2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizin gobeginiz göğüs altinizdan ne kadar aralıklı. Benim 4 parmak kadar altta gobegim. Acaba indimi assagi.görenler 15 güne dogurursun diyor.

bana da pek belirleyiciymis gbi gelmedi. hani karin sekillerimiz bile farkli ya..ama seninki belki asagi inmistir o da haftan ilerde die.. doktor soyler belki gidince hi

Kızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
canım girdin mi nst ye durum nasıl

Maşallah canım bebişine kaçıncı haftanızdasınız siz,4250 gr doğdu kuzenimin bebiş ama cok zor oldu dıo anlatmayaym gözün korkmasın dedi ama tahmin edebiliyorum :) inşallah sizin içinde hakkınızda hayırlısı olur

evet evde bi dünya kıyafetin olması ve giyememen de çok kötü bişi az kaldı sabrediyorum ben 9 kilo aldım 2 kilo daha Alsam onları vermem uzun sürmez diye düşünüyorum inşallah.

Cnm şukur şuan azaldı sancı serumlarla ciğer geliştiricide yapıldı

doktoruna söyle istersen gaviscon falan verir.ben kullanmak istemediğim için söylemiyorum ama çok çekilmez olursa mecbur kullanıcam çünkü dediğin gibi gitgide daha kötü oluyo
Aynenncnm ya dayanılmaz bi hal aldı yattm uyudum geçti şimdi acıkmışım bişi yiyim dedim daha iim,bende kullanmak istemiorm ilaç ya ama böle devam ederse alcm mecburen

Aynen bende canım iki saat uyudum uyandım yok uykum gelmiyor tv açtım seda sayanın evleneceksen gel programını izliyorum :)))))
hahaa ben de salona aldım battaniyemi tv açtım aynen seda sayanı açmıştım of şu günler bitse.. benimki şu an kıpırdıyo çok zaten sola yatıyoz bi o da sol yan tarafımdan tekmeliyo gel de uyu

Ne yapsin anneninde isi basindan askin.nekadar gec gelirse okadar cok kalir yaninda.tek zorlayan cati agrisi zaten.gece yatakta bile iskence cekiyorumm.ama sukurler olsun saglikli olsunlar herseye dayaniriz.
Aynen canım.
Valla arabaya binerken baldirimi elimle kaldırıyorum arabaya. Inerken de surüklenerek iniyorum resmen. Ama onlara değer. Sağlıklı olsunlar sağlikla gelsinler kavuşalım yeter.

Cnm şukur şuan azaldı sancı serumlarla ciğer geliştiricide yapıldı

geçmiş olsun canım

Aynenncnm ya dayanılmaz bi hal aldı yattm uyudum geçti şimdi acıkmışım bişi yiyim dedim daha iim,bende kullanmak istemiorm ilaç ya ama böle devam ederse alcm mecburen
inşallah ilaca gerek kalmaz cnm

üff 1,5 gibi uyudum şimdi tuvlte kalktm uyku yok çok uyumuşum cAnım 2 saatçikinsan kafayı yicek ya

al benden de o kadar 2de yattım 5te uyandım.bu süre zarfında 2 kere de tuvalete gittim.Bacağım ağrıo çok fena.benim yağmurlu havalarda genelde ağrır zaten.uykum kaçtı yatakta debeleniom

Ay öyle.. Kim demişse doğru demiş. Bende de mide sorunu var ve bu gebeliğim boyunca ciddi şekilde etkiliyor beni.
Neyse çoğu gitti azı kaldı şu Aralık ayını da bir ortalasak geri sayıma başlasaydik iyiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…