2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya arkadaşlar allah izin verirse kızım olacak.ama biz hala isim bulamadık. Şöyle türkçe bir isim olsun, cok popüler bir isim olmasın var mı onerileriniz

Kızlar bebişimib hastane çantasını hazırladım bikaç eksik dışında.benimkini hazurlamadım daha.sizinkiler hazır mı?

Çok fena ama ya gün geçtkçe dahada ağırlaşıo ve canımı sıkıo neise birazcık daha katlanıcaz artık meleklerimiz için..

doktoruna söyle istersen gaviscon falan verir.ben kullanmak istemediğim için söylemiyorum ama çok çekilmez olursa mecbur kullanıcam çünkü dediğin gibi gitgide daha kötü oluyo

Kızlar sizin de ayaklarınız şişti mi. Ben bugun farkettim bi anda kocaman olmuş korktum valla. Normal mi bi anda bu kadar şişmesi

evet ben de en çok elbiselerimi eteklerimi kilotlu çorabımı bile özledimmmm

hamile külotlu çorabı satılıyo ben aldım.bi de salaş elbise aldım bikaç tane.hamile elbiseleri hem çok pahalı hem de bikaç ay için değmez.sonra napcaz onları.benim aldıklarım daha sonra da kullanabileceğim şeyler.doğumdan sonra en az bikaç ay gitmicek kilolar zaten.yaza kadar idare eder diye düşündüm.

Kızlar sizin de ayaklarınız şişti mi. Ben bugun farkettim bi anda kocaman olmuş korktum valla. Normal mi bi anda bu kadar şişmesi

normal canım.ama yüz el hepsi aşırı şişerse tansiyon yüksekliğinden oluo.ayaklarını yukarı kaldır uzan.yastık falan koy altına.geçerse tansiyondan değildir.uzun süre aşağı sallayınca da oluyo çünkü

Beni baharat ve bulgur mahvediyor. Onlardan uzak durunca iyiyim. Bir de çok sivi tüketip uzanincada afedersın agzina çıkıyor yediklerim ondan da yanma oluyor. Çok zor cidden yaaa..

Beni baharat ve bulgur mahvediyor. Onlardan uzak durunca iyiyim. Bir de çok sivi tüketip uzanincada afedersın agzina çıkıyor yediklerim ondan da yanma oluyor. Çok zor cidden yaaa..

valla benim 10 gündür hep oluyo.her gün aynı şeyi yemiyorum ki.baharat zaten yemiyorum.bebek tam midenin altında benim mideye baskı yaptığı için oluyo diye düşünüyorum.zaten normalde de gastrit reflü vardı bende.heralde ondan da fazla oluyo.hamilelikte neremizde sorun varsa hepsi ortaya çıkıoyomuş öyle diyolar

Eskisi kadar fazla hareket etmemek gerekiyor bebeğin suyu için. Ben bu 15 günde çok hareket etmişim bebeğimin suyu biraz azalmış.

Ne yapsin anneninde isi basindan askin.nekadar gec gelirse okadar cok kalir yaninda.tek zorlayan cati agrisi zaten.gece yatakta bile iskence cekiyorumm.ama sukurler olsun saglikli olsunlar herseye dayaniriz.

bnm ayak sismelerim 20-23.haftalar arasinda olmustu nedenini cozememistm. su an o sekil dgl ama bacaklarm baya kalinlasmis sismis. rahatsiz eden sislik degil ama nasil olmus bn de yeni fark ettm

benim gobusum boyle hizli hizli inip inip kalkiyo,acaba icerde neler oluyo kendi nefesimden degil,kendi kalp atisimdan da degil..ilginc

bnm ayak sismelerim 20-23.haftalar arasinda olmustu nedenini cozememistm. su an o sekil dgl ama bacaklarm baya kalinlasmis sismis. rahatsiz eden sislik degil ama nasil olmus bn de yeni fark ettm

ben de botlardan çizmelerden anladım 36 numara giyiyordum normalde.şimdi çoğu olmuyo ya da sıkıyo.inşallah kalıcı olmaz.zira çevremde bikaç kişi ayaklarının bi numara büyüdüğünü söylediler kalıcı olarak.

hadi yaa bn hic kalici diyen duymamistm, umarm oyle olmaz ama yazik cicilerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…