2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben yokken neler olmuş. o nası kaynana aman Allahım o kadına söylenecek çok şey var ama uzaklaştırma almak istemiyorum

Bu aradaaaaaaaaaa günaydın. İlk defa haftasonu çalışıyorum. öğlene kadar olması bile sinirlendirdi beni ama işyeri benim olunca kimseyede kızamıyorm ve bebek için para lazım sabrediyorum Gece 4 falandı uyuduğumda 7:15de kalktım. Kocaman sabırlar diliyorum kendimeee ve kaldıysa benim gibi olanlaraaaa

doktora bebegın toplanmasını söylemıstım '' olacak elbette, zaman yaklastı'' dedi
hiç demedi yani saatte şu kadar, şöyle olursa gel dıye
bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım

bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım
Bnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada

aaaaa kız o ne fena doktormuş. O olayı abartmış ben sana söyliim. Günaydınnnn

Gunaydin kizlar
O nasil bi doktor ya sana tavir almaya hakki yokki sevabina bakiyo sana sanki medeniyetsiz

Ağrın, şikayetin yoksa gerek de yok bence de... Doğal yollardan beslenme en güzeli. Gebeliğim boyunca ağrı kesici bile içmedim, siddetli kol ağrım olmuştu, dişim ağrımisti ama yine de gerekli görmedim. Fedakarlık anne karnında başlıyor

Şeker testiyle ne alakasi varmış. O test şekerin yüksek mi diye bakılır ki sekerin yüksek se çocuğun gelisimi tam tersi ilerde olur. Bilmiyoz diye bizi kandirmaya çalışıyorlar
doktorunun içine dert olmuş ilk fırsatta dillendirmiş ayy ben sinir oldum sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…