- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.921
Hayırlı vakitte sağlıkla hayırla gelsin inşallah :)Biz ciğer geliştirici iğnemizin ikinci dozunu da olduk. Sancım durdu ama bekliyoruz canım.
listeni beğendim not aldım... Teşekkürler... Bu listeye hastane çıkışı dahil mi hariç mi...hastane cantası; 15 tane bez
agız mendili
emzık
biberon
süt pompası
3 çorap
4 tulum
3 eldiven
2 patik
3 zıbın
2 battanıye
1 yelek
3 penye bere
taşıma çantası
2 paket ıslak mendil
kundak
abartmak ıstemedım. fazla şeye gerek yok.
Ayy İnşAllah canım yaaa, onu da ne zaman yapar bilmiyorum... Haftaya gidicem belki o zaman yapabilir çünkü izne ayrılıyorCati kontrolune takilmazsin umarim :) senelik iznimi dogumdan sonraya biraktim ben.su an cok fena isten sogudummmmm.ama evde de acaip bunaldim
Günaydın canım, valla başladı ama ben henüz hazır değilimGünaydın kızlarrrrr doğumlar basladı yavaş yavaş artık 36 olanlarda bebiş beklenir sancılar nst de ne durumda
Hangi alanda çalışıyosun canım? Ne kadar ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorsun.Ben süt izninin peşine ramazanda 1 aylık ücretsız ızın yapmayı düşünüyorum.Dediğin gibi emzirme politikası her yerde her işyerinde aynı olması lazım,özel de kamuda diye ayrım olmamalı ama biz özel sektör tatiller olsun,haklar olsun hep işverenin sağduyusuna bağlı kalıyoruz...Keşke bizde de olsa süt iznini birleştirme imkanı. Ben zaten ücretsiz izin alacağım süt izni kullanmayacağım. Birleştirip 3 ay daha maaş almayı tercih ederdim. Özeldeki süt iznide azmış. Niye farklı farklı uygulamalar oluyor ki annelik ve bebek hakları çalıştığın kuruma göre değişmesi hiç adil değil
aiyyy ben heycanladndım inanki,hadi hayırlısı bizimkilerde gelse keşke.Ama şimdi gelmesin izne ayrılıp işlerimizi halledınce gelsin hala hıc bıseyım hazır değil malesefBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
Bizde CASULA CADİLLAC AİR aldık,hep istediğimdi içime çok sindi,evde tur attırıyorum içine oyuncak oturtupBende yeni aldım. Bebe confort ın streety modelini bulamadım, kraft ın twist eco sunu aldım.
Hayırlsıyla gelsın canım,haberdar et bizi müsait zamanlarındaKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Günaydın canım, Ohh ohh kızına hazırlık için temizlik mi yoksa genel bişey mi? Bende izne ayrılınca yapıcam...Günaydınnnn kızlarrr :))
Evde ilk günüm ama erkenden uyandım kadın geldi temizlik varr :)) bgn kocişimde evde doktora gidiciiizz kızımızı görmeye :))
Cnm ben 10 gün önce girdim cok iyi bişi yok demişti bakalım cuma günü yine gidicem ama sancım çıkmaz diye düşünüyorum kasılmam falan yok hissetmiyorum yanı sadece kasıklarımda agrı var o kadar 60 olunca kasılma hissettin mi senGünaydın canım, valla başladı ama ben henüz hazır değilimGeçen hafta girmiştim nst ye normal 20'lerdeydi bi kere 60'ı vurdu sanırım tam kasıldığı andı... Ama doktorum bişey demedi normal sanırım :)) Sen girdin mi nst ye?
bu gidişle hepimiz birer birer aralık annesi olucakmışız gıbı gelıyor ama banaGunaydin kiizzlarr aralik gelmis hosgelmis vee tez gitsin ocak gelsin bebisler gelsinn ❤
Canım bebiş kasılıyor ya baskı yapıyordu o zaman oldu, hemşire geldi baktı çok güzel MaşAllah diyo birdeCnm ben 10 gün önce girdim cok iyi bişi yok demişti bakalım cuma günü yine gidicem ama sancım çıkmaz diye düşünüyorum kasılmam falan yok hissetmiyorum yanı sadece kasıklarımda agrı var o kadar 60 olunca kasılma hissettin mi sen
Üzülme cnm benimde bir geri bir ileri oluyorKızlar doktordayım kilosu yine az çıktı. 2 hafta önceki olması gereken kiloda şu anda. Benim durumumda olan var mı moralim çok bozuk kendimi zor tutuyorum aglamamak için
Benim baştan 2 hafta boşluk vardı yani adet tarihimle bebegin olduğu gün arasında 2 hafta var. Acaba bununla ilgisi olabilir miÜzülme cnm benimde bir geri bir ileri oluyor
Canim malesef aldığın raporları doğum sonrasına aktaramiyorsun çok araştırdım bende geçenlerde 1 günlük rapor aldım umarım o bi gün de aktarılır doğum sonrası çok önemli oluyor ama 5 günlük falan raporlar kesinlikle aktarilmiyor sen çok mu almayi düşünüyordunkızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????
Benim de regli tarihim gerçekte 27 Mart ama doktorlar her gittiğimde başka bişey söylediler hep küçük çıktı En son bi doktor 3 nisan kabul edelim bebek öyle görünüyor geç döllenme bu dedi o gün bugündür doktorlara 3 nisan diyorum o tarihe göre normal çıkıyor belki o öyle bi şeydirBenim baştan 2 hafta boşluk vardı yani adet tarihimle bebegin olduğu gün arasında 2 hafta var. Acaba bununla ilgisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?