- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.821
masallah cnm :) ablam da 2015 ocakta bi bebis dogurdu,o da sanirm 41 ya da 42 yasinda.. bebegi de massallah 2.5yas cocugu gbi simdidenBenim de hayalimdş 40 yaş çocuğu çok şükür gerçekleşti
Kiz biz seninle oturup bi konussak varya neler cikicak kimbilirYanı bazen diyorum ki kuzum bana bise olsa sevinir kızı alır buyutur oglunuda evlendirir valla o potansiyel var bana diyo kızı olan anneler evlenmesin bende dedim Allah korusun ona bise olsa ne evlenmesi anne ne sacmaliyon dediki senin için demedim oha yanı okadar abartiyosevmicekler tabi huhaahahah D bende Allaha havale ettim kuzum hele en son yaptığı yanı bana dio sana koli hazrladim su su gondercem sonragondermiyo sulalece yiyolar bunuda bana soluyo oğlum alamaz diye topladm yedik diyo ben dedim sen bana şöle komşu alır ama solemesi artık bise demiyorum Allah büyük kuzum ya bi uzağa gitseydik :)
Tamam cnm dikkat et yorma kendinicanım yorduğum için olmuş bişey çıkmadı çok şükür ama pazartesi ya da salı tekrar çağırdı
2 kez,spinal anestesi ile dgm yaptm,hiç bir problemim yok çok şükür...Kızlar selam. Ben de nasipse 10 ocakta spinalle dogum yapıcam ama cok korkuyorum.Bazı arkadaslar dogum yapmış bile..spinal tecrubesi olanlar detaylı anlatabilirler mi? Meshur bas agrısı bel agrısı herkeste oluyor mu?
Ya ben hayvan gibi uyuyorum resmen..Günaydın kızlar
2.30 da uyanıktım en son
Sabah da 7.30 da uyandım
Niye uyuyamıyorum ben yaa
bendede aynı durum var şu anda. bende tereddütteyim..Kasiklarim ayaktayken ve yururken cok agriyo adet sancisi gibi. Evin icinde yururken bile. Acaba normalmi yoksa gitsemmi bi doktora. Burda doguranlar arttikca tirsiyorum artik.
Ne yapsakki bugunde doktorlar 3e kadar calisiyo. Normaldir diye dusunuyorum biyandanda tereddutum var bilemedimmmmmmbendede aynı durum var şu anda. bende tereddütteyim..
bence akışına bırakalım en fazla doğururuzNe yapsakki bugunde doktorlar 3e kadar calisiyo. Normaldir diye dusunuyorum biyandanda tereddutum var bilemedimmmmmm
Marka isim var mıydı hatırlamıyorum ama n11 de u şeklinde ama içe doğru destek kavisleri vardı yani göbek ve bel bölgene destek yapacak şekilde ben çok faydasını gördümCanım teşekkür ederim. Bana da dimag diye bişey verdi. İşe yaramazsa osteocare isteyeyim bende öyleyse. Yastık hangisinden aldın cnm?
Bu haftayı tamamlayamayacağız sanırım cnm ciğer geliştirici iğnelerimiz fln yapıldı bir haftadır zaten her gün hastanedeyiz nst detaylı ultrason fln doktor gün kazanmaya çalışıyorum dedi en geç önümüzdeki hafta alacak zaten doğması şu durumda karnımda kalmasından daha iyi olacak gibi görünüyo salı günü yeni doğan yoğun bakımı fln hazırlatmaları için talimat vermişti pazartesi tekrar bakacaklar bakalım son karar ne olacakNasıl ya sen de mi doğuruyorsun
Ohh neguzel canm cok sanslisin.Allah onunda sansini bahtini acik etsin.darisi bizeBenim de hayalimdş 40 yaş çocuğu çok şükür gerçekleşti
Dinlen canım, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsn inşBu haftayı tamamlayamayacağız sanırım cnm ciğer geliştirici iğnelerimiz fln yapıldı bir haftadır zaten her gün hastanedeyiz nst detaylı ultrason fln doktor gün kazanmaya çalışıyorum dedi en geç önümüzdeki hafta alacak zaten doğması şu durumda karnımda kalmasından daha iyi olacak gibi görünüyo salı günü yeni doğan yoğun bakımı fln hazırlatmaları için talimat vermişti pazartesi tekrar bakacaklar bakalım son karar ne olacak
Sus kiz suan hic hazir degilim acayip pacoz durumdayimbence akışına bırakalım en fazla doğururuz
Bence kasik agriniz varsa gidin canim.ihmale gelmez belli bi zamanda sonra.bellki mudahale edilmesi gereken bisey olabilirAllah korusun.Ne yapsakki bugunde doktorlar 3e kadar calisiyo. Normaldir diye dusunuyorum biyandanda tereddutum var bilemedimmmmmm
Amin cnm herşeyin hayırlısı tabi ne şekilde sağlıklı olacaksak bebişlerimizde bizde öyle olsun inşallah dinlenemiyorum inan bu haftaya kadar hep hafta sonlarım koşuşturmaca oluyodu çamaşır oğlanın dersleri vs bu hafta hafta içide hep koşoşturmaca geçti her gün hastaneye gitmekten uyku düzeni fln kalmadı çiş seansları yüzünden yine bugünümüze şükür doğduklarında umarım bugünleri aramayızDinlen canım, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsn inş
Sancının şeklini tam olarak tarif edebilir misin nerde başlayıp nerde bitiyo düzenli miKasiklarim ayaktayken ve yururken cok agriyo adet sancisi gibi. Evin icinde yururken bile. Acaba normalmi yoksa gitsemmi bi doktora. Burda doguranlar arttikca tirsiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?