2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 32. haftada çalışabılır raporu aldıysan,çalıştıgın sure kadar doğum sonrasına aktarabılıyorsun.Fakat şunumu sormaya çalıştın? Bu raporu aldıktan sonra,normal rapor almak ısteyenler oluyormuş boyle bı hakkın yok.Çalışabılırlık raporunun yazıldıgı haftalarda (32.-37.) haftalarda herhangı bır rahatsızlıkdan dolayı rapor alamazsın.

senınle aynı gunumuz,3 nisan

Canım ben pentiden gecelik aldım siyah arıyordum sabahlığı başka firmadan aldım gerçi seksi bir şey aldım dizde ama iki farklı firmadan siyah aldım biri altlı üstlü biri elbise birde sezeryan olacaklar pijama alsın altlı üstlü daha çok işe yarıyormuş haberiniz olsun

Günaydın canım, Ohh ohh kızına hazırlık için temizlik mi yoksa genel bişey mi? Bende izne ayrılınca yapıcam...
Hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsiniz
Genel ev temizliği canımm..kuaför temizliğini yaptm haftasonu 2hafta snra bidaha giderm çıkmamış oluo ama bi cila yapar :))
Bu haftasonu baby shower var temizlensn snra onun hazırlıklarıyla uğraşırım :)
Ayy inşallahh herşey yolundadır..

günaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi

Hepimiz illa sorun yaşayacağız umarım kırıcı olmayız ve olmazlar

Canım ya başka bi doktora mi gitsen doktorun bana saçma geldi yanı kaç aydır erken doğum tehdit yaşayan biri olaraktan USG den nasıl anlams doğum yapacağını tamam rahim ağzına bakiyolar cm den yola cikiyolar ama çatı muayanesinde ki açıklığa bakmadan yorum yapması garip geldi şahsen ben 6 defa alttan muayane oldum açıklık nolmus diye
günaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi
Canım benimde ters hemide suyu az doktor dönmez dedi hatta senden ilerdeym ama kuzum umudum var son anda dönenler var Rabbim büyük bi tanidigin 1hafta önce dönmüş umudu kaybetme tasinmakda zorunda msn canım ya yorucu olur

cimcim16 alekta movik movik nasılsınız kızlar merak icindeyiz..alekta seni bıraktığına ve çatı muayanesi bile yapmadigina gore merak etme canım dogurmazsn beni kaç defa alttan muayane ettiler USG de gorulsede catina acilmana bakmak zorundalar için ferah olsun..çimcim canım mandalina havuç armut ye

Canim aktarmak icin fiilen calisiyor olmalisin eger rapor alirsan aktaramazsin

BEbendeeee gecen hafta ev aldik bi kac yaptirilcak sey var 2 hafta sonra tasiniyorum 37.haftada bakalim hayirlisi artik biraktim nasil olcaksa olcak annemler kayinvalidemler tasiycak artok evi

Günaydın. Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? Ve o muayeneden sonra bebeğin geliş tarihi daha bile erken oluyormuş. Bazı arkadaşlardan öyle dıydum doğru mu?

benımde ters ama yeni terse döndü.Dr umuz eğer baş yukarı donduyse tekrar başaşağı donebılır,şuan onemlı değil,son haftada onemlı dedi.Benimki sürekli her muayenede farklı,kıvış kıvış içimde.Biraz hareketli olmak lazım sanırım son haftalarda ve bebeği uyarmak gerek herkes bunu soyluyor.
http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/
Buradakı lınkı okumanı tavsıye ederım,Fil duruşu ve ters kopek duruşunu bende denıyeceğim.

Günaydın. Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? Ve o muayeneden sonra bebeğin geliş tarihi daha bile erken oluyormuş. Bazı arkadaşlardan öyle dıydum doğru mu?
Her dr un muayenesi aklı oluyor canım,30.haftalarda muayene olanlar var mesela benım dr um çatıyı 39. da bakıcaz dedi misal.

Vay anasını hep böyle biri olmak istedim valla ben her zaman aradığım halde her geldiğinde eşimle sorun yaşıyoruz her gittiğinde 1 hafta konuşmuyırum resmen kadını görmeye tahammülüm kalmadı birde çok kurnaz eşimi çok iyi tanıyor nereden vuracağını biliyor erkeklerde saf oluyor hemen yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…