2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum canım pentide var çorap elbise de var aynen pahalı almak istemedim bi kaç ay için 50 tl üstü hep. ben almadım bişi ya bir iki bol body aldım üstüme bi iki evde giycek bol bişi tamam. idare ediyorum öyle sık dışarı çıkan biri de değilim çalışıyo olsam alırdım mecbur

çalışınca mecbur alıyosun canım yaa evde olsam ben de bu kadar almazdım.ben 2 tane hamile taytı aldım.üstüne de bol tunikler.uzun yelek ve hırkalarım vardı zaten üstüne onları da giyebiliyorum.bikaç da elbise aldım idare edioz işte.ama her gün değişik giyinmeyi seven biri olarak kısıtlanmak çok kötü.neyse ki az kaldı.hemen rejime başlamak istiyorum.kilo çok kötü etkiliyo insanı.sağlık açısından da iyi değil.bakalım çocuk olunca da iradeli olabilecek miyim =)

Mrb kizlar napiyonuz bakiimm.benim kizda buyuk diye dr sezeryan diyor.26 aralilk gibi alcakmis normal istiyordum cok ama.sanirim nasip olmicak. Su an kilosu 3100. Simdi dogursan olurdu dedi dr.ama.daha bir ay var bu hizla giderse 4 kg i da asicak gibi.4.5 kg da normal dogum yapabilirsin ama cok normal olmaz dedi cok dikmem gerekir
Ustten dik daha iyi dedim.yani dedi o da..kismet bakalim.belki almaz kilo artik diye umut ediyorum

Banada tiny love marka donenceleri onerdiler, arastirinca yorumlarda da en cok ondan memnun kalindigini gordum. Bide bebegin gelisimine katkiyla ilgili odulleri varmis. Bi incele istersen.

Onlarin isiklilari cok pahali.fisher price aldim bende.sonradan gece lambasi olarakta kullaniliyor hem..tavana yildizlar ve ay cikiyor cok tatli.isiksiz donence almak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…