2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar erken mı
Valla hazirliklı ol gecen bi hastami boyle sabah gonderdim aksam doguma geldi dedi
senin ki böyle yapıyor ama 40 haftayıı geçermiş bi de .. abimin eşi de böyleydi 41+3 de zor doğdu
En çok korktugun son dk bana kazık atip başinı yukarı kaldırırsa şuan tam şeyimdeymiş kafası kemiğime vuruyo
Ayyy canım ne kadar heyecanlı yaaaa kaç çıktı sancın nst de?
Sağlıcakla gelsin bebişler inşAllah yaaa.... Sancıların nasıl peki neren ağrıyor?
Bilmiyom ki dr.a verdim cok güzel sancilarin var bak tepecikler olmuş dedi
Ayy cok heyacanli, hayirlisi olsun insallah. Adalat kullanmaya devam ediyormusun peki?
Yok adalatı magnezyumu bırak dedi artik tutmayacağız bebeği gelsin dedi.
dun bas parmagimi blender dogradi da cok derin kesildi cok kanadi,cok da panik olduk. eslimi kullanamiyrm uyusuk.. dikis attirtmadm yapistirdi resmen kesigi doktor.. oyle iste
Ayy çok gecmiş olsun çok fena ya
ay ciddi misin ? geliyor mu bebiş cidden ?bizi habersiz bırakma
Bugün gelmedi bakalım her an bekliyoz dedi dr.
Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Canim çok gecmiş olsun inşallah biraz daha bekler. Beklemese de sıkintı yapma igneleri de vurunmuşn saglıkla gelir
Ayyy ne heycanli.sanci gelince nasil oluyo canimm
Canim belimden göbeğime göbeğimden şeyime kramplar oluyodu. Nstde bile zor yattım 15dk kıvrandım. Aksama dogru gecti sancim ama şuan aşağidan cok feci baskı var. Kafası kemiklere baski yapıyo alttan dedi.her an çikabilir yüruyüse başla çok ugraştık şu haftaya kadar durdurmak için dedi. abimin eşi de 30dan başladı haftalarca böyle çekti gitti geldi bebiş gelmedi 34 35 haftaya kadar da. hiç guvenmiyorum sıpam baştan beri yokluyor annesini

önünde düğme ilikliyorum senin...

Ayy kiyamamm vakti zamani gelince engelleyemiyosun.kilosu falan da iyidir insallah.bu haftadan sonrada solunum sıkıntısı cekmez zatenn.Allah hayirlisiyla gelmesini nasip etsinn

selam anneler, napıyonuz
kk sız ne sıkıcı hayat yahu

naptım ben? biberonları, emzıgı, süt pompasını falan kaynattım güzelce
hastane cantası hazırladım. benımkı kaldı bı tek

Biz de bugun babasıyla beraber bebisin hastane çantasını hazırladık, ben English home dan aldığım hurca koydum hepsini, hastane çıkışını hurcun içinde bir torbaya koydum, belki hemşireler tek onu ister diye düşündüm. Benim eşyaları da yarin hazırlayacağız, bebisin hurcunu ona dahil ederiz...
Eşleri yanında kalacak olanlar, onlara da bi esofman-tsort almayi unutmayın

kendi annem bebek için ördugu aldığı eşyaları verdi, yıkadıM cogunu yarına ütü kaldı, sözde bugün boş günümdu, dinlenecekTim, ama nerde....

Benim de baslamam lazım artık yeeaaa cok üşeniyorum

geleceklersede sağlıkla sıhatle gelsinler.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayyı nasip etsin.Benimde doktorum gelirse artık korkmuyorum gelirse durdurmam dedi.Daha bişey yok.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Çatı muayenesi oldunmu canım nasıldı.benim korku o

cimcim16 canım hayırlısı olsun inşzallah sağlıkla sıhatle gelsin bebişin.seninde sağlığın sıhatin yerinde olsun .bu haftalar korkulacak haftalar değil.Rabbim yardımcın olsun

Cati kontrolune takilmazsin umarim :) senelik iznimi dogumdan sonraya biraktim ben.su an cok fena isten sogudummmmm.ama evde de acaip bunaldim

Ben baska dr a gitmekten tirsarim.kendi dr um dedi baska bi dr a daha gorunun.gozden bisi kacmasin diye :) yine erkege gittik tabiki.ama devlete degil.onu tutturmak zor cnm.ay ne gerek var zararli ayni yonde yatmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…