2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

burdada hiç dişçiye gitmedimki bilmiyorum benim hep yalovadaydı dişçim oraya gidiyorum çorludan. korkudan heryere gidemem. ama bu halde gidemiceğime göre mecbur çorluda biyere gitmem lazım. şimdiden çok gerildim mideme ağrı girdi

ev aldık canım bebekten önce içine girmemiz gerekiyo o yüzden mecburuz.inş son anda bnmki de döner yan duruyo şu an o benim için de zor baş aşağı pozisyon daha rahat olurmuş öyle diyolar
Hayırlı olsun canım güle güle oturun evet doktor bana dedi canım ondan zorlaniyosun dedi hareketlerini de ck hissetmzsin dedi

Her dr un muayenesi aklı oluyor canım,30.haftalarda muayene olanlar var mesela benım dr um çatıyı 39. da bakıcaz dedi misal.
Canım şöle oluyo diye biliyorum mesala ultrasyonda bakiyolar rahim ağzın kısaldı ve doğumdan suoheleniyosa bakiyo hemen ama hamileliğin sknti deglse son anda bakiyo yanı o senin yapina bağlı sanrm bana çok erken baktı bikac ayrı doktor ama benim acilmam vardı ultrasyonda rahim agzm kisalmisti

Ben hep yaziodum buraya canım valla bikac arkadasta vardı karanfil koyuyoz parol atioz fln Ole gecirdikdik gitmedim bende doğumdan sonra gideriz dayanırız artk dedik doktorda dedi gerçi benim alerjm var penisiline ama dayanabiliosn dayan istiyorsan az kaldi

Canım doktor bana dediki bise yapma sordum bende kordonu dolayabilirsin dedi ama sen bilrsn yinede ben emekleyerek gezmistim AA donmems dedim:)doktorda dedi Ole biseler yapma zaten olsa ben sana solerdim

canım 32.haftadan sonra eğer çalışabilir raporu aldıysan diğer normal raporları kullanamıyorsun yani işte bel ağrısı tarzı rapor alırsan kullanamıyorsun

Ooo sen baya yoğunsun... Canım kız bebişlere hamileyken cidden tüylerde bi azalma oluyor, benim 2 haftada değil 4 hafta da yeni yeni başlıyor doğumdan sonra da böyle olsa keşke
İnşAllah İnşAllh canım..
Ayyy bilmiorumm ondanmı canımm bnm azdı ztn ama şimdi dahada azaldı orayı göremiorum ztn artık ama bacaklarımda tek tük var bildiğin ya tüysüzüm :))

canım ben 5 haftayıda almayı düşünüyordum .yaa bu şekilde kullanan o kadar çok kişi varki biraz idarenin insiyatifi diyorlar(
canım idare insiyatifi deil de bazılarının tam bilgisi olmuo o yüzden bu karısıklık,yönetmelikte şöyle diyor fiilen çalıştığı süreleri doğum sonrasına aktarabilir,rapor aldıgında da fiilen çalışmamış sayıluosun o yüzden aktaramıosun yani rapor alamıyorsun o 5 haftalık sürede hiçbir şekilde malesef

Gunaydin annecikler :)
Sonunda kapi susumuze karar verip yapabildim ama daha yapacak magnetler vaarr zaman azaldikca yetişmicek gibi geliyoo
Nasil olmus

Gunaydin annecikler :)
Sonunda kapi susumuze karar verip yapabildim ama daha yapacak magnetler vaarr zaman azaldikca yetişmicek gibi geliyoo
Nasil olmus
Ayyy senin prensesinin adıda mı Eylül olucakk :)) 2Eylül oldu grupta :))
Çok güzel olmuşşş çok beğendimmm :)
Bizim kapı süsümüzde bu :))

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 145

sen de haklısın ama o panikle yapamazlar ya benim eşim doğuma giremem fena olurum diyor. orda hemşirelerin de eline makineyi tutturmak istemiyoruym. esma dilruba tuna 300 tl albümsüz fiyat verdi. sıkça da son durumu mesajlaşıyoruz. ilgileniyor bizimle. tüm dijitalleri verecek ben de dilediğim gibi albüm yapıcam. inanın o kadar masrafın içinde gözümde büyümedi 300 tl değer yani.. sayfası da bu bence bi bakın çektiklerine ....

merve tiritoğlu var ona ulaşmak ne mümkün.

diğer kızlar figen ve burcuyu söylemişler fotoğrafçı olarak.. hepsini araştırdım.

figen in çekimlerini beğenmedim. burcu nun da çekimlerini beğenmedim hem de çok pahalı. ayrıca burcu çok havalı dediler. müşterisini kaybetme gibi korkusu olmadığı için elinde tutma çabası da olmuyor. her konuda çok titizlenen detaycı bi arkadaşım onunla sözleşme yapmıştı. ilgisizliği ve havası yüzünden sözleşmeyi iptal etmiş. esma dilruba tuna ya çektirmişler. çok da memnunlar hala görüşüp bebeğin fotoğraflarını çektiriyolarmış. aile fotoğrafçıları oldu yani kadın... ben de bebeğim ilk 1 ay içinde iken allah nasip ederse sağlığımız yerinde olursa yenidoğan fotoğrafı çektircem evde. süslü püslü cicişlerimizle. çok hevesliyim bu konuda..ah bir an önce kucağıma alsam da... gerisi kolay :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Merve Tiritoğlu ile anlaştım. Akşam 19:00 - 21:00 saatleri arasında arıyorsun. Hemen cevap verdi telefona. O da hamilelik fotolarını 200'e, hastane fotoğraflarını 400'e, doğum sonrası ev veya stüdyo çekimlerini 300'e yapıyor. Bütün fotoları flash diskte veriyormuş. Albüm yapmasını istiyorsan 250 tl 1 albüm, 350 tl 4 albüm. Fotoları kendin seçersen 3 haftaya, eğer o seçerse 2 aya teslim ediyor albümü.

Son düzenleyen: Moderatör:
@cimcim16 @sevgidelisiyim bizi habersiz bırakmayın kızlarrr..
alekta movik movik sen nasılsın canım?@pinkperest nerelerdesnn?
Sancım var ama artmadı evdeyim arada çıkıp yürüyom bakalım nolcek
rahim kanalim kısa canim bi kez tam kapandi onun dışında hep kısalıyor. Başka doktora da gittim gitmem mi onceki aylar 3 dr.a daha gittim onlarin bana dediği direkt git ayağını uzat doguma kadar kalkma. Bu yine dinlen dikkat et dedi ilaclarla durdurdu. 28 haftadan beri nstde sancı çıktı canım. Dün gittigimde cok fazla sancı göründü artık durdurmicaz yürüyüşe başla sancılar sıklasınca gel dedi. Usgde iki dr da bikini bölgeme kadar indirdi aleti bayaa aşağıda dediler alttan bakmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…