2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende öğretmenim aynı durumu araştırdım.yönetmelik gereği idare doğru söylüyor fakaaattt ksç idare uyguluyor acaba..işte bazı okul idaresi işgüzarlık yapıp vermiyo ama doğum iznini 8+5 hafta gönderseler kimse de dönüp sormaz..

Anladım canım inşallah hayırlısı olur bana baktı ona gore yorum yaptı hanı bazılarının rahmi aciliyo ama çatısı dar oluyo ya doğuma almiyolar ondan sasrdim sancim siklasnca gel demesi inş zamanında doğar canim

Kızlar ben doktordan geldim, bebiş çok iyi :)
10 kasımda 1380 gramdı, küçüktü haftasına göre bugun 2330 gram çıktı, haftasını yakalamış. Çok iyi dedi doktorumuz.

Nst ye bağlandım ilk kez, bur sorun çıkmadı her sey yolunda yani. 2 hafta sonra yine gidecem ondan sonra haftada 1.

Ayyy bilmiorumm ondanmı canımm bnm azdı ztn ama şimdi dahada azaldı orayı göremiorum ztn artık ama bacaklarımda tek tük var bildiğin ya tüysüzüm :))
Erkek bebişlere hamilelikte tam tersi olurmuş öyle diyorlar ki benim hakkaten az dı daha da bi azalma oldu... :)

Kızlar peki normal doğumda da dediğiniz fiyatlar geçerli mi, gerci birde doktora sormak lazım fotoğrafçı kabul ediyor mu diyerek

Son düzenleyen: Moderatör:
Ço

Çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin bari

Sag ol cnm dikkat ediyoruz tabiki.ama kirmizi isikta adam geldi arkadan yuksek hizla carpti engel olamiyorsun hiz yapmayi marifet saniyorlar.hic sucu olmayan insanlar da ölüyor onlarin yuzunden.kendileri olsunler hic acimam.ama beni gorduklerinde ccok korktular o korku belki onlara butun hayati boyunca yeter.umarim tabi..

Bnm kendi doktorum devlette cnm ama özel bakıo aynı zmnda perinatolog olduğu için makinasıda çok ii..dahada gtmem ztn başka doktora ya..

O iyidir tabi.diyorum ya direk devlete gitsen kalabaliktan ilgilenemiyor o kadar.iyi olani bulmakta zor.ozel muayenesi oldugu icin daha iyidir makinesi.

Kızlar peki normal doğumda da dediğiniz fiyatlar geçerli mi, gerci birde doktora sormak lazım fotoğrafçı kabul ediyor mu diyerek

normalde de aynı fiyatlar geçerli tabi dr ve hastanenin izin vermesi gerekıyor. ankarada bayındır hastanesi izin vermiyor doğuma girmelerine kesinlikle.

Perşembe günü doktora gidicez teyzesi bakalım ne diyecek doğumla ilgili :) Senin prenses uslu dursun ama doğmaya kalkmasın annesini üzmesin
Bizde perşembe eye gidecez kuzum 1haftada bir kontrole 3gunde bir nst ye gidiyoz maşallah şimdiye kadar gelmedi kuzum artık gelsede skinti olmaz diyolar dönsün normal dogurayim istiyorum çünkü rahmim baya açık pat diye doğar:))ama donmucek diyo doktor bakalım haber ver kuzum inş güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…