- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.261
Sorunsuz gebeliklerde cinsellik yasak olmuyor diye biliyorum ama doktora sorarsın gidince.geçer geçer :=) doktor: ne zaman cagırmıstım senı ? dedi. bende gecen hafta oldugunu ama daha cok erken oldugunu söyledım
çok iyi yapmıssın yapmıssın dedıbir daha ki bulusma 3 hafta sonra
bişiler soracaktım unuttum
cinselliği soracaktım
Sorunsuz gebeliklerde cinsellik yasak olmuyor diye biliyorum ama doktora sorarsın gidince.
Bende öyle bi soru yok, yasak olsun olmasın eşim bebek içerdeyken asla olmaz diyo
evet dün duyduk. çok tesekkurler .Kalp atışlarını mı duydunuz çok sevindim hayırlı olsun :) Cinselliği bende merak ediyorum,hiç doktora soran var mı? Erkek doktorlara geldim hep sormadan zaten hiç birliktelik yok dediler.Ne olur ne olmaz diyor birde.
Benim 15'ti ama doktor bi sey vermedi??!! Emin misin 20 olmasi gerektigineProgesteron hamilelikle birlikte artması gereken bir hormon. 20 altı olmamalıymış benimki 16 çıktı mesele progestan verdi doktor.
evet dün duyduk. çok tesekkurler .
sormadan söylemıs ya zaten :=) bızımkı bişi söylemıyor
yenı dıye heralde anlamadım.
Oy maşallah hadi bakalım. bebek 6 milimi geçmiş duruyor,kesede 26 milim falan olmuş belli :)Eki Görüntüle 1539857
valla hıc anlamam :=) doktora da sormadım
Bizim sanırım aynı gün olarak gözüküyor. Duymanıza çok sevindim pıt pıtları:)evet dün duyduk. çok tesekkurler .
sormadan söylemıs ya zaten :=) bızımkı bişi söylemıyor
yenı dıye heralde anlamadım.
çok sağ ol. inşallah sen de bır an önce duyarsın kalp atıslarını bebişinin :=)Oy maşallah hadi bakalım. bebek 6 milimi geçmiş duruyor,kesede 26 milim falan olmuş belli :)
Sağlıklıca atlatalım inş.
karından duyuldu. sat kaç?Bizim sanırım aynı gün olarak gözüküyor. Duymanıza çok sevindim pıt pıtları:)
Bakalım bizimde bugün 6'da randevumuz var. İnşallah hayırlı haberlerle geliriz.
Bir şey soracaktım size. Kalp atışlarını karından mı duydunuz yoksa vajinal mı?
SAT çok emin olmamakla birlikte 7 Nisan diye hatırlıyorum. Sizin?karından duyuldu. sat kaç?
benımde 7 nisan. aynıyız. inşallah hayırlısıyla duyarsınız siz de kalp atıslarınıSAT çok emin olmamakla birlikte 7 Nisan diye hatırlıyorum. Sizin?
Çok teşekkür ederim. İnşallah duyarız:)benımde 7 nisan. aynıyız. inşallah hayırlısıyla duyarsınız siz de kalp atıslarını
mide bulantısı var mı?Çok teşekkür ederim. İnşallah duyarız:)
İnternetten araştırdım aslında. İlk gittiğim normal dedi. İkinci gittiğime de internette böyle okudum dedim. Kahverengi akıntım var dedim öyle verdi progestan.Benim 15'ti ama doktor bi sey vermedi??!! Emin misin 20 olmasi gerektigine(
Keseme falan bakmadiİnternetten araştırdım aslında. İlk gittiğim normal dedi. İkinci gittiğime de internette böyle okudum dedim. Kahverengi akıntım var dedim öyle verdi progestan.
Sende kahverengi akıntı falan yoksa, kese de göründüyse gerek görmemiş olabilir
Cemil Kaya inanılmaz tatlı ve bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Keseme falan bakmadikanamam yok benim gerci ama...
Doktora guvenmemek cok kotu bi sey insan surekli diken ustunde oluyosurekli internetten bi seyler bakiyorum arastiriyorum
Yok canim soyledigin iyi oldu yarin baska bi doktora gidicem, bunu da sorarim muhakkak. bi de keseye de baktiririm artik daha fazla rahat ederim insallah:)Aslında bizim çağımızın hastalığı. Sürekli bir şeyler araştırma halibdeyiz. İyice hastalık hastası oluyoruz.
Annem doktor için çok erken adet zamanından 10 gün sonra gebelik tahlili yapılır dedi. Dedim eskiker ne rahatmış yok beta arttı mı yok kese şekli nasıl Alkah'a emanet doğurmuşlar çocukları.
Sende de benim gibi akıntı yok yaaa normal olarak değerlendirmiş doktor canım. Nerden söyledim içine kurt düşürdüm ya
a:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?