beyaz değildi canım,yeşil amblaj olanlardan.beyaz olan premıum care oluyor sanırım.Yeşil amblaj prima yenidoğan yaıyor üzerinde.
Bilmem sormadım
kaçlısını aldın 30 'a ?Ben zaten prima düşünmüyorum,merakdan soruyorum
yok kızlar aktif urun değil,noral standlarda,her zman satılan urun yani. Premıum care oldugu ıcın fıyat farkı olabılır evt,gerçi ne farkı var onuda bılmıyorum

Bu arada dalin ıslak mendıllerı 3 lü paket çok uygundu ben aldım bu hafta.
evet oluyor canım,heleki bırde bebek tersse,ayaklarıyla çivi çakıyo bazen,kitliyo insanı
Bence senin şuan ilgiye ihtiyacın var ondan yıkıp geçmişsin eşini.Yanında kımseler olmayınca,durumda ayağa bıle kalkamaz iken tek basına evde olmak yıpratmış seni.Anlıyorum.Sabret,bak bnm kv.de 15 dk uzakda oturuyor arabayla,hala işe gelıyorum gıdıyorum sen yoruluyorsundur,bu aksamda gelın bızde yıyın demez asla,bı kap yemek yapmış ınsan hiç değildir.Geçen aksam mısafır gelıcekmiş arayıp çağırıyo,mısafır geleceğinide en son soyluyor,hepimizi bir aradan çıkartacak aklınca.Ayy ben senden dertlıyım,bnde eşime dedim geçen,hep benım annem,hep benm babam...Sizinkilerden ne ılgı ne alaka...Bebek bı doğsun acısını çıkartırız canm merak etme

Torunu görmek için can atacaklar,bizde ballandırıcaz göstememek için