- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.281
Vallla ben okurken yoruldum canımNasıl bir haftaya girdim anlamadım..çok fazla yorgunum çok..ayak el bileklerim eklemlerim dökülüyoruyurken karnım taş gibi oluyor ,tümsekler yükselmeler kasılmalar bebüşümün rahimi yumruklaması.. Çatı ağrısı arada sırtım kitleniyor,kramplar ..gece dönerken acı çekmeler .yemekten sonra öküz oturmuş gibi mideme taşlaşmalar offff ne yazdım be
Bunun benzerini sevi bebeden almıştım kızımda. Onu kullanacağım.Eki Görüntüle 1709742 civilden aldım
İnşallah kıskanmaz canımİkinci kez anne oluyorum. Ama hala aynı heyecan. Gelsin seveyim. Kokusunu içine çekeyim. Kızımdan biraz korkuyorum. Alışır mı sever mi. Kıskanır mı acaba.
Onu düşününce gülümsüyorum..Vallla ben okurken yoruldum canım
Hepsi geçici ama bebişini kucağına aldığını düşün ay düşünmesi bile güzel valla
tamam tamam bizde sevıyoruz senıKızlar burası nasıl bağımlılık yaptıysa rüyamda 6-7 kişi düğüne gidiyoduk hep beraber birinizle de tel.de konuşuyorduk.iyi ki bulmuşum bu sayfayı da sizlrri tanıdım.çok kryifli oluyo paylaşımda bulunmak,dertleşmek
civilden aldım ama üzerinde sevi bebe yazıyorBunun benzerini sevi bebeden almıştım kızımda. Onu kullanacağım.
Bende bunalimdayim. Hic olmaz saniyodum ama ..Nasıl bir haftaya girdim anlamadım..çok fazla yorgunum çok..ayak el bileklerim eklemlerim dökülüyoruyurken karnım taş gibi oluyor ,tümsekler yükselmeler kasılmalar bebüşümün rahimi yumruklaması.. Çatı ağrısı arada sırtım kitleniyor,kramplar ..gece dönerken acı çekmeler .yemekten sonra öküz oturmuş gibi mideme taşlaşmalar offff ne yazdım be
Ben de özlrdimOnu düşününce gülümsüyorum..oğluşum benim..galiba bu ayda haftada fszla kilo alacaklar ya o yüzden mi ben iptal oldum bilemedim ...ama özledim ben bebişimi ya
Maşallah ttosuncuga:) benim de 33 de 2300 dü, 35 de 2700 geldi :) benimki 3500 olur dedi doktorum, senin 4 kilo falan olacak o Zaman32+4te 2580gr boyu 49cm cikti
Enerjim yok hiç şöyle kendi işimi yapabilsem ..annem gelecek az kaldıBende bunalimdayim. Hic olmaz saniyodum ama ..
Ben de özlrdim
2 hafta önve gördüm ultrasonda
Bu hafta nst için çspırdı sadece doktorum
Sonucuna göre randevu tarhi verecek
Ama çok uzun zamandur görmüyorum sanki minnoşumu
Baby shower için fotoğraflarını asmıştım hafta hafta durmadan onlara bakıyorum
Buldumcuk oldum iyice valla
Aynı ben ya demek ki bi haftalar iyice artıyor cnmNasıl bir haftaya girdim anlamadım..çok fazla yorgunum çok..ayak el bileklerim eklemlerim dökülüyoruyurken karnım taş gibi oluyor ,tümsekler yükselmeler kasılmalar bebüşümün rahimi yumruklaması.. Çatı ağrısı arada sırtım kitleniyor,kramplar ..gece dönerken acı çekmeler .yemekten sonra öküz oturmuş gibi mideme taşlaşmalar offff ne yazdım be
maşallah ne yedırdın32+4te 2580gr boyu 49cm cikti
az ve sık ye. çok yersen o hissi verıyorKizlar yemek yedikten sonra cok kotu oluyorum. Catlicakmis gibi hissediyorum. Sizde de oyle oluyor mu?korkuma bisey yeyip icemiyorum da....
Benimki önden önden gidiyor belki dıyorum yerı daralırda erkenmi gelmk ister,aman gelmesin beklesin gununu,daha hıc bıseyımız tam degıl,hala calısıyorum zaten.Bende yapiyorum canim seninle gunumuz ayni ins ocak ayini beklerler
Çok koydum normal deterjan gıbı ondan acemeliğime geldi,olcak o kdr.15 dk cok azmış ya o da çok kısa,bebek prgramıda çok uzun,norml program attım,2.kez sorun olmadı guzel yıkamıştı.Ben dalan aldim cok memnunun 15 dk programda bile hic oyle prob olmadi
Bakalım şubat anneleri bizim için neee dicekaralık annelerinde muhabbetler yavaştan kaka rengine kaymışbir ay sonra biz de öyle olucaz inşallah
Tam olarak ben...Birde ben cok yoruyorum kendimi,bıgınku performansı tavandı misal evde,bu kdr haraketliliğe yine de bu cocuk ters,hasbinallahNasıl bir haftaya girdim anlamadım..çok fazla yorgunum çok..ayak el bileklerim eklemlerim dökülüyoruyurken karnım taş gibi oluyor ,tümsekler yükselmeler kasılmalar bebüşümün rahimi yumruklaması.. Çatı ağrısı arada sırtım kitleniyor,kramplar ..gece dönerken acı çekmeler .yemekten sonra öküz oturmuş gibi mideme taşlaşmalar offff ne yazdım be
Kaça almıştım cnm,hatırlıyormusunEki Görüntüle 1709742 civilden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?