2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

listeni beğendim not aldım... Teşekkürler... Bu listeye hastane çıkışı dahil mi hariç mi...

Günaydın güzel anneler... Ben kk yokluğun çoğu işimi hallettim... Eksikleri hallettim az çok... Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ertesi gün ütüledim... Dun kontrolümüz vardı kızımı gördüm kafası aşağıda ayakları göğsümün altında iki büklüm yazık yeri falanda dar yatıyordu... 2030 gram olmuş... 43cm boy... Haftamıza göre iyi gidiyoruz... Bi sıkıntı yok... Hastane odalarını gezdim... Büyük güzel ferah süsleme falan serbest sıkıntı yok... Kızımdan size ve bebişlere slm getirdim...

Cati kontrolune takilmazsin umarim :) senelik iznimi dogumdan sonraya biraktim ben.su an cok fena isten sogudummmmm.ama evde de acaip bunaldim
Ayy İnşAllah canım yaaa, onu da ne zaman yapar bilmiyorum... Haftaya gidicem belki o zaman yapabilir çünkü izne ayrılıyor
Bende doğumdan sonraya kullancam ama bu 4 günlük iznim geçen yıldan kullanmazsam yanacak Ocak ayında... hem daha erken ayrılmış olurum ohhh... Ama dediğin gibi evde bunaltıyor insanı, neyseki işlerim var baya onları hallederim bende yavaş yavaş.. :)

Günaydın kızlarrrrr doğumlar basladı yavaş yavaş artık 36 olanlarda bebiş beklenir sancılar nst de ne durumda
Günaydın canım, valla başladı ama ben henüz hazır değilim Geçen hafta girmiştim nst ye normal 20'lerdeydi bi kere 60'ı vurdu sanırım tam kasıldığı andı... Ama doktorum bişey demedi normal sanırım :)) Sen girdin mi nst ye?

Hangi alanda çalışıyosun canım? Ne kadar ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorsun.Ben süt izninin peşine ramazanda 1 aylık ücretsız ızın yapmayı düşünüyorum.Dediğin gibi emzirme politikası her yerde her işyerinde aynı olması lazım,özel de kamuda diye ayrım olmamalı ama biz özel sektör tatiller olsun,haklar olsun hep işverenin sağduyusuna bağlı kalıyoruz...

Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
aiyyy ben heycanladndım inanki,hadi hayırlısı bizimkilerde gelse keşke.Ama şimdi gelmesin izne ayrılıp işlerimizi halledınce gelsin hala hıc bıseyım hazır değil malesef 11 aralıkda işden ayrılacagım gunu beklıyorum yıkma utuleme çanta vs için.

Bende yeni aldım. Bebe confort ın streety modelini bulamadım, kraft ın twist eco sunu aldım.
Bizde CASULA CADİLLAC AİR aldık,hep istediğimdi içime çok sindi,evde tur attırıyorum içine oyuncak oturtup

Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Hayırlsıyla gelsın canım,haberdar et bizi müsait zamanlarında

Günaydınnnn kızlarrr :))
Evde ilk günüm ama erkenden uyandım kadın geldi temizlik varr :)) bgn kocişimde evde doktora gidiciiizz kızımızı görmeye :))
Günaydın canım, Ohh ohh kızına hazırlık için temizlik mi yoksa genel bişey mi? Bende izne ayrılınca yapıcam...
Hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsiniz

Cnm ben 10 gün önce girdim cok iyi bişi yok demişti bakalım cuma günü yine gidicem ama sancım çıkmaz diye düşünüyorum kasılmam falan yok hissetmiyorum yanı sadece kasıklarımda agrı var o kadar 60 olunca kasılma hissettin mi sen

Canım bebiş kasılıyor ya baskı yapıyordu o zaman oldu, hemşire geldi baktı çok güzel MaşAllah diyo birde Aradaki kasılmalara denk geldi yani.. Yoksa benimde sancım olmuyor.. Ama iki gündür bel ağrısı tutuyor

kızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????

Evet
Canim malesef aldığın raporları doğum sonrasına aktaramiyorsun çok araştırdım bende geçenlerde 1 günlük rapor aldım umarım o bi gün de aktarılır doğum sonrası çok önemli oluyor ama 5 günlük falan raporlar kesinlikle aktarilmiyor sen çok mu almayi düşünüyordun

Benim baştan 2 hafta boşluk vardı yani adet tarihimle bebegin olduğu gün arasında 2 hafta var. Acaba bununla ilgisi olabilir mi
Benim de regli tarihim gerçekte 27 Mart ama doktorlar her gittiğimde başka bişey söylediler hep küçük çıktı En son bi doktor 3 nisan kabul edelim bebek öyle görünüyor geç döllenme bu dedi o gün bugündür doktorlara 3 nisan diyorum o tarihe göre normal çıkıyor belki o öyle bi şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…