- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.941
Canım 32. haftada çalışabılır raporu aldıysan,çalıştıgın sure kadar doğum sonrasına aktarabılıyorsun.Fakat şunumu sormaya çalıştın? Bu raporu aldıktan sonra,normal rapor almak ısteyenler oluyormuş boyle bı hakkın yok.Çalışabılırlık raporunun yazıldıgı haftalarda (32.-37.) haftalarda herhangı bır rahatsızlıkdan dolayı rapor alamazsın.kızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????
senınle aynı gunumuz,3 nisanBenim de regli tarihim gerçekte 27 Mart ama doktorlar her gittiğimde başka bişey söylediler hep küçük çıktı En son bi doktor 3 nisan kabul edelim bebek öyle görünüyor geç döllenme bu dedi o gün bugündür doktorlara 3 nisan diyorum o tarihe göre normal çıkıyor belki o öyle bi şeydir
Canım ben pentiden gecelik aldım siyah arıyordum sabahlığı başka firmadan aldım gerçi seksi bir şey aldım dizde ama iki farklı firmadan siyah aldım biri altlı üstlü biri elbise birde sezeryan olacaklar pijama alsın altlı üstlü daha çok işe yarıyormuş haberiniz olsunay ben de anlamıyorum loğusa olanlar 150 tl civarı
çoğu da bişeye benxemiyo
terlik olarak ben de bambnin iki bantlı çiçekli terliği vardı.onu götürücem hastaneye
hem yıkarım gelince hijyenik olur
evde giymek için de pentiden ev ayakkabısı almıştım yumuşacık :)
Genel ev temizliği canımm..kuaför temizliğini yaptm haftasonu 2hafta snra bidaha giderm çıkmamış oluo ama bi cila yapar :))Günaydın canım, Ohh ohh kızına hazırlık için temizlik mi yoksa genel bişey mi? Bende izne ayrılınca yapıcam...
Hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsiniz
Valla bu ocak annelerinin bebişleri ocağı beklemicek gbi görünüo canım aralıkta gelcek çoğu sanırım :))Gunaydin kiizzlarr aralik gelmis hosgelmis vee tez gitsin ocak gelsin bebisler gelsinn ❤
Geçmiş olsun canım dualarım seninle Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Benim arkadaşım 39 da döndü öyle kesin konuşan insanlara gıcık oluyorum bengünaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi
beklicez bakalım son haftaya kadar döner diye dönmezse 39 da Sezeryanla alır dr muhtemelenBenim arkadaşım 39 da döndü öyle kesin konuşan insanlara gıcık oluyorum ben
Hepimiz illa sorun yaşayacağız umarım kırıcı olmayız ve olmazlaryazik kadinlar dogum yapacaklar ama kaynana kayinbaba derdiyle ugrasiolar. aralik anneleri cok cekio valla bu konuda,nasil sinirleniyorum ya. esler de anlamiomus uyuzlar,ins bizde kimse yasamaz bu durumlari.. ne cikiosa bu kaynana kayinbaba tarafindan cikio dikkat ediyorum da.. sinirlendim ya
Canım ya başka bi doktora mi gitsen doktorun bana saçma geldi yanı kaç aydır erken doğum tehdit yaşayan biri olaraktan USG den nasıl anlams doğum yapacağını tamam rahim ağzına bakiyolar cm den yola cikiyolar ama çatı muayanesinde ki açıklığa bakmadan yorum yapması garip geldi şahsen ben 6 defa alttan muayane oldum açıklık nolmus diyeKilosu normal dedi aşırı kilo istemiyoruz ilk bebeğin çünkü dedi kolay olsun.
Sıkıntı yok gelsin dedi
Catı muaynesi yapmadı canım zaten usgde bakınca kafası tam aşağida çıktı çıkacak dedi gerek görmedi. Sancilar sıklaşinca gel dedi ama sancı ya azalıyo ya yerinde sayıyo artmadı bakalım.
napıyon ki bu saatte git uyu
Canım benimde ters hemide suyu az doktor dönmez dedi hatta senden ilerdeym ama kuzum umudum var son anda dönenler var Rabbim büyük bi tanidigin 1hafta önce dönmüş umudu kaybetme tasinmakda zorunda msn canım ya yorucu olurgünaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi
Canim aktarmak icin fiilen calisiyor olmalisin eger rapor alirsan aktaramazsinkızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????
BEbendeeee gecen hafta ev aldik bi kac yaptirilcak sey var 2 hafta sonra tasiniyorum 37.haftada bakalim hayirlisi artik biraktim nasil olcaksa olcak annemler kayinvalidemler tasiycak artok evigünaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi
Medipol mega ya gidiyorum bağcılarda bizim eve biraz ters ama büyük hastane annemlere yakın o avantajlı o yüzden wğitimi çok beğendim vallaSen hangi hastaneye gidiyorsun canim egitimler gercejten cok guzel oluyor
benımde ters ama yeni terse döndü.Dr umuz eğer baş yukarı donduyse tekrar başaşağı donebılır,şuan onemlı değil,son haftada onemlı dedi.Benimki sürekli her muayenede farklı,kıvış kıvış içimde.Biraz hareketli olmak lazım sanırım son haftalarda ve bebeği uyarmak gerek herkes bunu soyluyor.günaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi
Her dr un muayenesi aklı oluyor canım,30.haftalarda muayene olanlar var mesela benım dr um çatıyı 39. da bakıcaz dedi misal.Günaydın. Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? Ve o muayeneden sonra bebeğin geliş tarihi daha bile erken oluyormuş. Bazı arkadaşlardan öyle dıydum doğru mu?
Vay anasını hep böyle biri olmak istedim vallabenim eşim aman kimse üzülmesin aman kimse kırılmasın der hep.. Ama ben tam tersi.. ben üzüleceğime onlar üzülsün derim hep.. kv kp umrumda değil.. cevaplarını da alacaklarını bildikleri için müdahale edemiyolar hayatıma.. ama içlerinden geçeni çok iyi biliyorum her zaman.. bugünlerde her gün arıyordu.. vicdanını rahatlatmak için arıyosun gelip te bi tencere yemek mi yaptın dedim. kem küm etti.. bi daha aradıklarında da açmadım..
38. Haftada yapılacak benim yok o basit elle bir muayene ablama yaptıklarında oradaydımGünaydın. Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? Ve o muayeneden sonra bebeğin geliş tarihi daha bile erken oluyormuş. Bazı arkadaşlardan öyle dıydum doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?