- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.001
bende öğretmenim aynı durumu araştırdım.yönetmelik gereği idare doğru söylüyor fakaaattt ksç idare uyguluyor acaba..işte bazı okul idaresi işgüzarlık yapıp vermiyo ama doğum iznini 8+5 hafta gönderseler kimse de dönüp sormaz..kızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????
Anladım canım inşallah hayırlısı olur bana baktı ona gore yorum yaptı hanı bazılarının rahmi aciliyo ama çatısı dar oluyo ya doğuma almiyolar ondan sasrdim sancim siklasnca gel demesi inş zamanında doğar canimSancım var ama artmadı evdeyim arada çıkıp yürüyom bakalım nolcek
rahim kanalim kısa canim bi kez tam kapandi onun dışında hep kısalıyor. Başka doktora da gittim gitmem mi onceki aylar 3 dr.a daha gittim onlarin bana dediği direkt git ayağını uzat doguma kadar kalkma. Bu yine dinlen dikkat et dedi ilaclarla durdurdu. 28 haftadan beri nstde sancı çıktı canım. Dün gittigimde cok fazla sancı göründü artık durdurmicaz yürüyüşe başla sancılar sıklasınca gel dedi. Usgde iki dr da bikini bölgeme kadar indirdi aleti bayaa aşağıda dediler alttan bakmadılar.
Aslında ilkimiz sensin kuzum tarihe gore :))Kıızlar yok mu doğuran ya hala bir bebek sevelim
Erkek bebişlere hamilelikte tam tersi olurmuş öyle diyorlar ki benim hakkaten az dı daha da bi azalma oldu... :)Ayyy bilmiorumm ondanmı canımm bnm azdı ztn ama şimdi dahada azaldı orayı göremiorum ztn artık ama bacaklarımda tek tük var bildiğin ya tüysüzüm :))
Şanslıyız o zaman :))Erkek bebişlere hamilelikte tam tersi olurmuş öyle diyorlar ki benim hakkaten az dı daha da bi azalma oldu... :)
Aslında ilkimiz sensin kuzum tarihe gore :))
sen de haklısın ama o panikle yapamazlar yabenim eşim doğuma giremem fena olurum diyor. orda hemşirelerin de eline makineyi tutturmak istemiyoruym. esma dilruba tuna 300 tl albümsüz fiyat verdi. sıkça da son durumu mesajlaşıyoruz. ilgileniyor bizimle. tüm dijitalleri verecek ben de dilediğim gibi albüm yapıcam. inanın o kadar masrafın içinde gözümde büyümedi 300 tl değer yani.. sayfası da bu bence bi bakın çektiklerine
merve tiritoğlu var ona ulaşmak ne mümkün.
diğer kızlar figen ve burcuyu söylemişler fotoğrafçı olarak.. hepsini araştırdım.
figen in çekimlerini beğenmedim. burcu nun da çekimlerini beğenmedim hem de çok pahalı. ayrıca burcu çok havalı dediler. müşterisini kaybetme gibi korkusu olmadığı için elinde tutma çabası da olmuyor. her konuda çok titizlenen detaycı bi arkadaşım onunla sözleşme yapmıştı. ilgisizliği ve havası yüzünden sözleşmeyi iptal etmiş. esma dilruba tuna ya çektirmişler. çok da memnunlar hala görüşüp bebeğin fotoğraflarını çektiriyolarmış. aile fotoğrafçıları oldu yani kadın... ben de bebeğim ilk 1 ay içinde iken allah nasip ederse sağlığımız yerinde olursa yenidoğan fotoğrafı çektircem evde. süslü püslü cicişlerimizle. çok hevesliyim bu konuda..ah bir an önce kucağıma alsam da... gerisi kolay :)
Ben Merve Tiritoğlu ile anlaştım. Akşam 19:00 - 21:00 saatleri arasında arıyorsun. Hemen cevap verdi telefona. O da hamilelik fotolarını 200'e, hastane fotoğraflarını 400'e, doğum sonrası ev veya stüdyo çekimlerini 300'e yapıyor. Bütün fotoları flash diskte veriyormuş. Albüm yapmasını istiyorsan 250 tl 1 albüm, 350 tl 4 albüm. Fotoları kendin seçersen 3 haftaya, eğer o seçerse 2 aya teslim ediyor albümü.
Ço
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin bari
canım alanla çok karşılaştım ama yinede bende olmuyormuş(
Bnm kendi doktorum devlette cnm ama özel bakıo aynı zmnda perinatolog olduğu için makinasıda çok ii..dahada gtmem ztn başka doktora ya..
Kızlar peki normal doğumda da dediğiniz fiyatlar geçerli mi, gerci birde doktora sormak lazım fotoğrafçı kabul ediyor mu diyerek
Bizde perşembe eye gidecez kuzum 1haftada bir kontrole 3gunde bir nst ye gidiyoz maşallah şimdiye kadar gelmedi kuzum artık gelsede skinti olmaz diyolar dönsün normal dogurayim istiyorum çünkü rahmim baya açık pat diye doğar:))ama donmucek diyo doktor bakalım haber ver kuzum inş güzel haberlerle gelirsinPerşembe günü doktora gidicez teyzesi bakalım ne diyecek doğumla ilgili :) Senin prenses uslu dursun ama doğmaya kalkmasın annesini üzmesin
Erkek bebişlere hamilelikte tam tersi olurmuş öyle diyorlar ki benim hakkaten az dı daha da bi azalma oldu... :)
O zaman bu tez baya baya doğrulandıBenim ki kiz benimde tuyler cikmiyor. :)
Alacakaranlik serisi filimlerin de vardihehe hamile vampir oluyo muydu yaa
2.5 ay hic gitmedim kuafore.gobegimdekiler bile yok olduO zaman bu tez baya baya doğrulandı
Ayyy doğumdan sonra da aynı olur mu ki? Yoksa birden hepsi galeyana mı gelir2.5 ay hic gitmedim kuafore.gobegimdekiler bile yok oldune guzellll
Benim de bacaklarımda fazla çıkmıyorBenim ki kiz benimde tuyler cikmiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?