2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vallla ben okurken yoruldum canım
Hepsi geçici ama bebişini kucağına aldığını düşün ay düşünmesi bile güzel valla

İkinci kez anne oluyorum. Ama hala aynı heyecan. Gelsin seveyim. Kokusunu içine çekeyim. Kızımdan biraz korkuyorum. Alışır mı sever mi. Kıskanır mı acaba.
İnşallah kıskanmaz canım
Ben 3 yaş 9 aylıkmuşım kardeşim doğduğunda sevinmişim bana arkadaş olacak diye
Ayağımda bile sallıyomuşum
Fotoprafımız var çok şeker

Vallla ben okurken yoruldum canım
Hepsi geçici ama bebişini kucağına aldığını düşün ay düşünmesi bile güzel valla
Onu düşününce gülümsüyorum.. oğluşum benim..galiba bu ayda haftada fszla kilo alacaklar ya o yüzden mi ben iptal oldum bilemedim ...ama özledim ben bebişimi ya

tamam tamam bizde sevıyoruz senı

Bende bunalimdayim. Hic olmaz saniyodum ama ..

Onu düşününce gülümsüyorum.. oğluşum benim..galiba bu ayda haftada fszla kilo alacaklar ya o yüzden mi ben iptal oldum bilemedim ...ama özledim ben bebişimi ya
Ben de özlrdim
2 hafta önve gördüm ultrasonda
Bu hafta nst için çspırdı sadece doktorum
Sonucuna göre randevu tarhi verecek
Ama çok uzun zamandur görmüyorum sanki minnoşumu
Baby shower için fotoğraflarını asmıştım hafta hafta durmadan onlara bakıyorum
Buldumcuk oldum iyice valla

Eklentiler

• 20151126_125619.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 92
Aynı ben ya demek ki bi haftalar iyice artıyor cnm

Bende yapiyorum canim seninle gunumuz ayni ins ocak ayini beklerler
Benimki önden önden gidiyor belki dıyorum yerı daralırda erkenmi gelmk ister,aman gelmesin beklesin gununu,daha hıc bıseyımız tam degıl,hala calısıyorum zaten.

Ben dalan aldim cok memnunun 15 dk programda bile hic oyle prob olmadi
Çok koydum normal deterjan gıbı ondan acemeliğime geldi,olcak o kdr.15 dk cok azmış ya o da çok kısa,bebek prgramıda çok uzun,norml program attım,2.kez sorun olmadı guzel yıkamıştı.

aralık annelerinde muhabbetler yavaştan kaka rengine kaymış bir ay sonra biz de öyle olucaz inşallah
Bakalım şubat anneleri bizim için neee dicek

Tam olarak ben...Birde ben cok yoruyorum kendimi,bıgınku performansı tavandı misal evde,bu kdr haraketliliğe yine de bu cocuk ters,hasbinallah
Kaça almıştım cnm,hatırlıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…