- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.481
Ben giyiyorum hep yasakmı size anlamadımki
Oy oy oyyyyy sen yazıncaben heyecanlandim. Tarihi ilk belli olan sen oldun canimmmmm saglicakla kucagni alirsin insallah sende bizde
Hep giyiyorum valla işten dolayı spor giyinmekten hoşlanmam spor hocasıyım ben o nedenle galibaTopuklu mu giyiyorsun hala? Rahatsiz eder
Kramp girer takilir dusersin diye sakincali iste
bende aldım. ☺ Kraft aldımBebek arabası aldınız mı?
Bende o tayfadanım :)Çoğu aldı ama ben ve bi kaç arkadaş hala kararsıx bi şekilde bakınıyoruz:):):)
Benim kuzenimede öyle demişlerdi o devlete gitti sonra tanıdık doktor vardı normal doğdu bebek 400 gram altıydı bilgin olsunMrb kizlar napiyonuz bakiimm.benim kizda buyuk diye dr sezeryan diyor.26 aralilk gibi alcakmisnormal istiyordum cok ama.sanirim nasip olmicak. Su an kilosu 3100. Simdi dogursan olurdu dedi dr.ama.daha bir ay var bu hizla giderse 4 kg i da asicak gibi.4.5 kg da normal dogum yapabilirsin ama cok normal olmaz dedi cok dikmem gerekir
Ustten dik daha iyi dedim.yani dedi o da..kismet bakalim.belki almaz kilo artik diye umut ediyorum
Bizim drda tanidik zaten sezeryana karsi guveniyorum o konuda. Hep normal yapcaz diye konusurduk.hatta ben derdim esimde bende uzunuz.4 u gecerse yapmam diye.su an normal gozukuyor kilosu diyordu. Sonra birden artmaya basladi. Dedgin.gbi ultrasonda fazla gozuktugu de oluyormus.iki hafta sonra yine bakalim dedi.belki durur kilo almasi diyorum bendeBenim kuzenimede öyle demişlerdi o devlete gitti sonra tanıdık doktor vardı normal doğdu bebek 400 gram altıydı bilgin olsun
attım canım
Bana da atsana canım o listeden
aynen beni anlatmışsın kursak kaynaması derler ya tam ondan oluo bende
Normal aslında ama sen yine de tansiyonuna baktırKızlar sizin de ayaklarınız şişti mi. Ben bugun farkettim bi anda kocaman olmuş korktum valla. Normal mi bi anda bu kadar şişmesi
Evet beni de o kısımlar düşündürüyor işte e sürekli yatak odasına tikili kalmak da istemiyorum daha şimdiden bunalimda gibiyim zaten neyseki halden anlayan insanlar belkide hemen geçerler gorumceme bakarlar yardıma ihtiyaçyok rahatsız oluyorum bakalım yaşayıp göreceğiz yazarim burdan yineİyi bari yardımcı oluyorlarmış. Ama kpederle lohusalık zor olur. Sürekli emziricen sütün akacak sütyen falan ince oluyor genelde rahatsız olur insan.
Kesinlikle sorabilirsin canımYa çok zamanım olmuyor cvp yazamam diye üye olmuyordum. Ama bazen baya sıkıntılarım oluyor.oyle herkese sora miyorsun. Burda sorabilirim sanirim:)
ben Zeynep koyacağım... Peygamber efendimizin koyduğu için... Babasının süsü kıymetlisi demekmiş... Babası istedi bu ismi...Ya arkadaşlar allah izin verirse kızım olacak.ama biz hala isim bulamadık. Şöyle türkçe bir isim olsun, cok popüler bir isim olmasın var mı onerileriniz
Benim de 2. den sonra büyüyüp 38,5 olmuştu umarım bunda da yarım numara büyük kalır ve 39 olurum. Çünkü buçuklu ayakkabı bulmak çok zor. 39 büyük oluyor 38 dar geliyorben de botlardan çizmelerden anladım 36 numara giyiyordum normalde.şimdi çoğu olmuyo ya da sıkıyo.inşallah kalıcı olmaz.zira çevremde bikaç kişi ayaklarının bi numara büyüdüğünü söylediler kalıcı olarak.
12 bisey degil yarisi dogumda gider zaten doktor cok ustune gelmis. Ben 20 aldim baska arkadaslar da var cok alanKızlar kaç kilo aldınız bugüne kadar ben 12 kilo aldım doktorum çok almışsın ne yaptın sen diyip moralimi bozdu üüfff nasıl gidecek sonra bu kilolar yaaa
Bende zeynep koymak istiyorumben Zeynep koyacağım... Peygamber efendimizin koyduğu için... Babasının süsü kıymetlisi demekmiş... Babası istedi bu ismi...
Zaten uyuyunca bile en fazla tas catlasin 2 saat sonra uyaniyosunBol bol uyuyunmuş muş.. ..ateş basmış ,nefes alamıyorum ,yanıma dönemiyorum hıh.....  :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?