2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben diyeceğim artık özel bölgeyi almak zor oluyo... Ben hiç ağda yapmadım yaptırmadım da hep makine ile yaptım... Şimdi kuaförde yaptırsam çekiniyorum... Bide kuaförde ağda mı yapıyorlar... Çok acıyo mu... Bacak neyse de bikini bölgesi çok acımıyor mu...

Inşallah canim. Ben de bi ara dr.u değişcem dedim başka dra gittim daha vahim konustu tırstım. 5.ayda rahim kanalim tamamen kapanmıştı 6.ay yine kısalma oldu hep öyleymiş benim. Dün Nstye ac girdim cok hareket edince sancim oluyo cikmasın dedim. Ona ragmen sancı çiktı. Sonumuz hayra çıksın. Çatıya sancılar tam artınca bakmayi planlıyor herhalde. Anlamadim ben de.

Yaptirdim dişimi kizlar sivri yeri 2 dk torpuledi okadar. Hicdegilse batmadan kurtuldum. Dogumdan sonra kendi doktoruma giderim artik. Bizim minikler butun kalsiyumu emiyolar bize kalmiyo dikkat edin sizde dislere kalsiyumunuzu magnezyumunuzu eksik etmeyin

Neredesin sen ne yaptın tansiyonun nasıl

Kuzucum 2 şer gece hastanede kaldım tansiyondan dolayı. Şimdi evde dinleniyorum iş güç hiçbir şey yapmıyorum. Tansiyon ilacı kullanıyorum ama gene de bugün 17/10 gördüm yani en düşüğü de 14/9 civarında. Gitsem gene yatıracak biliyorum. Hastanede daha da kötü oluyorum. Muhtemelen 37 biterken doğumum olur. Bu perşembe günü doğumla ilgili konuşacağım inşallah. Geçen cuma günü gittim konuşmaya diye, doktor yoktu o esnada asistanı acilde takibe aldı sonrada yatışımı verdi. Bunaldım ama artık iyice bu tansiyondan

Kızlar peki normal doğumda da dediğiniz fiyatlar geçerli mi, gerci birde doktora sormak lazım fotoğrafçı kabul ediyor mu diyerek

Normal sezaryen fark etmiyor. Ben instagram'da takip ediyorum uzun süredir. Gece yarıları bile gidip fotoğraf çekip paylaşıyor Merve Tiritoğlu. Ücretleri söylerken de normal mi sezaryen mi diye sormadı. Sonradan konuşma arasında sordu.

Canim hosgeldinnn hatirladin mi beni benimde aynı hafta bebeğin ters kilosu 2200 canım biraz zayıf ve kisayiz sonirim inş döner..bizde seni optuk

Hatirlamazmym canimm nasilsin bebisin doner insallah daha yeni yeni donme haftasi zaten endise etme Rabbimin izniyle doner donmesse sagligi yerinde olsun sezeryan olursun nolcak canim
Kilo icinde muz sut kasar peynir ceviz kilo aldiriyor bebise diyolar bende 2 gunde bir muz yiyorum kabizlik yasiyorum bazen ama
Saglikla kucagimiza alalim insallah son zamanlar gecmez oldu bide sanci nasil olcak cokmu olcak diye korkusu var bende :))
Turkuaz, canan vardi o nerelerde yaa dogurdumu yoksa

cimcim16 canim naptin dogum yaptinmi dualarim seninle Rabbim kolaylik versin

Olsun canım yatırıcaklar diye korkma tansiyonda kontrol önemli. Az kaldı zaten gerekirse yat doğuma kadar. Arkadaşımda da aniden tansiyon çıktı 37 de aldılar. Zaten 37 de akciğer gelişimi de tamamlanmış oluyor. Merak etme inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna.

Kızlar idrarın da protein çıkan var mı hiç bende 2+ çıktı. Doktor tansiyonu da haftada 3 kere ölçtür dedi. Tansiyon ve protein preeklampsi belirtisi diyor internette. Korkuyorum çok fena

Ben hamilelikten önce de hamileykende hep kuaföre gidiyorum. Bende bi fark yok ama eğer ilk defa ağda yaptıracaksan biraz acı olabilir

CANIM YAA ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKİYOR BEN AYNI ŞEYİ İLK KIZIMDA YAŞADIM PLEEKLEMSİ OLUŞTU BEBEĞİM BÜYÜYEMEDİ BEN ZEHİRLENMEYE BAŞLADIM HEMEN ALDILAR BEBEĞİMİ...37+2 DE...BENCE ÇOK ACİL DOKTORUNLA GÖRÜŞMELİSİN BU ÇOK CİDDİ BİR DURUM CANIM YA...BEN 16-10 TANSIYONLA ACİL SEZERYANA ALINMIŞTM...İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..KIZIM SAĞLIKLA DOĞDU ŞİMDİ İKİNCİ KIZIMA HAMİLEYİM İNŞALLAH...ALLLAH YARDIMCIN OLSUN

1050 cnm,indirim yaptırdık başka şeylerde almıştık,sallanabılır anne yanı sepet beşik fln.Kredı kartına taksıtte yaptılar.
Ben çok sevdım arabamızı :)
iyi almışsınız canm 2015le arasında cok fark var mı,biz de cok begendik sürüş konforu falan cok güZel inşallah bebişimizle kullanınca da memnun kalırız

ben doktordan hariç ebeye sormuştum. eğer önceden o bölgeye hiç ağda yapmadıysan sorun olur dedi. şimdi daha hassas ya. bende hiç yaptırmadığım için denemeyi bile düşünmedim şahsen. riski göze alamadım. tüy dökücü kremi, doktorum ve ebem kullan bişey olmaz dediler.

muz hergün yendiğinde kabızlık yapmıyor. doktor onaylı. üstelik hergün yemek kalbe iyide geliyormuş.

Rabbim cümlemize sağlıcakla, hayırlısıyla doğumlar nasip etsin.
gün geçtikçe sancı çekenler artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…