- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.241
yerim o iki popoyuDiyebilirsin canm tabiii ayyy zilli kizlarimiz yerim popişlerinden
Uykunda nası dönüyosun ya ben döneceģim zamam yataktan kalkıyorum yönümü ayarlayıp bi daa yatağa giriyorum.kızlar ben artık sola yatamıyorum. yanım agrıyor
hemen sağa yatıyorum. uykumda sola donuyorum
İnşallah bekleramin cnm amin.. tabi ayni zamanda israrla normal die diretenlerden de korusun. burda bildgm kdariyla oyle ama kisiden kisiye degisir. hayirlisyla olsn da yeter. sen gununu beklemissn belki senin bebe de bekler
Uykunda nası dönüyosun ya ben döneceģim zamam yataktan kalkıyorum yönümü ayarlayıp bi daa yatağa giriyorum.
Ayy bizde seninkini yerizz oyyy avuc kadar yaaayerim o iki popoyu
Tekme pek hissedemiyorum bende hareketler dalgalanma ya da toplanmalar şeklinde oluyor. O zamanlar sancı daha çok oluyor tabi. Ama hiç bişey yokken de sadece sancı girebiliyorpeki, sancının tekmeyle alakası oluyor mu?
Canim hic gorunmuyon.sancindan dolayimi giresin gelmiyo.
az kaldı yememıze. senın daha az kaldı. gerci zaman neyı gösterır allah bilirAyy bizde seninkini yerizz oyyy avuc kadar yaaa
anladım canım. benımkı bu gıttıgımde o kadar inat ettı ki, 1-2 kere tekmeledıTekme pek hissedemiyorum bende hareketler dalgalanma ya da toplanmalar şeklinde oluyor. O zamanlar sancı daha çok oluyor tabi. Ama hiç bişey yokken de sadece sancı girebiliyor
Yeri geliyor eşşek sıpası diye seviliyolar hem amannnnnnnnnnben de yeni cvp yazdm senin yazdgni gormedrn. ben bugun bikac msjmda velet veledovskim dedim. hatta sen kst fln zilli diyosunz daha dun kst yazdgnds bn bile cvpta zilli kizin dedm o bile yadirgamamis iste ne tuhaf bise insanlarn boyle seylerr takmasi..ilginc
Keyfim yok canım pek. Arada giriyorum muhabbetler geçiyor sayfalar tanıdık biri olmuyo falan geri çıkıyorum.Canim hic gorunmuyon.sancindan dolayimi giresin gelmiyo.
O kadar agriya rağmen nasıl gelmiyor hala bebek. Nst de kaç çıkıyor kiKasıkta da var canim. Kalçamda da bel kalca arası o kemikler ne oluyo kuyruk sokumu mu ne ora ağrıyo oturunca.
bende sadece ben dıyorum sandıgım için yazdım.farklı hitap şekillerim vardır :=)Kimin deyip demediğini takip etmiyorum ama benim velet diye okuduğumda tuhafıma gidiyor
Tatlı bişeyler ye canim girmeden. Oluyo öyle uyuyodur uyandirmaya çalışıyolaranladım canım. benımkı bu gıttıgımde o kadar inat ettı ki, 1-2 kere tekmeledı
oradakı görevlı kız karnımı saga sola ittirdi hareket etsın dıye
hatta kızacaktım bır ara, feci sallıyordu karnımı.
Bende hep saga yatmak istiyorm sonra sag tarafimin kemik agrisiyla uyaniyorum.sola donmek tam bi iskence karnimda 50 kg varmis gibi donmek iskence oluyorr.safak 7kızlar ben artık sola yatamıyorum. yanım agrıyor
hemen sağa yatıyorum. uykumda sola donuyorum
Yeri geliyor eşşek sıpası diye seviliyolar hem amannnnnnnnnnher anne farklıdır şekerim
50ye kadar çıkıyo canım. Bipmiyorum böyle olup sonuna kadar gelmeyen de var nasipO kadar agriya rağmen nasıl gelmiyor hala bebek. Nst de kaç çıkıyor ki
klasık herkesten meyvesuyu ve cıkolata istiyorlarTatlı bişeyler ye canim girmeden. Oluyo öyle uyuyodur uyandirmaya çalışıyolar
Uykunda nası dönüyosun ya ben döneceģim zamam yataktan kalkıyorum yönümü ayarlayıp bi daa yatağa giriyorum.
Bende hep saga yatmak istiyorm sonra sag tarafimin kemik agrisiyla uyaniyorum.sola donmek tam bi iskence karnimda 50 kg varmis gibi donmek iskence oluyorr.safak 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?