- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.861
Doktorla anlaşıp kocaları kandırmalıAy bende eşime ' kimseye haber vermeyelim eve geçince arayıp torununuz oldu dersin'diyorum.. kabul etmiyor
bizim üst komşunun kv si sabaha kadar çekirdek çıtlayıp meyve yemiş.. kız sinir küpü olmuştu..çok düşüncesizler yaaakiz kv ler birbirni deli edip durii ya :) bnm ablam dogum yaptgnda kvsi ben bakcam dedi,annemi guvendirdi. meger kari g.tnu devirip yatmis dgr gun de degoluo gitmis. boyle de salak seyleri var yani. Allahmm boylelernxen etme bizi
sürekli böyle şeyleri düşünür oldum son zamanlar .. bi bahane bulup kavga mı etsem napsamDoktorla anlaşıp kocaları kandırmalıherkesi olası tarihe hazırlık yapmaya inandırıp önceden sezaryana yatıvermeli a dost...ee anneyiz
su attigin ikonu aynen uygulican boylelernebizim üst komşunun kv si sabaha kadar çekirdek çıtlayıp meyve yemiş.. kız sinir küpü olmuştu..çok düşüncesizler yaaa
Kocişime güveniyorumallahtan bnm esim bu konuda cok anlayisli. yanina gelcek kisi annen olur,sen en rahat sizinkilerle olursun demisti.bnm deli erkek yegenim ocakta buraya gelcek ne old belirsiz kisilerle takilcak,istemedi ve onun erkek kuzeni biz daha yeni evliyken buraya gelmeyi planladgni soyledi agzinin payini aldi. yurtdisinda olunca boyle seyleri cok cekiosun,ayrica da bi artim o taraftan da kimse gelmicek canima minnet. her sey esinde bitio vallaha
sürekli böyle şeyleri düşünür oldum son zamanlar .. bi bahane bulup kavga mı etsem napsam
bi de lohusalık döneminde iyice batar söyledikleri.. çok seviyorum onları daha da çok bağlanırım onlaraee kimsede doğumdan sonra kv ile ilgili olumlu bişi demiyoki kardeşşşşşşiiiiimmm rüyalarıma bile giriyor
...
Kv ben yaza kadar kalacam diyorkan ter uyandım ...kociş kabus gördüm diip anlattım
bi de lohusalık döneminde iyice batar söyledikleri.. çok seviyorum onları daha da çok bağlanırım onlara
ben lafı söylerim ya umrumda değil.helede bebişimle ilgili bişe dediklerinde canavara dönüşebilirim
Evet kuzum ayniyiz yememize dikkat edelim yine suyuda eksik etmeyelimde dönsün evet o daha zor benim döndü tekrar döndü yanı bikere dönüşünde son hafta dönsün siknti değil:))Ayyy canım inşAllah döner senin minnoşta... Valla ben dönüp tekrar tersine olmasından korkuyorum bazen çok hareketli oluyor çünkü :)))
Canım tam 1 hafta önce 23.11.2015 te 2100 gramdı, boyunu tam hatırlamıyorum ama 45 cm olabilir... Kiloya çok takmıyorum bana da önce zayıf biraz demişti başka doktor ama illa ki hepsi aynı kiloda olacak değil, birazda genetik sanırım, ben 2500 kilo doğmuşum o yüzden yine iyi gidiyor benim bebiş :)))
Aşağı yukarı seninle aynı sayılırız o zaman...
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canim egitimler gercejten cok guzel oluyorEğer istanbuldaysan herkese açık eğitim bir daha olursa haber veririm
benim eşim aman kimse üzülmesin aman kimse kırılmasın der hep.. Ama ben tam tersi.. ben üzüleceğime onlar üzülsün derim hep.. kv kp umrumda değil.. cevaplarını da alacaklarını bildikleri için müdahale edemiyolar hayatıma.. ama içlerinden geçeni çok iyi biliyorum her zaman.. bugünlerde her gün arıyordu.. vicdanını rahatlatmak için arıyosun gelip te bi tencere yemek mi yaptın dedim. kem küm etti.. bi daha aradıklarında da açmadım..bana kimse bi laf edemio esim sayesinde,ztn esimden de cekiniyorlar. kotu bise yapamiolar sdce gicik edebiliolar iste.. siz soyleyip rahatliosunuzdur da bn bugune kdr cok sinirlendm ama tek kelime edemedm cnku esim halledio hahaha.. hem iyi hem kotu,bn onlara diyemedgm lafi esimle paylasiom yazik zavallima
Benimde mi ole olcak acaba alekta moviki bilmem ama benimde arkamdan böle diyecekler canim 28.haftadan 35e geldim maşallah rabbim gozyaslarimi geri cevirmedi nolcak bakalım canım:)))senin ki böyle yapıyor ama 40 haftayıı geçermiş bi de ..abimin eşi de böyleydi 41+3 de zor doğdu
canım sağlıklı sıhhatli zamanında gelir inşallahBenimde mi ole olcak acaba alekta moviki bilmem ama benimde arkamdan böle diyecekler canim 28.haftadan 35e geldim maşallah rabbim gozyaslarimi geri cevirmedi nolcak bakalım canım:)))
Canim hosgeldinnn hatirladin mi beni benimde aynı hafta bebeğin ters kilosu 2200 canım biraz zayıf ve kisayiz sonirim inş döner..bizde seni optukSelammmm guzel anneler
Varmi dogum yapan aramizda
Ay bende bayadir giremiyorum unutuldum belkide 35+2 olduk bugun cuma gunu kontrolümüzde 2700 du kilomuz sizlerin bu haftalarda kac ? Doktor uzun bi bebek olucak diyip duruyor masallah subhanallah
Nst de sancim cikmadi cuma gunu.Ama dun aksam ustunden beri tam gogus alti kaburgam kismi aciyor agriyor hafif poposunu dayamis paşa belkide ondan
Tansiyon hep 10/6 veya 11/7 cikiyor iyiymis ama her kahvaltidan sonra nabzim yukselip elim ayagim cekiliyor halsizlik oluyor bunlarda normalmis bacaklarima arada kramp giriyor magnezyuma devam balik hapi decavit troid ve gynoferon hala kullaniyorum
Yavrum dönmüş bas asagi ama birazcik başımız iriymis yapisal dedi doktor bu yuzden normalmi sezeryanmi henuz belli degil
Babamız izne gelicek insallah malum bu olaylar evimdende esimdende ayirdi beni napalim can sagligi olsun
Saglikla dogum yapalim kucagimiza alalim insallah yavrularimizi opuldunuz hepinizz
Amin canım benim inşallah cumlemizcanım sağlıklı sıhhatli zamanında gelir inşallah
Eet cnm öleydi eminim fotosunu çekip eşime attım hatta neiseki düzeldiBence bi daha ölç aynıysa ara tabiki. Yani 99-80 eminsin değil mi 80-99 olmasın
Kaybetmeyelim canimbak ben 28den beri erken doğum tehdidiyle duruyorum 5cm acilmam var az değil Rabbim nasip etsin kuzum valla herşey olur umut herzaman vardır:)Su olayı zor canim bizde ama bak seninki bi kere donmus demekki dönebilirler umudumuzu katmybetmeyelim :))
Tesekkur ederim tatlim ❤Eğer istanbuldaysan herkese açık eğitim bir daha olursa haber veririm
canım hiç strese girme hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alacaksın dualarımız seninleKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Canim bnm tansiyonum hep 90-60. Gebelikte olabiliyor. Yukselmesi sorun. Ayaklarini yukari kaldir, tuzlu ayran falan ic. Aniden kalkma yataktan bide.Kızlarrr tansiyonum düştü gbi hissettm bi ölçeim dedim 99-80 geldi doktorumu aramalımıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?