- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.781
Hormonlar diyorum4 kişi var hepsı buradan
şaşırdım
çünkü içlerinde konustuklarımızda var
ısınamıslar demek ki
ben şans eseri + sevgili eşimin yüksek anlayışı dolayısıyla yapmadım 1 haftadır. Valla akşam 6ya kadar sürekli ayakta çalışıp yemek yapmak olmuyoyemek konusunda çok üşenmeye basladım artık.
canımm bol patates, tahin-pekmez. bunlar bebeğe bol bol kilo aldıran öğünler. bi kaç doktordan duydumYok kuzum ben 6-7 kilo aldım ama bebekte hiç gram alımı bile yok
ay ben yokken neler olmuş. o nası kaynana aman AllahımElimiz degmisken benimkinide dovelim zaten kavgaliyim suan. Bana insallah mina beni senden daha cok sever dedi gerizekali. Okadar nefret ediyorumki. Zaten oyle bisey mumkun degilde cunku kendisi sevilicek bi insan degil. Bende artik cok kotu kalpli bi dusunce bu dedim koptu kiyamet. Insallah kuserde omur boyu gorusmeyiz! Yemin ediyorum bu kadin yuzunden erken dogurucam!
bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktımdoktora bebegın toplanmasını söylemıstım '' olacak elbette, zaman yaklastı'' dedi
hiç demedi yani saatte şu kadar, şöyle olursa gel dıye
Bnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım
aaaaa kız o ne fena doktormuş. O olayı abartmış ben sana söyliim.Bnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada
Gunaydin kizlarBnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada
Ağrın, şikayetin yoksa gerek de yok bence de... Doğal yollardan beslenme en güzeli. Gebeliğim boyunca ağrı kesici bile içmedim, siddetli kol ağrım olmuştu, dişim ağrımisti ama yine de gerekli görmedim. Fedakarlık anne karnında başlıyorevet aynen öyle çalışmıyorum evdeyim ağrım sızım olmuyodu bende vücuda neden ilaç sokayım diye düşündüm... Belki de yanlış ama... Su son aylarda sırtım agrıyo oda artık ağırlaştığı için olur diyorum...
Ay sorma doğuma az kalmasa başkasına gidicemGunaydin kizlar
O nasil bi doktor ya sana tavir almaya hakki yokki sevabina bakiyo sana sanki medeniyetsiz
Şeker testiyle ne alakasi varmış. O test şekerin yüksek mi diye bakılır ki sekerin yüksek se çocuğun gelisimi tam tersi ilerde olur. Bilmiyoz diye bizi kandirmaya çalışıyorlarBnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?