- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.841
aynen ya öyle süslü püslü terliklere gerek yok benceBende sıradan bişi aldım ...terlik olarak evde bolca vardı....doğumdan sonra gözüm terlik görmeyecektir
Haklısın canım bu hafta hazırlayayım ben deyapmalısın bence. 20 dk iş yaptım belım agrıdı.
bu saatten sonra zor iş yapmak
Canım benim dualarım seninle. İçini ferah tut inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunuKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Bide o güzelim terliğe çiş miş yaparım bana belli olmazaynen ya öyle süslü püslü terliklere gerek yok bence
Benimde normali kucuktur hep, hic korkma canim, en son doktor kendi olctu bugun 8-5 ti bi ara yinede problem etmedi. Tuzlu yedigim halde hep dusuktur benimde@Surrender @lollapolusa kızlarr ölçtüm şimdi tekrar 11/7 geldi normaldede düşüktür benim 10/6 falan çıkar ama 9/8 görünce bi an korktum neiseki daha iim şimdi saolun
yazik kadinlar dogum yapacaklar ama kaynana kayinbaba derdiyle ugrasiolar. aralik anneleri cok cekio valla bu konuda,nasil sinirleniyorum ya. esler de anlamiomus uyuzlar,ins bizde kimse yasamaz bu durumlari.. ne cikiosa bu kaynana kayinbaba tarafindan cikio dikkat ediyorum da.. sinirlendim ya
Canım hayırlısı olsun. İnşallah hem bebek hem senin için en sağlıklı şekilde ve zamanda olur doğumun...Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Ayyy ne heycanli.sanci gelince nasil oluyo canimmBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
di miBide o güzelim terliğe çiş miş yaparım bana belli olmaz
hepsini evire çevire dövesim gelio ya benimkiler de dahilyazik kadinlar dogum yapacaklar ama kaynana kayinbaba derdiyle ugrasiolar. aralik anneleri cok cekio valla bu konuda,nasil sinirleniyorum ya. esler de anlamiomus uyuzlar,ins bizde kimse yasamaz bu durumlari.. ne cikiosa bu kaynana kayinbaba tarafindan cikio dikkat ediyorum da.. sinirlendim ya
Canim allah tez zamanda güzel haberlerini duymamizi nasip etsin çok heyecanlandim ben hep daha var diye düşünüyorum ya bi de seninle aramızda 1 gün var ayyy çok heyecanlıKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Kız ben keçe aldımda kapı süsü yapacumdi mibi de yıkamak lazım hastaneden geldikten sonra o zaman da deforme olur
bende de o psikoloji var ya ... hatta kaynanama çocuk benden önce odaya geldiğinde benden gizli öperseniz bende duyarsam kıyamet kopar dedimKız ben keçe aldımda kapı süsü yapacumhastaneye de götürmeeecen ellerler mikrop kapar oğluşu evde bırakıp doğuma gitmeyi de başarabilirsem mikroplanmasın
Aaa gecmisolsun canim ya soka girdum.resmen..... allah saglicakla.kucagina versim insallah bebisiniKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
selam anneler, napıyonuz
kk sız ne sıkıcı hayat yahu
naptım ben? biberonları, emzıgı, süt pompasını falan kaynattım güzelce
hastane cantası hazırladım. benımkı kaldı bı tek
hastane cantası; 15 tane bez
agız mendili
emzık
biberon
süt pompası
3 çorap
4 tulum
3 eldiven
2 patik
3 zıbın
2 battanıye
1 yelek
3 penye bere
taşıma çantası
2 paket ıslak mendil
kundak
abartmak ıstemedım. fazla şeye gerek yok.
Vallaha bidaha duzelmeyecekmi acaba dedim korktum keske mail adreslerini falan alsaymisiz diye dusundum.benimde annem geldi cok sukur.yan gelip yatiyorum 13 gunum kaldiiiiisende eksikleri tamamlamissin ne guzell.bizimde mobilyalarimiz havalaniyor.havalaninca esyalarini yerlestirecez baska biseyimiz kalmadi
bebişler aşağı inio yavaştan benim de eskisi kadar şikayetim yok mide yanmalarım bile azaldıkaburga bende de vardı canım 2-3 haftadır ama azaldı şimdi
batıyodu resmen
Çok düşük deilde 10a 8 ne bileim normalmi bilemedim sol kolumu kaldıramıorum yaa
bende de o psikoloji var ya ... hatta kaynanama çocuk benden önce odaya geldiğinde benden gizli öperseniz bende duyarsam kıyamet kopar dedimyırtarım valla
Ay bende eşime ' kimseye haber vermeyelim eve geçince arayıp torununuz oldu dersin'diyorum.. kabul etmiyorkv uçak biletini doğumun 41. Haftasına aldı....bide annuşum gelicek bir haftaya ....bide kocişim var , ben kv gelmeden doğuruverim böylece tüm olası engeller biter gider
şimdiden altyapı çalışmalarım son hız devam ediğ kociş beni sinirlendirecek bir durumda derhal dur diycek
kv uçak biletini doğumun 41. Haftasına aldı....bide annuşum gelicek bir haftaya ....bide kocişim var , ben kv gelmeden doğuruverim böylece tüm olası engeller biter gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?