- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.981
ellerine saglık canım cok muntazam olmuş,bende herseyımı kendım yapıyorum :)Gunaydin annecikler :)
Sonunda kapi susumuze karar verip yapabildim ama daha yapacak magnetler vaarr zaman azaldikca yetişmicek gibi geliyoo
Nasil olmus
burdada hiç dişçiye gitmedimki bilmiyorum benim hep yalovadaydı dişçim oraya gidiyorum çorludan. korkudan heryere gidemem. ama bu halde gidemiceğime göre mecbur çorluda biyere gitmem lazım. şimdiden çok gerildim mideme ağrı girdi..
Ya canım git doktora en azından kırık yeri torpuler diline de batıp durmaz, korkmani gerektirecek bir durum yok, torpulemek dışında başka bi işlem yaptırma bence, doğurduktan sonra gereken yapilir iyi bir d işçiye git ama
Hayırlı olsun canım güle güle oturun evet doktor bana dedi canım ondan zorlaniyosun dedi hareketlerini de ck hissetmzsin dediev aldık canım bebekten önce içine girmemiz gerekiyo o yüzden mecburuz.inş son anda bnmki de döner yan duruyo şu an o benim için de zor baş aşağı pozisyon daha rahat olurmuş öyle diyolar
Canım şöle oluyo diye biliyorum mesala ultrasyonda bakiyolar rahim ağzın kısaldı ve doğumdan suoheleniyosa bakiyo hemen ama hamileliğin sknti deglse son anda bakiyo yanı o senin yapina bağlı sanrm bana çok erken baktı bikac ayrı doktor ama benim acilmam vardı ultrasyonda rahim agzm kisalmistiHer dr un muayenesi aklı oluyor canım,30.haftalarda muayene olanlar var mesela benım dr um çatıyı 39. da bakıcaz dedi misal.
Ben hep yaziodum buraya canım valla bikac arkadasta vardı karanfil koyuyoz parol atioz fln Ole gecirdikdik gitmedim bende doğumdan sonra gideriz dayanırız artk dedik doktorda dedi gerçi benim alerjm var penisiline ama dayanabiliosn dayan istiyorsan az kaldiburdada hiç dişçiye gitmedimki bilmiyorum benim hep yalovadaydı dişçim oraya gidiyorum çorludan. korkudan heryere gidemem. ama bu halde gidemiceğime göre mecbur çorluda biyere gitmem lazım. şimdiden çok gerildim mideme ağrı girdi
Uyuyozbu ocak annelerınde neden benden başka kimse bu saatlerde olmuyor burada
( çalışanlar hariç )
Canım doktor bana dediki bise yapma sordum bende kordonu dolayabilirsin dedi ama sen bilrsn yinede ben emekleyerek gezmistim AA donmems dedim:)doktorda dedi Ole biseler yapma zaten olsa ben sana solerdimbenımde ters ama yeni terse döndü.Dr umuz eğer baş yukarı donduyse tekrar başaşağı donebılır,şuan onemlı değil,son haftada onemlı dedi.Benimki sürekli her muayenede farklı,kıvış kıvış içimde.Biraz hareketli olmak lazım sanırım son haftalarda ve bebeği uyarmak gerek herkes bunu soyluyor.
http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/
Buradakı lınkı okumanı tavsıye ederım,Fil duruşu ve ters kopek duruşunu bende denıyeceğim.
Maşallah çok guzellll canımGunaydin annecikler :)
Sonunda kapi susumuze karar verip yapabildim ama daha yapacak magnetler vaarr zaman azaldikca yetişmicek gibi geliyoo
Nasil olmus
Ben de korkmıyor değilim hiçbirşeyim hazır değil aksilik olmazsa 2 ocakta gelecek insallahbu gidişle hepimiz birer birer aralık annesi olucakmışız gıbı gelıyor ama bana
Cok begendim ben de biz daha başlamadık bile kapı süsüne bakalım ne olacakGunaydin annecikler :)
Nasil olmus
kızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????
Ayyy bilmiorumm ondanmı canımm bnm azdı ztn ama şimdi dahada azaldı orayı göremiorum ztn artık ama bacaklarımda tek tük var bildiğin ya tüysüzüm :))Ooo sen baya yoğunsun... Canım kız bebişlere hamileyken cidden tüylerde bi azalma oluyor, benim 2 haftada değil 4 hafta da yeni yeni başlıyor doğumdan sonra da böyle olsa keşke
İnşAllah İnşAllh canım..
canım idare insiyatifi deil de bazılarının tam bilgisi olmuo o yüzden bu karısıklık,yönetmelikte şöyle diyor fiilen çalıştığı süreleri doğum sonrasına aktarabilir,rapor aldıgında da fiilen çalışmamış sayıluosun o yüzden aktaramıosun yani rapor alamıyorsun o 5 haftalık sürede hiçbir şekilde malesefcanım ben 5 haftayıda almayı düşünüyordum .yaa bu şekilde kullanan o kadar çok kişi varki biraz idarenin insiyatifi diyorlar(
Gunaydin annecikler :)
Nasil olmus
Ayyy senin prensesinin adıda mı Eylül olucakk :)) 2Eylül oldu grupta :))Gunaydin annecikler :)
Nasil olmus
Dogru soyluyosun herseye para veriyoruz, ama cok yuksek fiyatlar, o fiyatlara makine alir 2-3 basit teknikle esinizin kardesi de halledebilir bu isi bence. Ben taaa nisanlanlandigimdan beri fotograflarimizi kardesime cektiriyorumfotografciya vereceginiz parayi fotograf makinesine verebilirsiniz bence, evladiyelik kullanirsiniz hem
sen de haklısın ama o panikle yapamazlar yabenim eşim doğuma giremem fena olurum diyor. orda hemşirelerin de eline makineyi tutturmak istemiyoruym. esma dilruba tuna 300 tl albümsüz fiyat verdi. sıkça da son durumu mesajlaşıyoruz. ilgileniyor bizimle. tüm dijitalleri verecek ben de dilediğim gibi albüm yapıcam. inanın o kadar masrafın içinde gözümde büyümedi 300 tl değer yani.. sayfası da bu bence bi bakın çektiklerine
merve tiritoğlu var ona ulaşmak ne mümkün.
diğer kızlar figen ve burcuyu söylemişler fotoğrafçı olarak.. hepsini araştırdım.
figen in çekimlerini beğenmedim. burcu nun da çekimlerini beğenmedim hem de çok pahalı. ayrıca burcu çok havalı dediler. müşterisini kaybetme gibi korkusu olmadığı için elinde tutma çabası da olmuyor. her konuda çok titizlenen detaycı bi arkadaşım onunla sözleşme yapmıştı. ilgisizliği ve havası yüzünden sözleşmeyi iptal etmiş. esma dilruba tuna ya çektirmişler. çok da memnunlar hala görüşüp bebeğin fotoğraflarını çektiriyolarmış. aile fotoğrafçıları oldu yani kadın... ben de bebeğim ilk 1 ay içinde iken allah nasip ederse sağlığımız yerinde olursa yenidoğan fotoğrafı çektircem evde. süslü püslü cicişlerimizle. çok hevesliyim bu konuda..ah bir an önce kucağıma alsam da... gerisi kolay :)
Bu seferde demiri düşürüyor benim öyle oldu şimdi kalsiyumu azalttım demir ürünleri yiyorumbol bol süt ürünleri kullanmamız gerekiyormuş bebeğin gelişmesini istiyorsak..özeldeki doktorum öyle söylemişti birde ..günde iki bardak süt ve kaşarlı tost yiyorum tavsiye ederim canım
@cimcim16alekta movik movik nasılsınız kızlar merak icindeyiz..alekta seni bıraktığına ve çatı muayanesi bile yapmadigina gore merak etme canım dogurmazsn beni kaç defa alttan muayane ettiler USG de gorulsede catina acilmana bakmak zorundalar için ferah olsun..çimcim canım mandalina havuç armut ye
Sancım var ama artmadı evdeyim arada çıkıp yürüyom bakalım nolcek@cimcim16 @sevgidelisiyim bizi habersiz bırakmayın kızlarrr..
alekta movik movik sen nasılsın canım?@pinkperest nerelerdesnn?
rahim kanalim kısa canim bi kez tam kapandi onun dışında hep kısalıyor. Başka doktora da gittim gitmem mi onceki aylar 3 dr.a daha gittim onlarin bana dediği direkt git ayağını uzat doguma kadar kalkma. Bu yine dinlen dikkat et dedi ilaclarla durdurdu. 28 haftadan beri nstde sancı çıktı canım. Dün gittigimde cok fazla sancı göründü artık durdurmicaz yürüyüşe başla sancılar sıklasınca gel dedi. Usgde iki dr da bikini bölgeme kadar indirdi aleti bayaa aşağıda dediler alttan bakmadılar.Canım ya başka bi doktora mi gitsen doktorun bana saçma geldi yanı kaç aydır erken doğum tehdit yaşayan biri olaraktan USG den nasıl anlams doğum yapacağını tamam rahim ağzına bakiyolar cm den yola cikiyolar ama çatı muayanesinde ki açıklığa bakmadan yorum yapması garip geldi şahsen ben 6 defa alttan muayane oldum açıklık nolmus diye
Bende magnet yapıyorum şimdi biraz ara verdimGunaydin annecikler :)
Nasil olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?