- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.261
ne guzel işte yaaBende hep saga yatmak istiyorm sonra sag tarafimin kemik agrisiyla uyaniyorum.sola donmek tam bi iskence karnimda 50 kg varmis gibi donmek iskence oluyorr.safak 7
Aynen canim.sonrasinda ne bekliyor bilmiyorum ama.dogumdan korkan ben bu agrilar yuzunden biran once gelsinler istiyorum.dunyaya gelen bi sekilde buyuyor.Allah guc kuvvet versin herseyin ustesinden gelirizaz kaldı yememıze. senın daha az kaldı. gerci zaman neyı gösterır allah bilir
dogunca görürsün tadını cıkar dıyorlar ya hanı?
büyük konusmak degıl de benımkı, hamılelık çok zor bence. bebek olsa onunla her türlü ilgileniyorsun, gücün oluyor buna. her seyını yapıyorsun, anlayıslıysa eşin o da yardımcı oluyor. ama bu şekilde tek basınasın, belkı moral olarak eşin oluyor yanında ama yaşamadan anlayamaz seni.
o kadar az kaldı ki
şaka gibi :=)
Canim 8 kilo almis oldum.ama sanki 30 kg almis gibi vucudum agriyorsenin kilo durumun ne alemde annis :))) sorayim diyordum dun bak aklimdan cikti. simdi geldi :))
ikiz bebeğe rağmen maşallahın var yani :) bebişler kaçar kilo peki?Canim 8 kilo almis oldum.ama sanki 30 kg almis gibi vucudum agriyor
Soldada cok kalamiyorum sanki nefesim daha cok daraliyor.cati agrisi,karin agrisi vallaha hepsi ayrine guzel işte yaa
sol tarafta sorun yoksa oraya yat. oradan daha ıyı beslenıyor minnoşlar. ayy o karındakı agırlık hissi kesınlıkle tarıfsız yaa
Canim 8 kilo almis oldum.ama sanki 30 kg almis gibi vucudum agriyor
2600 biri digeri 2540 cikiyor ama arti eksi 200 olabilir dedi doktor.2500 e raziyimikiz bebeğe rağmen maşallahın var yani :) bebişler kaçar kilo peki?
başa gelen çekiliyor. senın evi hayal edıyorum daAynen canim.sonrasinda ne bekliyor bilmiyorum ama.dogumdan korkan ben bu agrilar yuzunden biran once gelsinler istiyorum.dunyaya gelen bi sekilde buyuyor.Allah guc kuvvet versin herseyin ustesinden geliriz
evet, sol tarafta benımde nefes daralmaya basladı. zaten sırta saglam destek lazımSoldada cok kalamiyorum sanki nefesim daha cok daraliyor.cati agrisi,karin agrisi vallaha hepsi ayri
Insallah bir hafta kaldi.surekli hareket ediyorlar 2 gundur.gelmek icin can atiyolar heralde.tuvalete yurumek bile iskence artik.seninde masallahin var canim az almissin kilo.bundan sonrada cok alinmaz.alinanda odem olur.dogum sonrasi çişle giderben de verdigim 2 kg ile toplam 8 oldu.onlarin hareketleri falan seni cok agir hissettiriyoduraz kaldi dogsunlar da hafifle ins bnm onden ucup gitti karin haha agir gelio ama sadece karnim
Ben aç karnima hic bisey yiyip icmeden girmiştim.klasık herkesten meyvesuyu ve cıkolata istiyorlar
ben gunduzlerı pek bişi yiyemıyorum aslında. kahvaltıyı az ettım kesın ondan oldu.
bu sefer fazla yemeye calısıcam.
Hahaha ay dogdukdan sonrada basima gelenleride yazacam burda.teselli edrrsiniz artikbaşa gelen çekiliyor. senın evi hayal edıyorum da
biri uyanınca dıgerını uyandırcak
her seyden 2 tanezamanı gelıcek bır göğsünde biri, diğerinde diğeri
ayy daha neler neler.. anlatmayayım da gözün korkmasın
duygularıma tercüman olmuşsun.az kaldı yememıze. senın daha az kaldı. gerci zaman neyı gösterır allah bilir
dogunca görürsün tadını cıkar dıyorlar ya hanı?
büyük konusmak degıl de benımkı, hamılelık çok zor bence. bebek olsa onunla her türlü ilgileniyorsun, gücün oluyor buna. her seyını yapıyorsun, anlayıslıysa eşin o da yardımcı oluyor. ama bu şekilde tek basınasın, belkı moral olarak eşin oluyor yanında ama yaşamadan anlayamaz seni.
o kadar az kaldı ki
şaka gibi :=)
yan yatıs yastıgının altına fazladan sunger koymuslar. benımkı minnoşcuk bişihttp://www.e-bebek.com/sevi-bebe-co...n=AlternativeCategorical-2-w2&OM.zpc=SEV-9021 ebebekte şöyle bi şey var. hem yan yatış hem reflü hem gaz sancısı için çözüm iddiasında. bunu alıcam galiba
eklesene resim varsa :)yan yatıs yastıgının altına fazladan sunger koymuslar. benımkı minnoşcuk bişi
dogdugunda degmiş oldugunu anlayıp katlanıyorsun gercektenduygularıma tercüman olmuşsun.
bir de... bebeğim olsa en azından sever koklar her zorluğu unuturdum diyorum. böyle sanki hasta gibiyim. iyi ki tekmeleri var. ama kucağına almak bambaşka. anneliği gerçekten hissetmek istiyorum artık.
bana da diyorlar bunlar daha iyi günlerin diye.
gece uykusunu zaten unuttum gam değil.
enerjim bundan daha dip olamaz heralde gam değil.
süt olmadı vs diye sorun yaşıyorlarmış. inşallah biz onları da hiç yaşamayız ama ben zaten 7. haftadan beri bulantı kusma yaşıyor, bir şey yiyemiyor ve bebeğe karşı kendimi sorumlu hissediyorum. süt için boğuşma gücünü de kendimde buluyorum. yeter ki o minicik elleriyle göğsüme değsin kokumu çeksin annesini bilsin.
özledim mi ne
Ayyy onlarin mis kokulari yeter yaa herseyi unuturuzduygularıma tercüman olmuşsun.
bir de... bebeğim olsa en azından sever koklar her zorluğu unuturdum diyorum. böyle sanki hasta gibiyim. iyi ki tekmeleri var. ama kucağına almak bambaşka. anneliği gerçekten hissetmek istiyorum artık.
bana da diyorlar bunlar daha iyi günlerin diye.
gece uykusunu zaten unuttum gam değil.
enerjim bundan daha dip olamaz heralde gam değil.
süt olmadı vs diye sorun yaşıyorlarmış. inşallah biz onları da hiç yaşamayız ama ben zaten 7. haftadan beri bulantı kusma yaşıyor, bir şey yiyemiyor ve bebeğe karşı kendimi sorumlu hissediyorum. süt için boğuşma gücünü de kendimde buluyorum. yeter ki o minicik elleriyle göğsüme değsin kokumu çeksin annesini bilsin.
özledim mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?