2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuzenimede öyle demişlerdi o devlete gitti sonra tanıdık doktor vardı normal doğdu bebek 400 gram altıydı bilgin olsun

Benim kuzenimede öyle demişlerdi o devlete gitti sonra tanıdık doktor vardı normal doğdu bebek 400 gram altıydı bilgin olsun
Bizim drda tanidik zaten sezeryana karsi guveniyorum o konuda. Hep normal yapcaz diye konusurduk.hatta ben derdim esimde bende uzunuz.4 u gecerse yapmam diye.su an normal gozukuyor kilosu diyordu. Sonra birden artmaya basladi. Dedgin.gbi ultrasonda fazla gozuktugu de oluyormus.iki hafta sonra yine bakalim dedi.belki durur kilo almasi diyorum bende ama dr luk birsey olcagni dusunsem zaten gitmezdim ona.

İyi bari yardımcı oluyorlarmış. Ama kpederle lohusalık zor olur. Sürekli emziricen sütün akacak sütyen falan ince oluyor genelde rahatsız olur insan.
Evet beni de o kısımlar düşündürüyor işte e sürekli yatak odasına tikili kalmak da istemiyorum daha şimdiden bunalimda gibiyim zaten neyseki halden anlayan insanlar belkide hemen geçerler gorumceme bakarlar yardıma ihtiyaçyok rahatsız oluyorum bakalım yaşayıp göreceğiz yazarim burdan yine

Kızlar kaç kilo aldınız bugüne kadar ben 12 kilo aldım doktorum çok almışsın ne yaptın sen diyip moralimi bozdu üüfff nasıl gidecek sonra bu kilolar yaaa

Ya arkadaşlar allah izin verirse kızım olacak.ama biz hala isim bulamadık. Şöyle türkçe bir isim olsun, cok popüler bir isim olmasın var mı onerileriniz
ben Zeynep koyacağım... Peygamber efendimizin koyduğu için... Babasının süsü kıymetlisi demekmiş... Babası istedi bu ismi...

Benim de 2. den sonra büyüyüp 38,5 olmuştu umarım bunda da yarım numara büyük kalır ve 39 olurum. Çünkü buçuklu ayakkabı bulmak çok zor. 39 büyük oluyor 38 dar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…