- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.241
neye göre verıyor acaba. nts ye göre mı?Bencedeee :)) 38+5 oluorum dediği tarihte bakalım :)
Benimmm başladıııçatlaklarınız başladı mı, ne alemdesınız?
benım kalçada var hafifBenimmm başladııı
Tam bacak arasında sağlı sollu çatlamış,belde de yanlarda içten çatlak belli daha dışa çıkmamış gbi :))
Bence bu aklına takılanları dr sor. Muhtemelen yanına refaketçi gelip bebeği emzirtiyordur. Bi de bazı hastanelerde yoğum bakımla klinik aynı katta oluyor. Yanına refakatçin gelip gidiyor. Benim doğuracağım hst öyle. O yüzden dr sor içini rahatlat boşuna dert etme kendineSlmmm kızlarrrr :)
Bgn doktorumıza gittik kızım 2700gr olmuş boyu 50cmanne babası gibi uzun olcak sanırım kızım :))
Herşey yolunda sancımda çıkmadı haftaya perşembe çağırdı tekrar nst'ye gircem birde kan değerlerine bakcaz dedi,ona göre sezeryan tarihini belirlicez..büyük ihtimal 28aralık dedi..
Birde strese girdim yaa normaldw sezeryanı 6-8saat yoğun bakım sonrası odaya çıkarıorum ama senin kalp rahatsızlığından dolayı 24saat kalmanı istiorum dedi..ayy ben napcam orda bebekle tek başıma ya hemsireler yardımcı olmazsa,ya sütüm gelmezse ya bebek sürekli ağlarsa ayyy kafamda deli sorularrr
Yok cnm nstde bi sancım çıkmadı ama sezeryan olcağı için 38 dolduktan snra alırız dedi ama gün olarak pzrtesi ii olur falan dedi haftasonuna denk getirmeyelim hastane boş oluo falan dedi o yüzden yoksa bana kalsa 25 aralıkta alsınn :))neye göre verıyor acaba. nts ye göre mı?
hastane boş olur ne demek ki?Yok cnm nstde bi sancım çıkmadı ama sezeryan olcağı için 38 dolduktan snra alırız dedi ama gün olarak pzrtesi ii olur falan dedi haftasonuna denk getirmeyelim hastane boş oluo falan dedi o yüzden yoksa bana kalsa 25 aralıkta alsınn :))
Cuma doğar cumartesi sabah yoğun bakımdan çıkarım paZar en kötü pzrtesi eve gelirim eşimde 25inden 4ocağa kadar yanımızda olurr :))
Daha öncede orda ameliyat oldum maalesef refakatçi gbi bişi olmuo kimseyi almıolar oraya çünkü..hemşireler var sadece onlar yardım etcek artık puff..Bence bu aklına takılanları dr sor. Muhtemelen yanına refaketçi gelip bebeği emzirtiyordur. Bi de bazı hastanelerde yoğum bakımla klinik aynı katta oluyor. Yanına refakatçin gelip gidiyor. Benim doğuracağım hst öyle. O yüzden dr sor içini rahatlat boşuna dert etme kendine
Ayyne bileimmm bende cuma istiorumda bilmiorumm artıkk..doktor bulmak zor olur falan dedi napcaksam :))hastane boş olur ne demek ki?ben haftasonu düşünüyorum aslında.
Ben konak önleyici aldımArkadaşlar göğüsleri korumak için aventin göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu diye iki urunu var hangisini alacaz kafam karisti
Bide şampuan mustela alanlar konak önleyici olanimi aldiniz
benim ayrı oturma odam yok işte. salonda oturuyoruz normalde de. mecbur bi beşik daha alıcaz gibi bu gidişle. daha ilkini yeni aldım yacanım ilk 1 haftadan sonra gündüzleri yatmam heralde yani inşallah.. öyle yaparım diye düşündüm çok gelen olursa da salona geçsinler napim
canım iyi olmanıza çok sevindim.minnoşu bizim yerimizede kokla.birde birşey sorcam epidural yapılırken iğneyi hissettinmi?acıyormu?Az önce gördüm yavrucuğumu iyi maşallah sübhanallah, oksijenden kurtulmaya, memeye alışmaya çalışıyor:) bende iyiyim şükür teşekkür ederim, bu aralar kontrole gidicem.bi kaç gündür epidural için iğne vurdukları yeri hissetmeye başladım, gerildikçe ağrıyo gibi oluyo. Bi sorucam doktoruma normal mi diye.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyo son haftalar :)
çatlaklarınız başladı mı, ne alemdesınız?
Valla ben sacimi duzlestirmistim sancıların öncesinde sancı sırasında eşim toplayalim şu saçlarını dedi bende Hayır hayır bozulur iz olur diye toplatmak istememistim valla o sancı da bile düşündüm doğum sonrasında duzlestirici de yok yanımda nasıl duzeltecegim diye ama dayanamadik topladık tabi sonrasında insan bazen düşünebiliyor yani belki sen de dusunursun ay keşke son dakika koysaydim ne güzel utulu olurdu diye:))))Hastane cantamı zı n büyük çoğunluğunu hazırladım, ufak tefek konulacaklar var o kadar, erken belki, gecelikler falan kırışabilir de aman hazır olsun dedim, kardeşim de doğumdan sonra emin ol hiç geceliginin kırışıklıgiyla uğraşacak enerjin kalmıyor diye bana kıs kıs gülüyor
Kalkandaki sütü vermeyin dökün. Çünkü kalkanı sürekli kaynatman dezenfekte etmen gerekli. O zaman a iki tk alacaksın ve her emzirmeden sonra yıkayıp kaynatacaksın. Biriken sütü de nasıl muhafaza edeceksiniz ki. Zaten azıcık bişey oluyor. Her seferinde azıcık sütü poşete koysan dünyanın poşeti gider. Tek poşette biriktirsen sürekli poşeti aç kapa hijyeni bozulacak. Günlük bi poşette biriktirsen bile buzluğa koymalısın muhakkak. Bir de süt kalkanda açıkta beklicek o da bakteri üremesine neden olabilir. Yani kalkan göğüs ucunun yata olmaması için güzel bir aparat ama süt biriktirmek için değil.Ya ben bu kalkan konusunda kararsız kaldım...sütü dökün diyende varben şimdilik bir ped aldım ama ....bilemedim ki ... e
Evet şekerim numra yapi veledannesi baksana uyuyo bebeğin nnn diyo tatlı tatlı drumuz...nası ya dedim ne uyuması geceleri o ökçelerini artuk dounca napicim bennnnn
Biz bi bebek odasi hazirladik bide yanimda da yatar ve ev icindede tasirim diye ebebekten babyplus ana kucagi aldim tiny love benziyo fakat daha ucuzkızlar beşiğinizi nereye koyacaksınız? ben yatağımın yanına anne yanı aldım ama salona da almak gerekir mi? ben hep yatak odasında olmuycam. bebeği tek başına bırakmak da istemem hep gözümün önünde olmalı sanki. e bi de bebek görmeye gelen falan olacak yatak odama sokmak istemem herkesi. ama diğer yandan 2 beşik alıp kalabalık da etmek istemiyorum.
siz ne düşündünüz bu konuda?
bende gitmeden önce fön çektircemValla ben sacimi duzlestirmistim sancıların öncesinde sancı sırasında eşim toplayalim şu saçlarını dedi bende Hayır hayır bozulur iz olur diye toplatmak istememistim valla o sancı da bile düşündüm doğum sonrasında duzlestirici de yok yanımda nasıl duzeltecegim diye ama dayanamadik topladık tabi sonrasında insan bazen düşünebiliyor yani belki sen de dusunursun ay keşke son dakika koysaydim ne güzel utulu olurdu diye:))))
Yok canim fazla degil masallah ❤Kızlar biz bugün doktora gittik 2600 kg olmuş bebişim doktor normal dedi ama biraz fazla gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?