- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.021
Bence eski haline gelirAyyy doğumdan sonra da aynı olur mu ki? Yoksa birden hepsi galeyana mı gelir
Maşallah canım bebişineKızlar ben doktordan geldim, bebiş çok iyi :)
10 kasımda 1380 gramdı, küçüktü haftasına göre bugun 2330 gram çıktı, haftasını yakalamış. Çok iyi dedi doktorumuz.
Nst ye bağlandım ilk kez, bur sorun çıkmadı her sey yolunda yani. 2 hafta sonra yine gidecem ondan sonra haftada 1.
Cok sagol canim :) 33+5 haftaligizMaşallah canım bebişinekaçıncı haftadasınız canm siz suan
Benim de bacaklarımda fazla çıkmıyor
Ama koltuklatı ve özel bölge tam gaz devam
Bebişim de kız
Cikmayanlarin hepsi bi anda cikarmisAyyy doğumdan sonra da aynı olur mu ki? Yoksa birden hepsi galeyana mı gelir
Ben subayım canım. Biz de ücretsiz izin 1 sene malesef. Biz de devlet memuruyuz ama özlük haklarımız diğer devlet memurlarından farklıHangi alanda çalışıyosun canım? Ne kadar ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorsun.Ben süt izninin peşine ramazanda 1 aylık ücretsız ızın yapmayı düşünüyorum.Dediğin gibi emzirme politikası her yerde her işyerinde aynı olması lazım,özel de kamuda diye ayrım olmamalı ama biz özel sektör tatiller olsun,haklar olsun hep işverenin sağduyusuna bağlı kalıyoruz...
tesekkür ederim böyle kendim yapmak daha eğlenceli oluyo :))ellerine saglık canım cok muntazam olmuş,bende herseyımı kendım yapıyorum :)
Biz de aynı arabadan aldıkaiyyy ben heycanladndım inanki,hadi hayırlısı bizimkilerde gelse keşke.Ama şimdi gelmesin izne ayrılıp işlerimizi halledınce gelsin hala hıc bıseyım hazır değil malesef11 aralıkda işden ayrılacagım gunu beklıyorum yıkma utuleme çanta vs için.
Bizde CASULA CADİLLAC AİR aldık,hep istediğimdi içime çok sindi,evde tur attırıyorum içine oyuncak oturtup
Hayırlsıyla gelsın canım,haberdar et bizi müsait zamanlarında
ne yapsam ne yapsam diye diye bende zor karar verdim bi sürü güzel sey var :)Cok begendim ben de biz daha başlamadık bile kapı süsüne bakalım ne olacak
ayy evet 2 eylüşümüz var demek kiiAyyy senin prensesinin adıda mı Eylül olucakk :)) 2Eylül oldu grupta :))
Çok güzel olmuşşş çok beğendimmm :)
Bizim kapı süsümüzde bu :))
yap yap bitmiyor sanki süsleri magneti kolonyasıBende magnet yapıyorum şimdi biraz ara verdim
Cikmayanlarin hepsi bi anda cikarmiskil ciksaa kesin kalici olur ama ckmayinca eski haline doner
Böyle çok iyiydik yahu... Neyse tekrar eski düzene devam o zamanBence eski haline gelir
Aktardığın 5 hafta boyunca rapor alırsan 5 hfdan düşerkızlar özellikle memur arkadaşlar size bi sorum var çok acil. ben öğretmenim 32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için normal rapor hakkımı kullanmak istiyorum ancak idare buınun mümkün olmadığını her ne rapor olursa olsun doğum izninden düşeceğini söylüyor böyle bişeyle karşılaşan var mı yada prosedür tam olarak nedir bilen????
Kolay gelsin canım. Bu ocak anneleri boya badana inşaat taşınma işini bitiremedigünaydıın herkesee haftaya taşınıyorum çok yorulmam umarım kv ve kp gelck yardıma. bebişim de hala ters duruyo,ebe arkadaşım var dönmez artık dedi
aynen ben de başedemeyince bunlarla kendimi değiştirdimVay anasını hep böyle biri olmak istedim vallaben her zaman aradığım halde her geldiğinde eşimle sorun yaşıyoruz her gittiğinde 1 hafta konuşmuyırum resmen kadını görmeye tahammülüm kalmadı birde çok kurnaz eşimi çok iyi tanıyor nereden vuracağını biliyor erkeklerde saf oluyor hemen yiyor
O zaman sen de eşinin zayıf tarafını bul oradan vur. İpleri eline alVay anasını hep böyle biri olmak istedim vallaben her zaman aradığım halde her geldiğinde eşimle sorun yaşıyoruz her gittiğinde 1 hafta konuşmuyırum resmen kadını görmeye tahammülüm kalmadı birde çok kurnaz eşimi çok iyi tanıyor nereden vuracağını biliyor erkeklerde saf oluyor hemen yiyor
Evet haklısın bazı idareler hamilelik dışındaki raporları kabul ediyor. Ama normalde geçerli değilcanım ben 5 haftayıda almayı düşünüyordum .yaa bu şekilde kullanan o kadar çok kişi varki biraz idarenin insiyatifi diyorlar(
Ücretsiz izin bizde 6 ay,bence 1 sene için malesef deme :))Ben subayım canım. Biz de ücretsiz izin 1 sene malesef. Biz de devlet memuruyuz ama özlük haklarımız diğer devlet memurlarından farklı
kaça aldınızBiz de aynı arabadan aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?