2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 5 haftayıda almayı düşünüyordum .yaa bu şekilde kullanan o kadar çok kişi varki biraz idarenin insiyatifi diyorlar(

canım alanla çok karşılaştım ama yinede bende olmuyormuş(

Sezeryanda gecelik daha kullanışlı olmaz mı? Dikiş olacak sonuçta?

Her dr un muayenesi aklı oluyor canım,30.haftalarda muayene olanlar var mesela benım dr um çatıyı 39. da bakıcaz dedi misal.
38. Haftada yapılacak benim yok o basit elle bir muayene ablama yaptıklarında oradaydım

Ben de 10 gün sonra gidicem doktora. O zaman 34-35. Haftam olmuş oluyor. Normaldir herhalde doktoruma güvenmelerin başka çarem yok

Ooo sen baya yoğunsun... Canım kız bebişlere hamileyken cidden tüylerde bi azalma oluyor, benim 2 haftada değil 4 hafta da yeni yeni başlıyor doğumdan sonra da böyle olsa keşke
İnşAllah İnşAllh canım..

ev aldık canım bebekten önce içine girmemiz gerekiyo o yüzden mecburuz.inş son anda bnmki de döner yan duruyo şu an o benim için de zor baş aşağı pozisyon daha rahat olurmuş öyle diyolar

Ben de öyle yaptım canım.normalde de giyilecej fibi benimkiler de 3 gecelik bi pijama götürücem sanırım.daha çantamı hazırlamadım

BEbendeeee gecen hafta ev aldik bi kac yaptirilcak sey var 2 hafta sonra tasiniyorum 37.haftada bakalim hayirlisi artik biraktim nasil olcaksa olcak annemler kayinvalidemler tasiycak artok evi
aynen canım biz de ev aldık o yüzden taşınıyoruz. zaten nakliyeciler taşıyo biz de ucundan yardım ederiz yerleşmesi de yavaş yavaş olur gider ya

vlla ben çok hareketliyim evde iş yapıyorum hep taşıncam diye, dışarı bakkala markete yürüyorum sırf hareket etmk için umarım faydası olur

Canim kastettigin sey 32. Haftada calisabilir raporu alip, arkasindan baska rapor almaksa, oyle bisey olmuyor. Hangi rapor olursa olsun onu dogum izninden duserler. Bende memurum, mevzuatta cok net bu konu. 16 hft dogum iznin bittikten sonra rapor alabilirsin.

kızlar yaa dişim kırıldı napıcam bilmiyorum batıp duruyo dilime. zaten normalde dişçiden çok korkarım elim ayağım titrer. şimdi bu halimle kesin doğururum ben o koltukta. napıcam bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi offffffff

İdare doğruyu yapıyor, çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın tüm raporlar doğum izninden düşer. Ancak yıllık izin kullanılabiliyor, öğretmen olduğumuz için yıllık iznimiz yok malesef...

Ya canım git doktora en azından kırık yeri torpuler diline de batıp durmaz, korkmani gerektirecek bir durum yok, torpulemek dışında başka bi işlem yaptırma bence, doğurduktan sonra gereken yapilir iyi bir d işçiye git ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…