2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim insallah o gunleri goruruzz.zilli kizlarimm az kaldi kavusacaz

Canim benim cok duygulandim yazini okuyunca cok sevindim. Hep boyle mutlu olun insallah.

çok güzel bilgiler vermişsin. hastane cantasına bende bardak ve çay kasıgı koycam bu sebeple..inş hemen sütler gelir hemen doyurabiliriz karınlarını yavrularımızın

Ole yapayim canım aslında içimi kusmak istiyorum ama sanirm faydası yok

İnşallah bebegm ya sağlıklı olsunlar insallah

Aynen kuzum inşallah hamileyken uyumadik barı doğunca uyuyalim

Günaydın kızlar
Takvimime göre son 48 gün
Öncrden çok cesyrdum .normal doğum yapmak istiyordum
İimdi iş ciddiye binince tırsmaya başladım
Var mı benim gibi olan?
Al benden de o kadar epidural normal doğum istiyorum ama yinede korkuyorum ya olmazsa epidural filan içim içimi yiyor...

Tek tek alıntı yapamadım çok çok tesekkur ederim hepinize doktor bugün cikiyorsunuz dediğinde inanin sevinçten nasıl ağladım anne olunca anlarsın diyorlar ya hep abartı zannederdim sizde goruceksiniz bir guluse dünyalar feda edilir benimki aynı karnımdaki gibi eli kolu durmuyor :) gulduruyor bizi.Bu arada cimcim16 ve sevgidelisiyim de doğum yapmış hayırlı ugurlu olsun inşallah.

Kizlar ben çarşıda dolaşmak istiyorum. Bebek odasına perde bakmak istiyorum ama iki adim atıyorum yoruluyorum yaa internette de almaya korkuyorum. Ne bilim renk farki olabilir fotoda diye. Gecen halı aldim bebek odasina rengi istediğim mavi değilmis kotu değil ama iste normalde gorsem almazdim.

Hem cok sıkıldım ne zmandir evdeyim bir sey olcak diye evde bile dolanamiyorum. Accik ciksm dolaşsam ne var?... hava da soğuk lahana gibi giyinmek de yoruyor adami

oy oyy dertleseyim dedim

Vay bebişlerine kavusanlar artmış. Hayırlı olsun kızlar Rabbim acılarını göstermesin...

Seninde mi öle canımm :)
Yok mu bizim gbi olupta ilk doğumunda bol sütü gelen bizi biri rahatlatsınnn
Benim ablamin da benim gibi olmuş. Bebisleri emdiler hele ikincisi epey emdi maşallah. Canlı örneğim var ama yine de sanki ici dolmayacak dolsa da yetmeyecek gibime geliyo minnak minnaklar

Tüh ben de yeni almıştım 25 TL'ye

Alt açma minderlerinde de indirim var mıydı?
Yoktu canım ama englısh home un at acması cok guzel ve kullanıslıya benzıyor,ustunde cıtcıtla tutturulan havlu kısım var yıkanıp takılabılen.Annem alt acma dıkmeseydı onu alabılırdım :)
Bnde almıstım ama 10 tl ye de kaçırılmaz,hediye içinde cok uygun.

Kizlar suan bitane kocaman ayvanin hepsini yedim mide fesati geciriyorum galiba

aman dikkatli yiyin kızlar ayva bogaza cok durur,Allah korusun geçenlerde ben zor yuttum :))
Bu arada hamılelığınde ayva yıyenın bebegı guzel olur

Yürüyünce hiç soğuk değil,zaten hamiş oldugumuzdan vcud ısımız oldukça yuksek,ben evde kısa kol gezıyorum :))
Bütün bakıcagın seylerı bı mağazadan bak canım,örneğin perde halı aksesuar vs.,sadece bı magaza ıcınde gezmış olursun,yorulmazsın :))

Canım alışveriş yapınca kasada sana numaranı soruyorlar (ilk kez o şubeden alısverıs yapıyorsan)
Bu yuzden tüm indirimler bana msj olarak gelıyor,her hafta bı urun grubu %50 indirimde oluyor.Şimdi sen bişeyler alırsın mutlaka,telefonunu soylersın,şubeden subeye degısır belki,sana hber gelir.Ama tahmınımce şube ındırımlerı aynı oluyor.Mesela şuan fon perde ve goblen kırlent ve havlularda ındırım.. oznurd

sevgidelisiyim cupcakeask hayırlı olsun kızlar darısı başımıza olsun allah evlatlamızı bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah Bebişlerinizin kilosu kontrollerde usg.de çıkan son değerlere yakın mı doğdu yoksa çok fark varmıydı? Bazen çok farklı çıkabiliyomuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…