- 7 Ağustos 2015
- 207
- 122
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.401
Canım alışveriş yapınca kasada sana numaranı soruyorlar (ilk kez o şubeden alısverıs yapıyorsan)
Bu yuzden tüm indirimler bana msj olarak gelıyor,her hafta bı urun grubu %50 indirimde oluyor.Şimdi sen bişeyler alırsın mutlaka,telefonunu soylersın,şubeden subeye degısır belki,sana hber gelir.Ama tahmınımce şube ındırımlerı aynı oluyor.Mesela şuan fon perde ve goblen kırlent ve havlularda ındırım..oznurd
Bnmde ocak başı görünüo ama aralık sonunda gelcek :)) doktorum normal yapalkm bi deneyelim dio hayır diorum ısrarla olmaz kesin alın diorum :)) bi bakalım dio 38de çatı yapalım dio bence çok rahat doğurursun dio olmazsa keser alırım ben dio ama hayır diorum piss dalga geçio benimle yaa çok eğlenio
Bebegi bu aralar cok hickirik tutmaya basladi kizlar ya. Nedendir acaba sinir oldukca depiyo bide
maşallah. darısı bizim başımızaYok girmedi çok şükür.
Yarın taburcu olucaz.
canım geçmil olsun ne güzel bebişine kavuşmussun hem de sağlıklı bir şekilde maşallah sizeYok girmedi çok şükür.
Yarın taburcu olucaz.
Canım üzme artık kendini. Bak bebişini de üzüyon böyle yapınca. Sen yine de güzel şeyler ümit et. Kv de kızınıp durma boşver düşünmemeye çalış çünkü sen ona kızındıkça aslında kendi moralini bozuyorsun onun dünyadan haberi yok keyfi yerindeCanım yapabilirmiyiz bilmiyorum eşim beni çiğner yine götürür çocuğu bide böle ilgili davraniyolar ya sınır oluyon arayıp nasılsn demekle ilgili olunmaz ayy beni aradı koli yemek gondercem dedi çocuk gibi sevndm annemn yaptıkları bitmsti ne oldu biliyo musun gonderememis ve oturp sulalece yemişler ve bunu bana anlattı ay pturdm agladm ben iyi olsam kimseye muhtaç olmam çok iyi pastamida yaparm cocugumada bakarım bana diyodu bebeği alanlar bi babaanne bunu der mi kilosu zayıf diorm yoo kilolu dio bak 2yi geçmiş diyo ama kendi kardeşi cocuklarna Ole değil bi anne gelini sevmeyeblr anlarm ama oğlunu torununuda mi sevmez bana daha 3aylikken sen nie sezaryana larsisin sezaryan ol dedi butun millete duyurmuş normal istediğimi şimdi ters diye sevinio olsun ben sezaryan istiyordum diyo onun isteği daha önemli haklı tabi doktor bana dedi 5cm acikligm var bebek dönse pat diye doğar doktorum bile üzüldü düşünsene daha çok para alacagna rağmen ahhh kiyamam sizde bizim gibisinz
gel benim yerime ders anlat veletlerle hiç sıkılmazsınselam kızlar, ne sıkıcı bi gün
125 ml aldım biberonu.emzik de biberon da aventKızlar merhaba emzik ve biberon alıcam bana marka önerebilirmisiniz ?h Biberonu kaç ml aldınız bide:)
Benimkini de tuttu az öncebenimkini günde 3 posta tutuobi de kasığımda atıo nasıl fena.ben de merak edip araştırdım da iyi bişey miş diye okumuştum sağlıklı bebeklerde oluomuş.bebek amniyon sıvısını yutmayı beceremediği için oluomuş canım
son zamanlar gecmıyor gercektengel benim yerime ders anlat veletlerle hiç sıkılmazsın
125 ml aldım biberonu.emzik de biberon da avent
Zorunlu sezeryan canımm dalga geçio benimle işte manyak doktorum :)) aynenn canım dediğin gbi bi arkadaşım sezeryan oldu aynı gün ayağa kalktı çokta rahattı hemen toparladı, bi arkadaşım normal yaptı 1ay çekti dikişlerin acısını..oyüzden hayırlısı herşeyin tatlımsenin isteğe bağlı sezeryan mı olcaktı ben zorunlu diye hatırlıyorum sanki.ya tabi ki normal en güzeli de senin ne istediğin de önemli normal doğuma hazır değilsen boşuna kendini hırpalamana gerek yok.herkesin bünyesi farklı sonuçta.normal doğumda daha çabuk toparlanıyosun diyolar da kişiye göre değişir.kimi sezeryan normalden daha kolay iyileşiyo.amann herkes için hayırlısı ne olacaksa o olsun canım.üzerinde fazla düşünmeye gerek yok
Evet canım onun yüzüne söyleyeyim diyorum herşeyi ama annem diyo soleme boşver solesem miCanım üzme artık kendini. Bak bebişini de üzüyon böyle yapınca. Sen yine de güzel şeyler ümit et. Kv de kızınıp durma boşver düşünmemeye çalış çünkü sen ona kızındıkça aslında kendi moralini bozuyorsun onun dünyadan haberi yok keyfi yerinde
Amin. İnşaallah.Güzel Anneler
Şükürler olsun meleğimin sarılığı geçti eve gidiyoruz bugün biz.Çok mutluyuz.
Annelik çok güzel çok özelmis mutluluktan uçuyor insan sadece onu düşünüyorsun eşimi de bir görseniz içine sokacak sanki.Rabbim herkese bu güzel duyguyu tatirsin insallah
bana bu son gidişimizde ocak sonu dedi. normal doğumda takvime göre konuşuyorlar bildiğim kadarıyla. çünkü ilk gittiğimizde de ocak 29 demişti. şimdiki son duruma göre, yani bebeğin gelişimine göre 24 ocak görünüyor.Kızlar merhaba :) Bişey sormak istiyorum size. Doktor kontrolüne falan gittiğinizde doğumun ne zaman olabileceğine dair bi fikir verebiliyo mu
Kızlar merhaba emzik ve biberon alıcam bana marka önerebilirmisiniz ?h Biberonu kaç ml aldınız bide:)
Tşkler canımBen biberonu avent natural 125 ml aldım emziğide nuk kaucuk olandan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?