- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.241
Sende mi talesemi minör? BendeAma cayida cok severim zaten cok cok acik iciyorum...Zaten bende talasemi var tasiyiciyim Allahtan yani demir depolarim hep bos...Bi kac gun daha kullanirim kotu olsam ariycam doktoru
tamam canım birbirimizi haberdar edelim bende cok korkuyorum aslında bundan önce iki kimyasal gebeliğim varAlt karnım çok şişti,yanlarımdan etler çıktı,göğüslerim kocaman oldu birden değiştim.ama kilom aynı,38 beden pantolonlarıma zor sığıyorum,şimdiden yeni kıyafetler almam gerekecek,midem bulanıyor öğürüyorum ama kusamıyorum.çok yanıyor,boş bırakamıyorum midemi.duygusal olarak çok etkilendim,herşeye ağlıyorum.Eşimin dediğine görede çok sakinleşmişim,normalde daha hırçınmışım :/genel olarak belirtiler bu şekilde canım.
Ben cumaya randevumu aldım,direk gündüzden gideceğim.GÖrünmesse zaten haftaya cumaya kadar bekleyeceğiz,sende de bir değişme olursa mutlaka söyle.
Çok emin olmamakla birlikte bu sene ikinci dilekçeyi verdik ama son duyumlarima göre dilekçeler kabul olmayacakmış. Hayırlısı olsun canım hakkımızdaEmin misiniz Bingöl İçinhakkarinin bi boy büyüğü ve medeniyet görmüş hali insanı harika ama 3 sene bayiyo insanı
Gittim canim gitmez miyim ama ultrasona almadi 2 hafta sonra gel hem kalp atisi hem keseye bakalim dedi. Burdan okuyunca doktor degistirdim. Dun gidecektim yeni doktora gidemedim yarin gidicem insallah. Belki kalp atisini da duyarim diye umuyorum. Ama hcg degerlerim yuksekti baya. Adet gecikmemin 3. gunu 1157, 5. gunu 3091di. 5 haftalik degerleriydi yabi internetten baktigim kadariyla. Doktor bi sey doylemeyince kendimin doktoru oldum iyicesata göre kesin belirleyemeyiz,benim sata göre bakarsak 2,5 aylık olması lazım.Doktor bebeğin gelişimine göre sana kaç günlük olduğunu tam söylüyor,doktora göründün mü?
Gittim canim gitmez miyim ama ultrasona almadi 2 hafta sonra gel hem kalp atisi hem keseye bakalim dedi. Burdan okuyunca doktor degistirdim. Dun gidecektim yeni doktora gidemedim yarin gidicem insallah. Belki kalp atisini da duyarim diye umuyorum. Ama hcg degerlerim yuksekti baya. Adet gecikmemin 3. gunu 1157, 5. gunu 3091di. 5 haftalik degerleriydi yabi internetten baktigim kadariyla. Doktor bi sey doylemeyince kendimin doktoru oldum iyice
tamam canım birbirimizi haberdar edelim bende cok korkuyorum aslında bundan önce iki kimyasal gebeliğim varbende normalde zayıfım iştahsızlık oluyor aç kalmaya gelemiyorum dediğin gibi aynı midem yanıyor.. folik asiti de düzenli almak lazım mide bulantısını da azaltıyormus ..
Mide bulantısının esiri oldummmmselam kızlar nasılsınız, ne durumdasınız? :=)
bende öyleydım. kaç gundur berbattımMide bulantısının esiri oldummmm
Yok canim carpintim..Sadece gebelikten öncede halsizlik uyku hali cabuk yorulma vardi simdi daha artti tabi.Birde ustune 3 yildir hashimoto tiroid var oda halsizligi artiriyor..Sicaktanmi oluyor carpinti yada heyecan uzuntu? Kan degerim 12 benim talasemiye gore kan degerim iyi ama demir eksikligim asiri.Sende mi talesemi minör? BendeOzaman sana sorayım canım çarpıntın varmı? Hani normalde zaten bizde geçmeyen bi kansızlıktan dolayı çarpıntı oluyo ama bu sefer bende çok fazla
Bende acaip bi çarpıntı var dün tabi ilk doktor kontrolümdü biraz fazla stres heycan yaptım galiba ama kalp atışım 132 idi. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 95ten aşağı inmedi kalp atışlarım. Kan değerim de 10.7 çıktı. ama henüz kan ilacı fln vermedi pzt tekrar çağırdı tahlillerine bakarız dedi. Ama ben böyle çarpıntı görmedim resmen kalbimin attığını dışardan bakınca görüyosunYok canim carpintim..Sadece gebelikten öncede halsizlik uyku hali cabuk yorulma vardi simdi daha artti tabi.Birde ustune 3 yildir hashimoto tiroid var oda halsizligi artiriyor..Sicaktanmi oluyor carpinti yada heyecan uzuntu? Kan degerim 12 benim talasemiye gore kan degerim iyi ama demir eksikligim asiri.
İnsallah hayirli haberleri aliriz tez zamanda :)Heee şimdi anladım,aslında yakın değerler o zaman.sen için rahat etsin en azından keseyi gör bencede,kalp atışını duymak için bizimde erkenmiş işte bekliyoruz. Yarın git bakalım keseyi görüp kesin bir gün söylesin sana.söylemesse sen mutlaka sor.
Dun doktor 5 haftalik dedi sat a gore 5+6 canim seninle yakiniz sanirim senin kac haftalik oluyorrahat olmaya çalış gönlünü ferah tutsen kaç haftalık hamişsin?
Progesteron hamilelikle birlikte artması gereken bir hormon. 20 altı olmamalıymış benimki 16 çıktı mesele progestan verdi doktor.Bakmadı canm ne işe yarıyor?
Hadi gözün aydınnnevet duyduk :=)
sağ ol canımHadi gözün aydınnn
teşekkür ederim inşallah. Geçmiyor sanki zamansağ ol canım
darısı senın basına :=)
geçer geçer :=) doktor: ne zaman cagırmıstım senı ? dedi. bende gecen hafta oldugunu ama daha cok erken oldugunu söyledımteşekkür ederim inşallah. Geçmiyor sanki zaman
Canım bizim senle aşağı yukarı aynı şeyler oluyorDun doktor 5 haftalik dedi sat a gore 5+6 canim seninle yakiniz sanirim senin kac haftalik oluyor
geçer geçer :=) doktor: ne zaman cagırmıstım senı ? dedi. bende gecen hafta oldugunu ama daha cok erken oldugunu söyledım
çok iyi yapmıssın yapmıssın dedıbir daha ki bulusma 3 hafta sonra
bişiler soracaktım unuttum
cinselliği soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?