2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm amin.. tabi ayni zamanda israrla normal die diretenlerden de korusun. burda bildgm kdariyla oyle ama kisiden kisiye degisir. hayirlisyla olsn da yeter. sen gununu beklemissn belki senin bebe de bekler
İnşallah bekler
Gerçi sağlıklu olsun da ne zaman geldiği önemli değil
Doğumy da nırmal istiyorum ama bazen de diyorum ben ve bebiş için hangisi iyiyse öyle olsun

Uykunda nası dönüyosun ya ben döneceģim zamam yataktan kalkıyorum yönümü ayarlayıp bi daa yatağa giriyorum.
dönerken uyanıyorum canım
uyanmadan göç olur mu

bak o dün aklıma geldı, ama sonra vazgectım. üşendim yani. koltuga tutunarak dönmeye calısıyorum işte

Ayy bizde seninkini yerizz oyyy avuc kadar yaaa
az kaldı yememıze. senın daha az kaldı. gerci zaman neyı gösterır allah bilir
dogunca görürsün tadını cıkar dıyorlar ya hanı?
büyük konusmak degıl de benımkı, hamılelık çok zor bence. bebek olsa onunla her türlü ilgileniyorsun, gücün oluyor buna. her seyını yapıyorsun, anlayıslıysa eşin o da yardımcı oluyor. ama bu şekilde tek basınasın, belkı moral olarak eşin oluyor yanında ama yaşamadan anlayamaz seni.
o kadar az kaldı ki
şaka gibi :=)

Tekme pek hissedemiyorum bende hareketler dalgalanma ya da toplanmalar şeklinde oluyor. O zamanlar sancı daha çok oluyor tabi. Ama hiç bişey yokken de sadece sancı girebiliyor
anladım canım. benımkı bu gıttıgımde o kadar inat ettı ki, 1-2 kere tekmeledı
oradakı görevlı kız karnımı saga sola ittirdi hareket etsın dıye
hatta kızacaktım bır ara, feci sallıyordu karnımı.

Yeri geliyor eşşek sıpası diye seviliyolar hem amannnnnnnnnn her anne farklıdır şekerim

Yeri geliyor eşşek sıpası diye seviliyolar hem amannnnnnnnnn her anne farklıdır şekerim

o nedendendir ki iste yadirgamak pek mantikli gelmiyor. ya aynen essek kupekk hatta dogsun kakasini yapcak pokluu senii diye sevcez. herkesn bebegi kendine cok degerli,kimse asagilamak icin bise demez. bu bilinsn yeter dmi pembisdon

Bende hep saga yatmak istiyorm sonra sag tarafimin kemik agrisiyla uyaniyorum.sola donmek tam bi iskence karnimda 50 kg varmis gibi donmek iskence oluyorr.safak 7

senin kilo durumun ne alemde annis :))) sorayim diyordum dun bak aklimdan cikti. simdi geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…