- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.901
Cok gecmis olsun allah beterinden korusun ya, bizde dun konusuyoduk, bizim burda heryer yokus, ya karda dogurursak
Dr banada sola yat dedi de çok zorbirde sola yatınca bazı günler oğluşum vurmaktan sinirleniyor içerde sinir hastası olucak çocum be
hayırlısı olsunKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Insallah kolay olur hersey...Sag ol cnm amin.allah bidaha gostermesin.araba pert oldu biz icinden ciktik cok sukur. Yagmurda millet cilidiriyor trafikte.umarim yagmaz karevimize gelelim sonra olsunnn.bizim hastane de uzak eve ya.gerci ben aralik annesi olucam yagmaz herhalde bize denk gelmez ins.
Gece ve karanlık...uyumaya çalışıyorum fakat bebem hareketli...birden sanki esnedi gibi geldiya da tuhaf bir gaz patlama sesi mi idi ben saçmalıyor muyum ? Of herif hır hor uyuyooo
Dogru soyluyosun herseye para veriyoruz, ama cok yuksek fiyatlar, o fiyatlara makine alir 2-3 basit teknikle esinizin kardesi de halledebilir bu isi bence. Ben taaa nisanlanlandigimdan beri fotograflarimizi kardesime cektiriyorumselam arkadaşlar
doğum fotoğrafçısı düşünüyorum ilk aklıma gelen forumda sizlere sormak oldu. ankarada doğum yapcam. bir kaç kişinin adını aldım...fiyatlar kimilerinde çok pahalı nerdeyse bi doğum parası. esma dilruba tuna diye bir kadın fotoğrafçıyı duydum arkadaşalarımın hem doğumlarını çektirmişler. mesaj attım hemen dönüş yaptı. örnek fotoğraflarınıda gördüm beğendik eşimle. fiyatlarıda çok uygun. ya biz ödeyecez fiyatı yada eşimin kardeşi size doğum hediyesi ben ödeyeyim diyor. güzel bi düşünce bence... doğumdan önce hastaneye yatıştan itibaren doğumda ve anne-bebek kendine gelince çekim yapıyormuş. albüm yapıp veriyor. dvd ile de tüm fotoğrafları veriyor diğerleri gibi sayı ile vermiyomuş. bizim aklımıza yatıyor. sizin önereceğiniz başka kimse var mı acaba? doğum telaşında hiçbirimizin fotograf derdi ile uğraşmasını istemiyorum... resim çekilmeyi de seven bi aileyiz o yüzden bebeğimi kucağıma aldığım anların en güzel şekilde değerlendirilmesini istiyorum allahın izniyle.. size de tavsiye ederim. her seye para veriyoruz... ömürlük saklanacak anılara para vermekten kaçınmamalıyız bence. çocuğum büyüyünce o resimlere bakarken nasıl mutlu olacak kim bilir.. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kilosu normal dedi aşırı kilo istemiyoruz ilk bebeğin çünkü dedi kolay olsun.Ayy kiyamamm vakti zamani gelince engelleyemiyosun.kilosu falan da iyidir insallah.bu haftadan sonrada solunum sıkıntısı cekmez zatenn.Allah hayirlisiyla gelmesini nasip etsinn
Catı muaynesi yapmadı canım zaten usgde bakınca kafası tam aşağida çıktı çıkacak dedi gerek görmedi. Sancilar sıklaşinca gel dedi ama sancı ya azalıyo ya yerinde sayıyo artmadı bakalım.geleceklersede sağlıkla sıhatle gelsinler.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayyı nasip etsin.Benimde doktorum gelirse artık korkmuyorum gelirse durdurmam dedi.Daha bişey yok.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Çatı muayenesi oldunmu canım nasıldı.benim korku o
napıyon ki bu saatte git uyubu ocak annelerınde neden benden başka kimse bu saatlerde olmuyor burada
( çalışanlar hariç )
sen napıyon kı?Kilosu normal dedi aşırı kilo istemiyoruz ilk bebeğin çünkü dedi kolay olsun.
Sıkıntı yok gelsin dedi
Catı muaynesi yapmadı canım zaten usgde bakınca kafası tam aşağida çıktı çıkacak dedi gerek görmedi. Sancilar sıklaşinca gel dedi ama sancı ya azalıyo ya yerinde sayıyo artmadı bakalım.
napıyon ki bu saatte git uyu
Tuvalete şa'aptım uykum kaçtısen napıyon kı?
ben wampirim bilmiyor muydun
sırf bundan dolayı mı girdin yanıTuvalete şa'aptım uykum kaçtı
Biliyom biliyom vampir
Ayyy bnde çişe kalktm uykum ksçtı :))bu ocak annelerınde neden benden başka kimse bu saatlerde olmuyor burada
( çalışanlar hariç )
Bnm kendi doktorum devlette cnm ama özel bakıo aynı zmnda perinatolog olduğu için makinasıda çok ii..dahada gtmem ztn başka doktora ya..Ben baska dr a gitmekten tirsarim.kendi dr um dedi baska bi dr a daha gorunun.gozden bisi kacmasin diye :) yine erkege gittik tabiki.ama devlete degil.onu tutturmak zor cnm.ay ne gerek var zararli ayni yonde yatmakta
sen napıyon kı?
ben wampirim bilmiyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?