- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.501
Ust beden olculerine gore degisir bence, herkesin baskadir uyduruyolar inanmaKızlar sizin gobeginiz göğüs altinizdan ne kadar aralıklı. Benim 4 parmak kadar altta gobegim. Acaba indimi assagi.görenler 15 güne dogurursun diyor.
Kızlar sizin gobeginiz göğüs altinizdan ne kadar aralıklı. Benim 4 parmak kadar altta gobegim. Acaba indimi assagi.görenler 15 güne dogurursun diyor.
canım girdin mi nst ye durum nasılKızlar kolumda serum var tek tek yazamıyorum bugece hastanddeyim yarın bakıcaz artık sancım yok ama nst de çıkıyor gece 12 de yine nst gitcem bakalım artık
Maşallah canım bebişineMrb kizlar napiyonuz bakiimm.benim kizda buyuk diye dr sezeryan diyor.26 aralilk gibi alcakmisnormal istiyordum cok ama.sanirim nasip olmicak. Su an kilosu 3100. Simdi dogursan olurdu dedi dr.ama.daha bir ay var bu hizla giderse 4 kg i da asicak gibi.4.5 kg da normal dogum yapabilirsin ama cok normal olmaz dedi cok dikmem gerekir
Ustten dik daha iyi dedim.yani dedi o da..kismet bakalim.belki almaz kilo artik diye umut ediyorum
e bi süre sonra yürürken rahatsız ediyo bel ağrıyo zaten bilmem ne o yüzden şimdilik düz taban giyiyorumBen giyiyorum hep yasakmı size anlamadımki
evet evde bi dünya kıyafetin olması ve giyememen de çok kötü bişiçalışınca mecbur alıyosun canım yaa evde olsam ben de bu kadar almazdım.ben 2 tane hamile taytı aldım.üstüne de bol tunikler.uzun yelek ve hırkalarım vardı zaten üstüne onları da giyebiliyorum.bikaç da elbise aldım idare edioz işte.ama her gün değişik giyinmeyi seven biri olarak kısıtlanmak çok kötü.neyse ki az kaldı.hemen rejime başlamak istiyorum.kilo çok kötü etkiliyo insanı.sağlık açısından da iyi değil.bakalım çocuk olunca da iradeli olabilecek miyim =)
Cnm şukur şuan azaldı sancı serumlarla ciğer geliştiricide yapıldıcanım girdin mi nst ye durum nasıl
Maşallah canım bebişinekaçıncı haftanızdasınız siz,4250 gr doğdu kuzenimin bebiş ama cok zor oldu dıo anlatmayaym gözün korkmasın dedi ama tahmin edebiliyorum :) inşallah sizin içinde hakkınızda hayırlısı olur
Aynenncnm ya dayanılmaz bi hal aldı yattm uyudum geçti şimdi acıkmışım bişi yiyim dedim daha iim,bende kullanmak istemiorm ilaç ya ama böle devam ederse alcm mecburendoktoruna söyle istersen gaviscon falan verir.ben kullanmak istemediğim için söylemiyorum ama çok çekilmez olursa mecbur kullanıcam çünkü dediğin gibi gitgide daha kötü oluyo
Bnmde şişio artk cnm akşamları , normal sanırım ama yinede tansiyonunu kontrol altnda tut sen,tuzlu yemeKızlar sizin de ayaklarınız şişti mi. Ben bugun farkettim bi anda kocaman olmuş korktum valla. Normal mi bi anda bu kadar şişmesi
üff 1,5 gibi uyudum şimdi tuvlte kalktm uyku yok çok uyumuşum cAnım 2 saatçikinsan kafayı yicek ya
hahaaAynen bende canım iki saat uyudum uyandım yok uykum gelmiyor tv açtım seda sayanın evleneceksen gel programını izliyorum :)))))
Aynen canım.Ne yapsin anneninde isi basindan askin.nekadar gec gelirse okadar cok kalir yaninda.tek zorlayan cati agrisi zaten.gece yatakta bile iskence cekiyorumm.ama sukurler olsun saglikli olsunlar herseye dayaniriz.
Benimki simdilik normal dioBenimki bile belli bakalim senin ne olacak
Cnm şukur şuan azaldı sancı serumlarla ciğer geliştiricide yapıldı
inşallah ilaca gerek kalmaz cnmAynenncnm ya dayanılmaz bi hal aldı yattm uyudum geçti şimdi acıkmışım bişi yiyim dedim daha iim,bende kullanmak istemiorm ilaç ya ama böle devam ederse alcm mecburen
üff 1,5 gibi uyudum şimdi tuvlte kalktm uyku yok çok uyumuşum cAnım 2 saatçikinsan kafayı yicek ya
Ay öyle.. Kim demişse doğru demiş. Bende de mide sorunu var ve bu gebeliğim boyunca ciddi şekilde etkiliyor beni.valla benim 10 gündür hep oluyo.her gün aynı şeyi yemiyorum ki.baharat zaten yemiyorum.bebek tam midenin altında benim mideye baskı yaptığı için oluyo diye düşünüyorum.zaten normalde de gastrit reflü vardı bende.heralde ondan da fazla oluyo.hamilelikte neremizde sorun varsa hepsi ortaya çıkıoyomuş öyle diyolar
İnsallah vaktinde gelir bebişin...Cnm şukur şuan azaldı sancı serumlarla ciğer geliştiricide yapıldı
Benim de kapalı halaCanım benimki rahim ağzının yarısını kapatmış. Senin be durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?