- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.461
aynenkızım senin bulantılar yetti zaten bi de yanma çıkmasın başına.ne çektin beSurrender =)
Benim de oldu bugün.midemden ağzıma kadar yandı hrr yerim resmen ki yemeüin üstünden çpk geçmişti.üstüne soda içip ,yürüyüş yapmıştımAyy kızlarr yaa mide yanmasından ölcem artık yaa boğazıma kadar yanıo ve kuscam artıkk midemi bulandırıo
hadi yaa bn hic kalici diyen duymamistm, umarm oyle olmaz ama yazik cicilerimize
biliyorum canım pentide var çorap elbise de var aynen pahalı almak istemedim bi kaç ay için 50 tl üstü hep. ben almadım bişi ya bir iki bol body aldım üstüme bi iki evde giycek bol bişi tamam. idare ediyorum öyle sık dışarı çıkan biri de değilim çalışıyo olsam alırdım mecburhamile külotlu çorabı satılıyo ben aldım.bi de salaş elbise aldım bikaç tane.hamile elbiseleri hem çok pahalı hem de bikaç ay için değmez.sonra napcaz onları.benim aldıklarım daha sonra da kullanabileceğim şeyler.doğumdan sonra en az bikaç ay gitmicek kilolar zaten.yaza kadar idare eder diye düşündüm.
Çoğu aldı ama ben ve bi kaç arkadaş hala kararsıx bi şekilde bakınıyoruz:):):)Bebek arabası aldınız mı?
2 hafta sonra geliyormuş bebek 20 günlükkenVallaha sormaa.haeca harca nereye kadar.nasil bi duygu acaba.tabi 40 ini cikarmadan donmez.bide yerini kaptirmayacak gibi birini getirmis.
Evet aynen onlar icin pekde onemi yok heralde 40 inin falan2 hafta sonra geliyormuş bebek 20 günlükken
Bende aynen öyleyimAyy kızlarr yaa mide yanmasından ölcem artık yaa boğazıma kadar yanıo ve kuscam artıkk midemi bulandırıo
biliyorum canım pentide var çorap elbise de var aynen pahalı almak istemedim bi kaç ay için 50 tl üstü hep. ben almadım bişi ya bir iki bol body aldım üstüme bi iki evde giycek bol bişi tamam. idare ediyorum öyle sık dışarı çıkan biri de değilim çalışıyo olsam alırdım mecbur
Ceylin nil dila ?Ya arkadaşlar allah izin verirse kızım olacak.ama biz hala isim bulamadık. Şöyle türkçe bir isim olsun, cok popüler bir isim olmasın var mı onerileriniz
Valla hic hos olmuyor :)aynen benımde helekı cuma gunu surunerek gelıyorum adetaaaa bıde 32 den sonrası nasıl olur bılmıyorumm
Aa doğum mu bekleniyor cnm iyisindir umarımKızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Fisher price mutlu dusler aldim.gitti.. daha dogrusu hediye dusunen birinden onu istedim :)Ben de bi karar veremedim dönenceye
Banada tiny love marka donenceleri onerdiler, arastirinca yorumlarda da en cok ondan memnun kalindigini gordum. Bide bebegin gelisimine katkiyla ilgili odulleri varmis. Bi incele istersen.
Kızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Kızlar bebişimib hastane çantasını hazırladım bikaç eksik dışında.benimkini hazurlamadım daha.sizinkiler hazır mı?
Ben giyiyorum hep yasakmı size anlamadımkieveeet ayağıma hafif topuklu botlarımı ayakkabılarımı da giymeyi özledim boy kısa zaten bnm 157 spor aykkbı giymekten skkıldım bücür gibi kalıuom kocişin yanında
Anladım canımm bende onlardan alıcaktım ama çok büyük oldukları için vazgeçtim hacışerifinkini almaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?