- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.441
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır okuyordum.kayit olup yazayım dedim. Sevgilerle
Kızlar bebişimib hastane çantasını hazırladım bikaç eksik dışında.benimkini hazurlamadım daha.sizinkiler hazır mı?
Çok fena ama ya gün geçtkçe dahada ağırlaşıo ve canımı sıkıoneise birazcık daha katlanıcaz artık meleklerimiz için..
evet ben de en çok elbiselerimi eteklerimi kilotlu çorabımı bile özledimmmm
Kızlar sizin de ayaklarınız şişti mi. Ben bugun farkettim bi anda kocaman olmuş korktum valla. Normal mi bi anda bu kadar şişmesi
Ya çok zamanım olmuyor cvp yazamam diye üye olmuyordum. Ama bazen baya sıkıntılarım oluyor.oyle herkese sora miyorsun. Burda sorabilirim sanirim:)hosgelmissin :) nedense hep boyle basliyor,ben de haftalarca okudum okudum sonra birden ya kaydolsana dedim kendi kendime
Beni baharat ve bulgur mahvediyor. Onlardan uzak durunca iyiyim. Bir de çok sivi tüketip uzanincada afedersın agzina çıkıyor yediklerim ondan da yanma oluyor. Çok zor cidden yaaa..valla hiçbişey gerçek anlamda iyi gelmiyo caanım ama bikaç yudum soğuk süt iç.ben çam sakızı çiğniyorum maden suyu da azaltıyo artık deneye deneye bulmak lazım neyin iyi geldiğini.ama yediklerinle hiçbi alakası yok onu söyliim.ne yesem oluyo çünkü
Beni baharat ve bulgur mahvediyor. Onlardan uzak durunca iyiyim. Bir de çok sivi tüketip uzanincada afedersın agzina çıkıyor yediklerim ondan da yanma oluyor. Çok zor cidden yaaa..
Canım benim suyum artms azcik mandalinadan arttı bence yedim çünkü sende ye:)
Ayyy bende olamam öle rahat nedir o ya herkese göğsünü aç :))
Amin canim insallah bol bol birbirimize dua edelim.gulerek hatirlayalim bu gunlerimiziInsallah canim.benim
Esime diorum bole bole die. Aralik ayi dogum ayi kasim bitti dio. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah
Ne yapsin anneninde isi basindan askin.nekadar gec gelirse okadar cok kalir yaninda.tek zorlayan cati agrisi zaten.gece yatakta bile iskence cekiyorumm.ama sukurler olsun saglikli olsunlar herseye dayaniriz.Yat canım tabi az kaldı. Ay cok kötü o çatı kemiği ağrısı benim de cok ağrıyo bi taneyle ben böyleysem seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin sağlıkla gelsinler inşallah canım.
Ben arada girip okuyorum da yazamıyorum. Dogum tatihin de belli olmuş annen de geliyo hadi bakalim
Benim de annem gelcek ama cok kalamayacağı için bebiş ne zaman gelir belli değil mi diye sorup duruyo. ne bilim keyfi ne zaman isterse sıpanın diyom
bnm ayak sismelerim 20-23.haftalar arasinda olmustu nedenini cozememistm. su an o sekil dgl ama bacaklarm baya kalinlasmis sismis. rahatsiz eden sislik degil ama nasil olmus bn de yeni fark ettmnormal canım.ama yüz el hepsi aşırı şişerse tansiyon yüksekliğinden oluo.ayaklarını yukarı kaldır uzan.yastık falan koy altına.geçerse tansiyondan değildir.uzun süre aşağı sallayınca da oluyo çünkü
özellıkle belırt mide diye
çok söyledım ama inşallah olmaz bana da. mide yanmam olmadı benım. maşallah de
görenlerde desin
bnm ayak sismelerim 20-23.haftalar arasinda olmustu nedenini cozememistm. su an o sekil dgl ama bacaklarm baya kalinlasmis sismis. rahatsiz eden sislik degil ama nasil olmus bn de yeni fark ettm
ben de botlardan çizmelerden anladım 36 numara giyiyordum normalde.şimdi çoğu olmuyo ya da sıkıyo.inşallah kalıcı olmaz.zira çevremde bikaç kişi ayaklarının bi numara büyüdüğünü söylediler kalıcı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?