2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Ocak anneleri, size bir sorum olucakti, benim biraz kahverengi akintim var sizinde bu haftalarda hic akintiniz oldumu? Doktorum artmadikca bir sorun olmayacagini soyledi, yarinda kontrolum var gerci baktiricam ama yinede merak etmedim degil :KK51:
canım hiç olmadı. bilemiycem o yüzden amaaaa dikkat etmekte fayda var

Selam Ocak anneleri, size bir sorum olucakti, benim biraz kahverengi akintim var sizinde bu haftalarda hic akintiniz oldumu? Doktorum artmadikca bir sorun olmayacagini soyledi, yarinda kontrolum var gerci baktiricam ama yinede merak etmedim degil :KK51:
Olmadı canım hiç. Şu ara fazla hareket veya yürüyüş yaptıysan ondan kaynaklanabilir ayaklarını kaldırarak uzan ve bol bol dinlen

benımde hiç olmadı. bilgim de yok bu konuyla ılgılı

ben biberon almadım ya biberona alışırsa meme emmez dediler aldırmadılar. dogrumu yaptım bilmiyorum :/ ama çok lazım olursa gidip bi eczaneden alınır hemen napalım.

ya tabi öyle de kaynatmak falan uğraşmak lazım şimdi al kaynat koy bi kenara eninde sonunda kullanırsın bi şekilde hiç olmadı süt saklama kabı olarak kullan nolcak

oyyy sabah once bi pazar alisverisi,burda turkler cok oluo pazarimiz var heheh cok zevkli :KK45: ardindan da bana alisveris yaptik. yeni geldik eve cok yoruldum artk karnim agir gelio:KK48: pijamasi sutyeni atleti emzirme giysisi vs derken ihtoyaclarmi aldim sukur. oglum yine karli cokti bu isten,n zmn ciksak mutlaka biseler aliorum ona da,hep boyle kismetli olsun kerata oglum ins:KK51: yine ufak tefek eksiklermz kaldi ekstralar da var ama allah etmesn su an dogursam sonunda gereken esyalarm hazir:anneadayı: oglumuzun adini da aldi babasi,harfli trenler.. yani on ismimiz de kesinlesti haha oleyyy kurtuldum isim baskisindan:KK71:

oyyy sabah once bi pazar alisverisi,burda turkler cok oluo pazarimiz var heheh cok zevkli :KK45: ardindan da bana alisveris yaptik. yeni geldik eve cok yoruldum artk karnim agir gelio:KK48: pijamasi sutyeni atleti emzirme giysisi vs derken ihtoyaclarmi aldim sukur. oglum yine karli cokti bu isten,n zmn ciksak mutlaka biseler aliorum ona da,hep boyle kismetli olsun kerata oglum ins:KK51: yine ufak tefek eksiklermz kaldi ekstralar da var ama allah etmesn su an dogursam sonunda gereken esyalarm hazir:anneadayı: oglumuzun adini da aldi babasi,harfli trenler.. yani on ismimiz de kesinlesti haha oleyyy kurtuldum isim baskisindan:KK71:
ben artık almayı bıraktım :=) yıkayıp ütüledıkten sonra her sey bitti :KK70:
yapılacaklar yapıldı ama zaman gecmıyor bu seferde

Minnoş kızımın doğum tarihi ile ilgili olan polemik:mad: dünden beri çok üzüldüm kendimi çok yıprattım. Aptalmışım gibi hissettim. :mad: tarihte yanlışlık var dediniz:KK61: üstüne bi de umut2016 da matematik hesabı filan yaptı :KK20: ben sitem ettim dr a söyleyim bari dedim sonra o da anlamadı yine yazdı bişiler işte. Halbuki tek isteğim mutluluğumu paylaşmaktı:KK61:
Ama düşman değilim kızlar öyle düşünmeyin sadece dünden beri çok zoruma gitti yazılanlar

bana bu son gidişimizde ocak sonu dedi. normal doğumda takvime göre konuşuyorlar bildiğim kadarıyla. çünkü ilk gittiğimizde de ocak 29 demişti. şimdiki son duruma göre, yani bebeğin gelişimine göre 24 ocak görünüyor.
Rabbim cümlemizi sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza.
31 haftalıkken memleketten yaşadığım şehre döneceğim de herkes doğum yaklaşmış oluyor gitme diyor ama ne zaman geleceğide belli olmuyo bebeklerin tekrar gelsem mi orda kalıp doğumumu beklesem çok kararsızm yardmcı olabilir misnz bana.. Belli olur mu ne zaman aralığında olacağı :(

Back
X