2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yazik kadinlar dogum yapacaklar ama kaynana kayinbaba derdiyle ugrasiolar. aralik anneleri cok cekio valla bu konuda,nasil sinirleniyorum ya. esler de anlamiomus uyuzlar,ins bizde kimse yasamaz bu durumlari.. ne cikiosa bu kaynana kayinbaba tarafindan cikio dikkat ediyorum da.. sinirlendim ya

@Surrender @lollapolusa kızlarr ölçtüm şimdi tekrar 11/7 geldi normaldede düşüktür benim 10/6 falan çıkar ama 9/8 görünce bi an korktum neiseki daha iim şimdi saolun
Benimde normali kucuktur hep, hic korkma canim, en son doktor kendi olctu bugun 8-5 ti bi ara yinede problem etmedi. Tuzlu yedigim halde hep dusuktur benimde

şimdiden altyapı çalışmalarım son hız devam ediğ kociş beni sinirlendirecek bir durumda derhal dur diycek

Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Canım hayırlısı olsun. İnşallah hem bebek hem senin için en sağlıklı şekilde ve zamanda olur doğumun...

hepsini evire çevire dövesim gelio ya benimkiler de dahil

Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Canim allah tez zamanda güzel haberlerini duymamizi nasip etsin çok heyecanlandim ben hep daha var diye düşünüyorum ya bi de seninle aramızda 1 gün var ayyy çok heyecanlı

Kız ben keçe aldımda kapı süsü yapacum hastaneye de götürmeeecen ellerler mikrop kapar oğluşu evde bırakıp doğuma gitmeyi de başarabilirsem mikroplanmasın
bende de o psikoloji var ya ... hatta kaynanama çocuk benden önce odaya geldiğinde benden gizli öperseniz bende duyarsam kıyamet kopar dedim yırtarım valla

Aaa gecmisolsun canim ya soka girdum.resmen..... allah saglicakla.kucagina versim insallah bebisini

selam anneler, napıyonuz
kk sız ne sıkıcı hayat yahu

naptım ben? biberonları, emzıgı, süt pompasını falan kaynattım güzelce
hastane cantası hazırladım. benımkı kaldı bı tek

ben de kaynatılcakları kaynattım.tüm çantaları hazırladım.hemen hemen herşey hazır çok şükür.bu arada bebeğin çantasını yeniledim.bi akrabamız hemşirelere çanta verilmiyo sadece zıbın takımları ve ıslak mendil veriliyo dedi.zaten ilaçlı suyla yıkayıp getiriolarmış hemen anneye.çanta sizde dursun bebek gelince herşeyi siz yapıyorsunuz dedi.yağlancaksa falan biz yağlıyomuşuz.o yüzden hemşirelere vermek için küçük bir poşet hazırladım.sadece bez,zıbın takımı ve ıslak mendil koydum içine.bebek çantası bende duracak.ekstra bir şey isterlerse veririm.kendime de küçük bi valiz yapmıştım.o da tamam zaten.acil bi durumda en son koyulacakları da küçük bi not kağıdına yazdım gözümün önüne astım çünkü o panikle unuturum ben.telefon şarj cüzdan falan gibi şeyler çünkü.

ohh süper canım gözünaydın.benim de annem he işimi yapıo ben anca işe gidip gelip yatıom :) biz de perdesini duvar rafını ve askısını taktık bebiş odasının.ufak tefek düzenlemeler yaptık.bi sürpriz yapıp da gelirse hazır olsun herşeyi dedik.valla ben de çok korktum bi daha haberleşemicez diye inşaallah bi daha böyle bişey olmaz

kaburga bende de vardı canım 2-3 haftadır ama azaldı şimdi
batıyodu resmen
bebişler aşağı inio yavaştan benim de eskisi kadar şikayetim yok mide yanmalarım bile azaldı
Çok düşük deilde 10a 8 ne bileim normalmi bilemedim sol kolumu kaldıramıorum yaa

benim de düşüktür tansiyonum 10 a 8 normal sayılıyo ama.benimki 8 5 çıktı bi kere sağlık ocağında.doktor tuzlu ayran içeceksin her gün dedi.yüksek olmasında düşüğe çare çok.çok limon tüketme canım limon çok düşürüo çünkü tansiyonu

bende de o psikoloji var ya ... hatta kaynanama çocuk benden önce odaya geldiğinde benden gizli öperseniz bende duyarsam kıyamet kopar dedim yırtarım valla
kv uçak biletini doğumun 41. Haftasına aldı....bide annuşum gelicek bir haftaya ....bide kocişim var , ben kv gelmeden doğuruverim böylece tüm olası engeller biter gider

kv uçak biletini doğumun 41. Haftasına aldı....bide annuşum gelicek bir haftaya ....bide kocişim var , ben kv gelmeden doğuruverim böylece tüm olası engeller biter gider
Ay bende eşime ' kimseye haber vermeyelim eve geçince arayıp torununuz oldu dersin'diyorum.. kabul etmiyor

şimdiden altyapı çalışmalarım son hız devam ediğ kociş beni sinirlendirecek bir durumda derhal dur diycek

allahtan bnm esim bu konuda cok anlayisli. yanina gelcek kisi annen olur,sen en rahat sizinkilerle olursun demisti.bnm deli erkek yegenim ocakta buraya gelcek ne old belirsiz kisilerle takilcak,istemedi ve onun erkek kuzeni biz daha yeni evliyken buraya gelmeyi planladgni soyledi agzinin payini aldi. yurtdisinda olunca boyle seyleri cok cekiosun,ayrica da bi artim o taraftan da kimse gelmicek canima minnet. her sey esinde bitio vallaha

kiz kv ler birbirni deli edip durii ya :) bnm ablam dogum yaptgnda kvsi ben bakcam dedi,annemi guvendirdi. meger kari g.tnu devirip yatmis dgr gun de degoluo gitmis. boyle de salak seyleri var yani. Allahmm boylelernxen etme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…