- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.881
Valla hazirliklı ol gecen bi hastami boyle sabah gonderdim aksam doguma geldi dedio kadar erken mı
En çok korktugun son dk bana kazık atip başinı yukarı kaldırırsasenin ki böyle yapıyor ama 40 haftayıı geçermiş bi de ..abimin eşi de böyleydi 41+3 de zor doğdu
Bilmiyom ki dr.a verdim cok güzel sancilarin var bak tepecikler olmuş dediAyyy canım ne kadar heyecanlı yaaaakaç çıktı sancın nst de?
Sağlıcakla gelsin bebişler inşAllah yaaa.... Sancıların nasıl peki neren ağrıyor?
Yok adalatı magnezyumu bırak dedi artik tutmayacağız bebeği gelsin dedi.Ayy cok heyacanli, hayirlisi olsun insallah. Adalat kullanmaya devam ediyormusun peki?
Ayy çok gecmiş olsun çok fena yadun bas parmagimi blender dogradi dacok derin kesildi cok kanadi,cok da panik olduk. eslimi kullanamiyrm uyusuk.. dikis attirtmadm yapistirdi resmen kesigi doktor.. oyle iste
Bugün gelmediay ciddi misin ? geliyor mu bebiş cidden ?bizi habersiz bırakma
Canim çok gecmiş olsun inşallah biraz daha bekler. Beklemese de sıkintı yapma igneleri de vurunmuşn saglıkla gelirKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Canim belimden göbeğime göbeğimden şeyime kramplar oluyodu. Nstde bile zor yattım 15dk kıvrandım. Aksama dogru gecti sancim ama şuan aşağidan cok feci baskı var. Kafası kemiklere baski yapıyo alttan dedi.her an çikabilir yüruyüse başla çok ugraştık şu haftaya kadar durdurmak için dedi.Ayyy ne heycanli.sanci gelince nasil oluyo canimm
benim eşim aman kimse üzülmesin aman kimse kırılmasın der hep.. Ama ben tam tersi.. ben üzüleceğime onlar üzülsün derim hep.. kv kp umrumda değil.. cevaplarını da alacaklarını bildikleri için müdahale edemiyolar hayatıma.. ama içlerinden geçeni çok iyi biliyorum her zaman.. bugünlerde her gün arıyordu.. vicdanını rahatlatmak için arıyosun gelip te bi tencere yemek mi yaptın dedim. kem küm etti.. bi daha aradıklarında da açmadım..
önünde düğme ilikliyorum senin...
çok duygusuzlaştırdılar beni hak ediyolar napim
İyi canım sevindimEet cnm öleydi eminim fotosunu çekip eşime attım hatta neiseki düzeldi
Rabbim yardım etsinn hepimizee inşallahhh durduğu yere kadar durur ama üzme kendini hafta olarak da riskli dönemleri geçtik çok şükür:)Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Ayy kiyamamm vakti zamani gelince engelleyemiyosun.kilosu falan da iyidir insallah.bu haftadan sonrada solunum sıkıntısı cekmez zatenn.Allah hayirlisiyla gelmesini nasip etsinnValla hazirliklı ol gecen bi hastami boyle sabah gonderdim aksam doguma geldi dedi
En çok korktugun son dk bana kazık atip başinı yukarı kaldırırsaşuan tam şeyimdeymiş kafası kemiğime vuruyo
Bilmiyom ki dr.a verdim cok güzel sancilarin var bak tepecikler olmuş dedi
Yok adalatı magnezyumu bırak dedi artik tutmayacağız bebeği gelsin dedi.
Ayy çok gecmiş olsun çok fena ya
Bugün gelmedibakalım her an bekliyoz dedi dr.
Canim çok gecmiş olsun inşallah biraz daha bekler. Beklemese de sıkintı yapma igneleri de vurunmuşn saglıkla gelir
Canim belimden göbeğime göbeğimden şeyime kramplar oluyodu. Nstde bile zor yattım 15dk kıvrandım. Aksama dogru gecti sancim ama şuan aşağidan cok feci baskı var. Kafası kemiklere baski yapıyo alttan dedi.her an çikabilir yüruyüse başla çok ugraştık şu haftaya kadar durdurmak için dedi.abimin eşi de 30dan başladı haftalarca böyle çekti gitti geldi bebiş gelmedi 34 35 haftaya kadar da. hiç guvenmiyorum sıpam baştan beri yokluyor annesini
selam anneler, napıyonuz
kk sız ne sıkıcı hayat yahu
naptım ben? biberonları, emzıgı, süt pompasını falan kaynattım güzelce
hastane cantası hazırladım. benımkı kaldı bı tek
Almak gerek diye biliyorum calısamaz raporu 8 hafta kala izne ayrılmak istiyorsanKızlar ben 32. Haftaya giriyorum. 3 hafta rapor vermişti doktor. Rapor bitince zaten 32 dolmuş oluyor. Doğum iznine ayrılmak için rapora gerek var mı yada başka birşey yapmaya
Benim de baslamam lazım artık yeeaaa cok üşeniyorumBiz de bugun babasıyla beraber bebisin hastane çantasını hazırladık, ben English home dan aldığım hurca koydum hepsini, hastane çıkışını hurcun içinde bir torbaya koydum, belki hemşireler tek onu ister diye düşündüm. Benim eşyaları da yarin hazırlayacağız, bebisin hurcunu ona dahil ederiz...
Eşleri yanında kalacak olanlar, onlara da bi esofman-tsort almayi unutmayın
kendi annem bebek için ördugu aldığı eşyaları verdi, yıkadıM cogunu yarına ütü kaldı, sözde bugün boş günümdu, dinlenecekTim, ama nerde....
Kaybetmeyelim canimbak ben 28den beri erken doğum tehdidiyle duruyorum 5cm acilmam var az değil Rabbim nasip etsin kuzum valla herşey olur umut herzaman vardır:)
geleceklersede sağlıkla sıhatle gelsinler.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayyı nasip etsin.Benimde doktorum gelirse artık korkmuyorum gelirse durdurmam dedi.Daha bişey yok.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Çatı muayenesi oldunmu canım nasıldı.benim korku oValla hazirliklı ol gecen bi hastami boyle sabah gonderdim aksam doguma geldi dedi
En çok korktugun son dk bana kazık atip başinı yukarı kaldırırsaşuan tam şeyimdeymiş kafası kemiğime vuruyo
Bilmiyom ki dr.a verdim cok güzel sancilarin var bak tepecikler olmuş dedi
Yok adalatı magnezyumu bırak dedi artik tutmayacağız bebeği gelsin dedi.
Ayy çok gecmiş olsun çok fena ya
Bugün gelmedibakalım her an bekliyoz dedi dr.
Canim çok gecmiş olsun inşallah biraz daha bekler. Beklemese de sıkintı yapma igneleri de vurunmuşn saglıkla gelir
Canim belimden göbeğime göbeğimden şeyime kramplar oluyodu. Nstde bile zor yattım 15dk kıvrandım. Aksama dogru gecti sancim ama şuan aşağidan cok feci baskı var. Kafası kemiklere baski yapıyo alttan dedi.her an çikabilir yüruyüse başla çok ugraştık şu haftaya kadar durdurmak için dedi.abimin eşi de 30dan başladı haftalarca böyle çekti gitti geldi bebiş gelmedi 34 35 haftaya kadar da. hiç guvenmiyorum sıpam baştan beri yokluyor annesini
Evet..sız calısıyormusunuzzz
Amin canım inşAllah...
Valla şuana kadar doktor bişey demedi bende sormadım, normal mi yoksa sezeryan mı diye ama aksi bir durum olsa söylerdi heralde..Çok geçmiş olsun canım, endişeli olmanız çok çok normal o zaman...
Ama bu hafta son haftam.. Önümüzdeki hafta yıllık iznim vardı onu kullancam...
aynen öle canım saçmaladı resmen zaten kadın doktorlardan uzak duruorum bi gidelim dedik eşimle gaza geldikte :)
kendi doktorum melekmiş adam yaa :) makinasıda onunkinin yanında uzay çağıbide devlette yani :)
neise yarın kendi doktoruma gidicem :) valla ben gece sağ sol sırtüstü hepsini yatıom rahatsız oldukça değiştiriorum napiim ayy put gibi kalamam öle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?