- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.381
Sagol canim insallah o gunleri goruruzz.zilli kizlarimm az kaldi kavusacazdün hastanede birbuçuk yaşlarında birbirinin aynısı ikiz kız bebekler gördüm.
annelerinin yanında ayakta duruyorlardı.
ne kadar güzellerdi maşallah.
sen geldin canım aklıma...
seni katmerli bir mutluluk bekliyor :)
az kalmış kavuşmanıza...
Canim benim cok duygulandim yazini okuyunca cok sevindim. Hep boyle mutlu olun insallah.Güzel Anneler
Şükürler olsun meleğimin sarılığı geçti eve gidiyoruz bugün biz.Çok mutluyuz.
Annelik çok güzel çok özelmis mutluluktan uçuyor insan sadece onu düşünüyorsun eşimi de bir görseniz içine sokacak sanki.Rabbim herkese bu güzel duyguyu tatirsin insallah
ben onu her gece yapıyorum valla tık yokKizlar suan bitane kocaman ayvanin hepsini yedim mide fesati geciriyorum galiba
2015 mart annesi olarak kızlar bikaç tavsiyem var... sezeryanla doğum yaptım sütün gelmesini artıran şeylerden biri hastaneden çıkınca doktor zaten duş alabilirisiniz dio sıcak suyu gögsunuze tutun zaten ayakta duş alacaksınız bıkaç hafta ... buhar tutun gogsunuze sıcak kompres yapın inanın faydasını göreceksiniz... rezene için bol bol ... bugunlerınızın tadını çıkarın uyuyabildiğiniz kadar uyuyunsezeryan olacaklar en az iki tane gecelik olsun yanınızda ... hiç stres yapmayın sütüm gelmio die sütü artıran şey uyku su ve güzel düşüncedir... tatlı şeylere yuklenmeyin yukleniosanızda medine hurması yiyin bol bol... aç kalacak die bebiş biberon vermeyin gögsunuzu tutmaz denenmiştir bu vereceksınız kaşıkla verin... hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun bebeklerinize sağlıklı uzun ve hayırlı ömürler...
hayırlı olsun .. küveze falan gırmedı yani?
Ole yapayim canım aslında içimi kusmak istiyorum ama sanirm faydası yokOlabılır canım,mesela halı ve kılımlerdekı ındırım sadece net satıslarında,mağazalrda yok bizzat sordum.Magaza ve net satıları farklı oluyomuş indirim gunlerınde.Benim ofıs tam englısh home karşısında herşeyden haberım oluyoHer hafta bişey almadan geçemiyorum önünden.
aynen canım,konuşma madem,eşinden alsınlar haberleri çok merak ederlerse.
İnşallah bebegm ya sağlıklı olsunlar insallahBen zaten sezeryan olacagim icin kendimi hep ona adapte ettim sanirim, hastaneden cikana kadar insallah toparlariz diye dusunuyorum. Bebekle ilgilensek yeter zaten, yemek falan yapmaya annem gelcek insallah. 15 gun idare etseler yeter, sonra bakariz basimizin caresine :) seninde annen gelir belki hic degilse 1-2 hftligina. Bebeklerde bizde saglikli olalimda hepsi cozulur canim ya moralini yuksek tut. Bebisler etkilenmesinler, mutlu huzurlu olsunlar insallah.
Aynen kuzum inşallah hamileyken uyumadik barı doğunca uyuyalimah canım hepimiz bu tarz şeyler yaşıyoruz.bende ailemden uzağım sanırım bu kadar alıngan olmamızın nedeni zor geçen hamileliğiz ve son dönemlerinde artık sabrımızxın azalması.bebişleri kucağımıza alalım Allahın izniyle herşey değişecek.Rabbim çektiğimiz sıkıntıların karşılığında hayırlı evlatlar nasip etsin.Bebekkende uyku düzenleri olursa çok iyi olur
Al benden de o kadarGünaydın kızlar
Takvimime göre son 48 gün
Öncrden çok cesyrdum .normal doğum yapmak istiyordum
İimdi iş ciddiye binince tırsmaya başladım
Var mı benim gibi olan?
A
aaa öle mi cnm.?bulunmuomuş die duymuştm bnde belkide bu yüzden
Vay bebişlerine kavusanlar artmış. Hayırlı olsun kızlar Rabbim acılarını göstermesin...Tek tek alıntı yapamadım çok çok tesekkur ederim hepinize doktor bugün cikiyorsunuz dediğinde inanin sevinçten nasıl ağladım anne olunca anlarsın diyorlar ya hep abartı zannederdim sizde goruceksiniz bir guluse dünyalar feda edilir benimki aynı karnımdaki gibi eli kolu durmuyor :) gulduruyor bizi.Bu aradacimcim16 ve sevgidelisiyim de doğum yapmış hayırlı ugurlu olsun inşallah.
Benim ablamin da benim gibi olmuş. Bebisleri emdiler hele ikincisi epey emdi maşallah. Canlı örneğim var ama yine de sanki ici dolmayacak dolsa da yetmeyecek gibime geliyo minnak minnaklarSeninde mi öle canımm :)
Yok mu bizim gbi olupta ilk doğumunda bol sütü gelen bizi biri rahatlatsınnn
Yoktu canım ama englısh home un at acması cok guzel ve kullanıslıya benzıyor,ustunde cıtcıtla tutturulan havlu kısım var yıkanıp takılabılen.Annem alt acma dıkmeseydı onu alabılırdım :)Tüh ben de yeni almıştım 25 TL'ye
Alt açma minderlerinde de indirim var mıydı?
Kizlar suan bitane kocaman ayvanin hepsini yedim mide fesati geciriyorum galiba
Yürüyünce hiç soğuk değil,zaten hamiş oldugumuzdan vcud ısımız oldukça yuksek,ben evde kısa kol gezıyorum :))Kizlar ben çarşıda dolaşmak istiyorum. Bebek odasına perde bakmak istiyorum ama iki adim atıyorum yoruluyorum yaainternette de almaya korkuyorum. Ne bilim renk farki olabilir fotoda diye. Gecen halı aldim bebek odasina rengi istediğim mavi değilmis kotu değil ama iste normalde gorsem almazdim.
Hem cok sıkıldım ne zmandir evdeyim bir sey olcak diye evde bile dolanamiyorum. Accik ciksm dolaşsam ne var?...hava da soğuk lahana gibi giyinmek de yoruyor adami
oy oyy dertleseyim dedim
Humanayı mı almış canım.? Değişen ismi mi :)Bende eşime yanlış almıştım dedim :) oda aynen sizin dediğinizi almis
İnşallahh bizimde öle olur ozmn cnmBenim ablamin da benim gibi olmuş. Bebisleri emdiler hele ikincisi epey emdi maşallah. Canlı örneğim var ama yine de sanki ici dolmayacak dolsa da yetmeyecek gibime geliyo minnak minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?