2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Önce ki doğumum sezaryen. Bu sefer normal istiyorum ama doktorum ben risk almam diyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun. :) Hangi tür olursa olsun sancım gelene kadar bekleyeceğim ama planlı sezaryen istemiyorum.
Sanirim 10 yil gecmeden olmuyomus diye duymustum, yinede son dakikaya birakmayin riske atilacak bi durum degil . %90 sezaryen olacagi halde benim doktorumda sancini beklicem diyor. Hayirlisi :)

Önce ki doğumum sezaryen. Bu sefer normal istiyorum ama doktorum ben risk almam diyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun. :) Hangi tür olursa olsun sancım gelene kadar bekleyeceğim ama planlı sezaryen istemiyorum.
Hangi şehirdesin cnm eğer ankaradaysan aydan hanım var ssvd yaptırıyor mükemmel bi doktor benim takiplerimi yapıyor ama biz normal hiç konuşmadık sıkıntı var bebişte diye bi kez sürekli takibimi yapan doktorum sordu ssvd düşünüyo musun diye şaşırdım hatta beklemiyodum düşünmüyorum dedim zaten düşünme bebekte sıkıntımız var dedi sonra aydan hanımın ssvd yaptıran doktorlardan olduğunu duyunca anladım kendi doktorumun neden sorduğunu

2900 gösterdi usg doğuma girerken ama doktor güvenme demişti, 2310 gram doğdu. 44 cm :) allahtan 1 hafta önden gidiyordu. Ciğer geliştirici iğnenin büyük faydasını gördük. Küvöze girmedi. Ama ben spinal sezeryan sırasında çok kötü hissettim kendimi. Çok soğuktu ameliyathane. Uyutun dedim ama karnım toktu. Uyutmadılar son dakika olunca. Ama doğduğu andaki sesi duymak herşeye değdi. Sonrasında da hemen topladım kendimi. Ayaklarım açılınca hemen kalkıp yürüdüm. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Biz evimizdeyiz. Göğüslerim şişti ağrıyo, sağıyorum arada bir. Lansinoh krem sürüyorum bol bol. Kremleri stoklayın bence ve bol bol uyuyun :)
Tebrik ederim çookk mutlu olun sağlıkla büyüt bebişini isim ne koydunuz

Az önce çantamı hazırladım ağlaya ağlaya eşime oğluma baktıkça ağlamak geliyo içimden bi postada eşime sarılıp ağladım yarın yine kontrol var ve son 5 kontroldür hep kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ikinci diye mi bilmem çok garip bi duygu artık belirsizlik bitse çok sıkıldım her seferinde bu kez ne olacak diye düşünmekten doğacaksa doğsa kalacaksa daha deseler şu kadar daha kalabilir yaşlandım artıkın yaw psikolojim alt üst oldu ben ki demir lady gibiydim ağlamayı bilmezdim şimdi şangır hüngür salya sümük ağlayan bişey oldum

Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim :KK43:
Geçmiş olsun canm dikkat et kendine

Oğluş saçmaladı kıpır kıpırdı dogum poz.çıktı yan yatıyor..:KK14: ayak solda uzatmış ne şimdi bu yavruk dedim:KK59: dönmez gari hep anneye eziyet bu gece nası yatcez bakalım :confused:

hehe tam bi kofte bunlar :KK48: daha keyfi yerinde ve yerinden de memnun demek ki tur atio..ben yataga gectm 45 dkdir durur belki dediydm hala göbüşümü ittiriyo,uff oldum oralari cok acitiyo benm yaramaz tontosum. :rolleyes:

kızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyee :KK70: hadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii
Bebek emzirdikten sonra yan yatmalı cnm reflü sorunu olursa alırsın reflü yatağını yada yükseltirsin biraz baş kızmını bir sağ bir sola yatırıyorlar genelde sırt üstü nadir oluyor yeğenimden gördüğğm ve eğitimde gördüğğm

Co

Cok zor bi durum, Allah sabirlar versin annesine, insallah yavrusuna saglikla kavusur. Rabbim bu durumda olan tum bebekleri annelerine bagislasin. O'nun ol demesi yeter, senin bebisinde, o minik bebisde tez zamanda saglikla annelerine kavussun insallah.
Amin canım inşallaahh, rabbim çok büyük yardım etsin yavrucuklara

Rabbim hepsine şifa versin korusun kollasın nasıl guzel bir duygu bu 1 gün gormeyince içim gidiyor gitmekte zorlanıyorum şuan dikişlerim olduğu için...bugun gittim nasıl kucuk nasıl tatlı kucağıma almayı dört gözle bekliyorum :-)

Gerçekten öyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, gerçekten çok çok güzel bi duygu. Rabbim hepsine şifa versin de annelerinin kucağına kavuşsunlar

Kizlar ya carsamba günü doktora gidecem ama merak ediyorum bebegin dönüp donmedigini anlaya bilir miyiz bazrn kasiklarimda bazen midem de hareketlilik oluyor anlayamıyorum hic

hehe tam bi kofte bunlar :KK48: daha keyfi yerinde ve yerinden de memnun demek ki tur atio..ben yataga gectm 45 dkdir durur belki dediydm hala göbüşümü ittiriyo,uff oldum oralari cok acitiyo benm yaramaz tontosum. :rolleyes:
Canı ne isterse o,yediğime bile müdahele :KK51: şükür ki normal ya da sezeryan diye kasmıyorum,Allah bilir ,nasıl olacaksa olsun,herkesin ve benim sağlıklı olsunda :KK68: lazımlığina oturup tv karşisında kaka yapıcaklar :KK71:

Hangi şehirdesin cnm eğer ankaradaysan aydan hanım var ssvd yaptırıyor mükemmel bi doktor benim takiplerimi yapıyor ama biz normal hiç konuşmadık sıkıntı var bebişte diye bi kez sürekli takibimi yapan doktorum sordu ssvd düşünüyo musun diye şaşırdım hatta beklemiyodum düşünmüyorum dedim zaten düşünme bebekte sıkıntımız var dedi sonra aydan hanımın ssvd yaptıran doktorlardan olduğunu duyunca anladım kendi doktorumun neden sorduğunu

Yok Izmir'deyim canim.. Burada da destekleyen doktorlar var ama maalesef ucuk fiyat istiyorlar doguma..

Hareketler karnin ust kismindaysa donmustur. Genelde bacaklarin ayaklarin hareketini hissediyorsun cunku.
Karnimin her yerinde hareket hissediyorum desem daha dogru olacak ilk gebeligim belki de ondan anlamiyorum kendi kendime stres yapıyorum ya donmesse falan diye bu arada teşekkür ederim canim cevap icin

Karnimin her yerinde hareket hissediyorum desem daha dogru olacak ilk gebeligim belki de ondan anlamiyorum kendi kendime stres yapıyorum ya donmesse falan diye bu arada teşekkür ederim canim cevap icin

Canim bebek son zamanlara kadar sabit durmaz. Donuyordur surekli. Benim ki de gecen haftaya kadar donuyordu. Su an basi asagi da sabit duruyor. Hareketler surekli karnimin uzerinde cunku. Hep ust kismi tekmeliyor. Daha dogrusu geriyor. Artik tekmede atamiyor yer yok.

Az önce çantamı hazırladım ağlaya ağlaya eşime oğluma baktıkça ağlamak geliyo içimden bi postada eşime sarılıp ağladım yarın yine kontrol var ve son 5 kontroldür hep kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ikinci diye mi bilmem çok garip bi duygu artık belirsizlik bitse çok sıkıldım her seferinde bu kez ne olacak diye düşünmekten doğacaksa doğsa kalacaksa daha deseler şu kadar daha kalabilir yaşlandım artıkın yaw psikolojim alt üst oldu ben ki demir lady gibiydim ağlamayı bilmezdim şimdi şangır hüngür salya sümük ağlayan bişey oldum
çok az kaldı dayan canım :KK51:

Back
X