2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol canım ben en iyisi iş çıkısı gidip bakayım

senin isteğe bağlı sezeryan mı olcaktı ben zorunlu diye hatırlıyorum sanki.ya tabi ki normal en güzeli de senin ne istediğin de önemli normal doğuma hazır değilsen boşuna kendini hırpalamana gerek yok.herkesin bünyesi farklı sonuçta.normal doğumda daha çabuk toparlanıyosun diyolar da kişiye göre değişir.kimi sezeryan normalden daha kolay iyileşiyo.amann herkes için hayırlısı ne olacaksa o olsun canım.üzerinde fazla düşünmeye gerek yok

Bebegi bu aralar cok hickirik tutmaya basladi kizlar ya. Nedendir acaba sinir oldukca depiyo bide

benimkini günde 3 posta tutuo bi de kasığımda atıo nasıl fena.ben de merak edip araştırdım da iyi bişey miş diye okumuştum sağlıklı bebeklerde oluomuş.bebek amniyon sıvısını yutmayı beceremediği için oluomuş canım

Canım üzme artık kendini. Bak bebişini de üzüyon böyle yapınca. Sen yine de güzel şeyler ümit et. Kv de kızınıp durma boşver düşünmemeye çalış çünkü sen ona kızındıkça aslında kendi moralini bozuyorsun onun dünyadan haberi yok keyfi yerinde

Zorunlu sezeryan canımm dalga geçio benimle işte manyak doktorum :)) aynenn canım dediğin gbi bi arkadaşım sezeryan oldu aynı gün ayağa kalktı çokta rahattı hemen toparladı, bi arkadaşım normal yaptı 1ay çekti dikişlerin acısını..oyüzden hayırlısı herşeyin tatlım

Evet canım onun yüzüne söyleyeyim diyorum herşeyi ama annem diyo soleme boşver solesem mi

ben biberon almadım ya biberona alışırsa meme emmez dediler aldırmadılar. dogrumu yaptım bilmiyorum :/ ama çok lazım olursa gidip bi eczaneden alınır hemen napalım.

Amin. İnşaallah.
Rabbim ayırmasın bir ömür. Hayırlı evlat olsun İnşaallah, sağlıcakla.

Kızlar merhaba :) Bişey sormak istiyorum size. Doktor kontrolüne falan gittiğinizde doğumun ne zaman olabileceğine dair bi fikir verebiliyo mu
bana bu son gidişimizde ocak sonu dedi. normal doğumda takvime göre konuşuyorlar bildiğim kadarıyla. çünkü ilk gittiğimizde de ocak 29 demişti. şimdiki son duruma göre, yani bebeğin gelişimine göre 24 ocak görünüyor.
Rabbim cümlemizi sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza.

Selam Ocak anneleri, size bir sorum olucakti, benim biraz kahverengi akintim var sizinde bu haftalarda hic akintiniz oldumu? Doktorum artmadikca bir sorun olmayacagini soyledi, yarinda kontrolum var gerci baktiricam ama yinede merak etmedim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…