erken dogmazsa yaklaşık yüzde 3u donmuyomus oda dönmezse kısmet artık demiş hayırlısı oledir demisbnm suyum yeterli Ama dediğin gibi akıntı problemi var azıcık hareket edeyim akıntı geliyo bıktım valla ıslak ıslakinşallah dönerler son ana kadar umudumu kaybetmiyorum kimisinin doğuma girerken bile dönüp doğum şeklini değiştiriyomuş kısmet yani canım
Bebeğe hastahane çıkışı koymus canım bende koydum toplam 3tane mama kasik bez ıslak mendil şeker su hurma fln başka bise yok..banada 2pijama ped baş ortu çorap ben bere ve taç yaptrmstm pamuk bukadar canım...ama burda bisuru yazan var bazıları yariyo bazıları yaramioms böle güzel yarayan bi liste varsa hastahanedeyken okumstum bi arkadas bu topicte liste atiyodu ozelden hastaydm yazamadm banada atsanizözensiz derken nasıl mesela?
Canım benim suyum artms azcik mandalinadan arttı bence yedim çünkü sende ye:)Canım başka tür gelmiyor aklıma suyunu sıkmak için
Bebeğe hastahane çıkışı koymus canım bende koydum toplam 3tane mama kasik bez ıslak mendil şeker su hurma fln başka bise yok..banada 2pijama ped baş ortu çorap ben bere ve taç yaptrmstm pamuk bukadar canım...ama burda bisuru yazan var bazıları yariyo bazıları yaramioms böle güzel yarayan bi liste varsa hastahanedeyken okumstum bi arkadas bu topicte liste atiyodu ozelden hastaydm yazamadm banada atsaniz
Ayy kızlarr yaa mide yanmasından ölcem artık yaa boğazıma kadar yanıo ve kuscam artıkk midemi bulandırıo
Eee napcaz nasıl geçcek bu ama yaaattım canım
aynen beni anlatmışsın kursak kaynaması derler ya tam ondan oluo bende
Eee napcaz nasıl geçcek bu ama yaaara arada yediklerim gelio ağzıma
Hoşgeldn canımMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır okuyordum.kayit olup yazayım dedim. Sevgilerle
Çok fena ama ya gün geçtkçe dahada ağırlaşıo ve canımı sıkıovalla hiçbişey gerçek anlamda iyi gelmiyo caanım ama bikaç yudum soğuk süt iç.ben çam sakızı çiğniyorum maden suyu da azaltıyo artık deneye deneye bulmak lazım neyin iyi geldiğini.ama yediklerinle hiçbi alakası yok onu söyliim.ne yesem oluyo çünkü
Hoş bulduk cnmHoşgeldn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?