2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hayalimdş 40 yaş çocuğu çok şükür gerçekleşti
masallah cnm :) ablam da 2015 ocakta bi bebis dogurdu,o da sanirm 41 ya da 42 yasinda.. bebegi de massallah 2.5yas cocugu gbi simdiden darisi hayirlisyla bizlere ins saglikla.. kiizn da annesini gecms masallah bayiliyorum boyle olunca

Kiz biz seninle oturup bi konussak varya neler cikicak kimbilir ayni kendimi goruyorum sende bende diyorum dogumda fln olmemide ister bu mina ona kalsin diye. Esimede dedim bana bisey olursa kadin bul bakici bul kendin bak ama sakin annene verme cocugumu diye. Resmen psikolojimi bozdu ya hamile hamile neler dusundurtuyolar bize.

Kasiklarim ayaktayken ve yururken cok agriyo adet sancisi gibi. Evin icinde yururken bile. Acaba normalmi yoksa gitsemmi bi doktora. Burda doguranlar arttikca tirsiyorum artik.

Kızlar selam. Ben de nasipse 10 ocakta spinalle dogum yapıcam ama cok korkuyorum.Bazı arkadaslar dogum yapmış bile..spinal tecrubesi olanlar detaylı anlatabilirler mi? Meshur bas agrısı bel agrısı herkeste oluyor mu?
2 kez,spinal anestesi ile dgm yaptm,hiç bir problemim yok çok şükür...

Canım teşekkür ederim. Bana da dimag diye bişey verdi. İşe yaramazsa osteocare isteyeyim bende öyleyse. Yastık hangisinden aldın cnm?
Marka isim var mıydı hatırlamıyorum ama n11 de u şeklinde ama içe doğru destek kavisleri vardı yani göbek ve bel bölgene destek yapacak şekilde ben çok faydasını gördüm

Nasıl ya sen de mi doğuruyorsun
Bu haftayı tamamlayamayacağız sanırım cnm ciğer geliştirici iğnelerimiz fln yapıldı bir haftadır zaten her gün hastanedeyiz nst detaylı ultrason fln doktor gün kazanmaya çalışıyorum dedi en geç önümüzdeki hafta alacak zaten doğması şu durumda karnımda kalmasından daha iyi olacak gibi görünüyo salı günü yeni doğan yoğun bakımı fln hazırlatmaları için talimat vermişti pazartesi tekrar bakacaklar bakalım son karar ne olacak

Dinlen canım, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsn inş

Napıyosunuz şekerler dün yine detaylı bakıldı ödemi aynı gibi büyüme pek yok dedi nst diğer günlere göre biraz kötüydü son kez damardan demir verildi bana demir verilirken acilde bi hastayı kaybettiler yakınları feryat figan ağlayınca kendimi çok kötü hissettim bi yandan yeni bi hayat dünyaya gelmeye çalışırken diğer yanda birinin hayatı son buldu hormonlardan heralde bende onlarla birlikte ağladım rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Bizim kontrole döneyim tekrar doktorum gün kazanmaya çalışıyorum hata yapmayalım ne erken olsun ne de geç kalalım dedi bunu diyen prof olan kendi doktorumda sanırım hocamız bu hafta alalım der bebişimizi dedi tarih net değil ama sanırım son günlerimiz hamişlikte aklıma takılan deli sorular var pazartesi tekrar bakılacak ama hafta sonu hareketlerinde azalma hissederden bekleme gel dedi her seferinde aynı şeyi söylüyorlar özellikle ciğer geliştirici iğneden beri acaba diyorum iğneden mi hareketlerin azalması ihtimali var yoksa bizim ödem sıkıntısından mı aklım karışık iki ayağım bi papuca girdi resmen annem doğuma gelemeyebilir kayınvalideme dedim en geç pazartesi gel diye hazırlıklarımızın çoğunu tamamladık ama nedendir bilmem sanki hala bişeyler eksikmiş gibi geliyo

Dinlen canım, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsn inş
Amin cnm herşeyin hayırlısı tabi ne şekilde sağlıklı olacaksak bebişlerimizde bizde öyle olsun inşallah dinlenemiyorum inan bu haftaya kadar hep hafta sonlarım koşuşturmaca oluyodu çamaşır oğlanın dersleri vs bu hafta hafta içide hep koşoşturmaca geçti her gün hastaneye gitmekten uyku düzeni fln kalmadı çiş seansları yüzünden yine bugünümüze şükür doğduklarında umarım bugünleri aramayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…